kinguś
Nie poddam się
Dziękujemy za informację, trzymamy kciuki MotylkuNo to musze was zmartwic bo plan nie wypalil i Motylek nadal w dwupaku. Zalozyli jej jakis tamponik ktory ma wspomoc rozwarcie, niestety narazie nic sie nie dzieje, akcja stoi w miejscu. Jak bede cos wiedziec dam wam znac, trzymajcie kciuki dalej;-)
Moim zdanie powinnaś wybrać taką sukienkę, w której będziesz się dobrze czuła. Po próbuj skromniejsze i te bardziej "wystawne" i wtedy zdecyduj, pamiętaj że to Twój dzieńI ciągle mam dylemat, czy wypada mi ubrać skromną sukienkę ślubną...
Witaj, bardzo mi przykroco sadzicie o tych witaminach???
[*]
Te witaminki na pewno nie zaszkodzą
Witaj wśród NasWitajcie,
[*]
Ja trzymam kciuki, żeby jednak szybciej sobie ta cytomegalia poszłaWitam babuszki, wreszcie dorwałam specjalistę (bo internista chyba o cytomegali słyszał po raz pierwszy )
Specjalista powiedział, że ten wirus przeważnie mija po roku, półtora, góra po dwóch latach.
No to czekamyorganizm mój też chyba jakis bunt przeżywa czuję się fatalnie jestem zmęczona ospała spuchły mi piersi chyba na dniach @ przyjdzie
ZaglądajBędę do Was zaglądać, ale na razie o sobie nie będę miała co pisać... :-(
Dziękuje :*Kinguś ale Twoja córcia jest wspaniała na tych zdjęciach!!!! CUdo....
Wszyscy mówią, że do M podobna ;-);-)