reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ilonko
co dziś porabiałaś ze cie nie było na forum ??? ..... ja juto jadę do ginekologa sprawdzić co i jak ...a w środę muszę jechać do ksiedza z dokumentami do ślubu ....i obrączki wybrać...:tak:
pozdrawiam:tak::tak:

git7ylehmunslimz.png

progress.gif

reklama
Kasiu0201, czyli chyba wszystko ok? Jak macie zielone światełko to do roboty, cieszcie się sexem, a dzidzia wkrótce zawita! A może już zawitała? Trzymam za Was kciuki!!

Witam :-)
Zadzwoniłam do laboratorium, wynik Igm cytomegalii dodatni...
Sonitko, przykro mi, że wynik nadal jest nie taki jaki powinien być. W końcu pójdzie sobie precz to paskudztwo, musi :tak:

hej dziewczyny
wróciłam
ani szczęśliwa ani też załamana jestem obojęnta

a gucio jestem wściekła

także sama nie wiem co myśleć
wyć mi się chce
ale łatwo mu powiedzieć
Kasiu, wiem że łatwo mi mówić, ale postaraj się o tym nie myśleć, bo od myślenia to tylko głowa boli ;-) Czas leci jak szalony, więc lada moment będzie termin kolejnej @, więc się wyjaśni czy już jest ludzi czy nie, a tak czy inaczej nic Ci innego nie pozostaje tylko wypełniać zalecenia lekarza, czyli korzystać ile się da z przytulanek :-)

A ja czuje się bardzo oszukana, bo druga @ przyszła u mnie w 23 dc:szok: Pierwsza zwlekała, druga się pospieszyła, wredoty jakieś. Chyba, że to jakieś plamienie, fałszywy alarm?:confused:

Witajcie kobietki ja jak zwykle piszę do was z pracy i już padam na pyszczek.
Dzisiaj jadę pow yniki mamy koło 13.00 więc poproszę o trzymanie kciuków mam nadzieję że wyjdą dobrze:-):-) bo już się denerwuje ja już jestem tak zmęczona że rano nie mogę wstać z łóżka ale jak już się podniosę to jest oki:-) buziaczki kochane życzę miłego dzionka

witajcie
tak nieśmiało tu do Was pukam.
prawie tydzień temu straciłam swojego maluszka ( 7tydz.)
zaczęłam plamić i wylądowałam na oddziale gin.z podejrzeniem poronienia zagrażającego (z pierwszą ciążą też plamiłam ale tylko 3 dni)dostałam luteinę i było ok.a teraz luteinę brałam już od początku...i nie udało sie utrzymać...
pierwszą wizyte miałam jakoś jak dowiedziałam sieże jestem w ciąży bardzo chcieliśmy z meżem drugie dziecko...udało się zaszłam w ciążę poszłam na wizytę pecherzyk miał wtedy 0.47mm.wszystko było ok.
nast.wizytę miałam za 2 tyg...po tyg zaczęłam plamić ....
szpital....lekarz robiąc usg stwierdził że jest pęcherzyk 7mm.ale bez echa zarodka...
zrobili mi HCG-wyszło 800 stwierdzili że może to wcześniejsza ciąża???
leżałam dalej...plamiłam mocniej....po 48 godz. zrobili mi ponownie HCG -spadło na 200......
zrobili mi zabieg...........................
ciężko sięprzez to przechodzi...jakby ktoś wyrwał ze środka jakąś część ....została pustka której nie da sięniczym wypełnić.

dziewczyny mam do Was pytanie???-po jakim czasie można ponownie zajść w ciążę???
słyszałam od jednych że po 6 miesiącach.
a lekarz mówił że minim.po 2.

witam was dziewczynki;-)
karola322 trzymam mocno kciuki ,no pewno będą dobre wyniki twojej mamy ..czekam na wieści pozdrawiam

kaska0201 nie przejmuj się lekarzem ważne jest to ze możesz się starać bo ja wciąż czekam na pozwolenie ...wiec korzystaj z tego jak tylko możesz:tak:

just79 co do tej @ to ja miałam teraz pierwsza po zabiegu taką ze raz miałam a raz nie miałam i taka dziwna była raz krew raz plamienia może ta następna będzie normalna już ......możliwe ze ci się rozregulowała @

git7ylehmunslimz.png

Ostatnia edycja:
Kasiamaj
bardzo mi przykro zapalam światełko dla twojego maluszka
[*]
wiem jak się czujesz bo tu wszystkie przez to przechodziłyśmy :-:)-(
mi ginekolog powiedział ze mogę się zacząć starać dopiero po 6 miesiącach ...ale najlepiej iść na kontrole czy się wszystko odbudowało i może się uda wcześniej o staranka.....:tak:
Ja cały czas czekam aż we końcu będę mogła się starać

git7ylehmunslimz.png

Dzień dobry :-)
Witam was wszystkich po przerwie.Pewnie nikt mnie już tu nie pamięta.
No jak to nikt nie pamięta ;-)

bardzo Ci dziekuje za odpowiedź.
Jak coś to pytaj śmiało :tak::tak:

Już chyba czwarty miesiąc tej choroby... Oby nie była wrodzona :-:)-:)-(
Mam nadzieje, że w końcu się pozbędziesz tej choroby.

także sama nie wiem co myśleć
wyć mi się chce
ale łatwo mu powiedzieć
W takim razie trzymam kciuki żeby nie przyszła ;-)

Co do ślubu: mamy już obrączki, a dziś w ostatni dzień wolnego załatwiliśmy sprawy w USC. Data 24.10.09 już jest zaklepana. Godzina zero to 16:00 :-)
Super, już niedługo :-)

ja dziś dostała 2 @ po zabiegu, nie obyło się bez okropnej 2-dniowej migreny, ale życie
@ przyszła w 26 dc, jak tak dalej pójdzie to za niedługo co 3 tygodnie będę krwawiąca :(
Dobrze, że przyszła. Może nie będzie tak źle co 26 dni to jeszcze w miarę;-)

A ja czuje się bardzo oszukana, bo druga @ przyszła u mnie w 23 dc:szok: Pierwsza zwlekała, druga się pospieszyła, wredoty jakieś. Chyba, że to jakieś plamienie, fałszywy alarm?:confused:
Oj te nasze cykle, ja kiedyś to nawet 40 dniowe miałam cykle.

witajcie
tak nieśmiało tu do Was pukam.
dziewczyny mam do Was pytanie???-po jakim czasie można ponownie zajść w ciążę???
słyszałam od jednych że po 6 miesiącach.
a lekarz mówił że minim.po 2.
Witaj, bardzo mi przykro
[*]
Ja odczekałam 2 albo 3 @.

reklama
Do góry