reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was z rana i zmykam do roboty
@ dalej nie ma:no:

Olu jeśli chodzi o regularne @ to nie są one moją mocną stroną -przed poronieniem 37-40dc po poronieniu już było lepiej bo krócej i znowu lipa... A co do roku -to oczywiście maj 2010!! i nie widzę inaczej

Agnieszko ale chyba się nie martwisz tym że jeszcze nie czujesz ruchów? jeszcze chyba masz na to czas?! nie jestem znawczynią ale ponoć nawet ok 24 czy 25 dziewczyny zaczynają czuć. Nic się nie martw -jeszcze się nacieszysz kopniakami:tak:

Katarzyna czekam na wieści od lekarza.

Uciekam do roboty -dziś aerobik, jutro rano basen -koniec lenistwa trzeba się zacząć ruszać!!!

reklama
katarzyna888, przywitam się z Toba z osobna, bo myslę,że sie nie znamy. Przepraszam,że nie jestem na bierząco z postami, ale skoro trafiłaś na ten wątek to historia Twoja jest podobna do naszych. Przytulam mocno.

Ilonka, gratulacje i dotrwania do kwietnia oczywiście.
13x13, nie chcesz mnie zabrac ze sobą?

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny:tak:

selenko
jeśli chcesz poznać moja historie to znajduje się na stronie6148 tam jest wszystko opisane..:tak:... i miło mi Cie poznać :tak:

Ja wstałam rano żeby jechać do glin ale wcześniej postanowiłam zadzwonić bo mogą mięć urlop i nie odbierają telefonu:-(......teraz nie wiem co robić bo jak pojadę to mogę nikogo nie zastać w gabinecie jeszcze będę próbowała się dodzwonić...

git7ylehmunslimz.png

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki:-):-) a ja znowu w pracy :-( oszaleć można ale jeszcze tylko jutro i środa wolna bo kolega przychodzi ze zwolnienia:-):-)
dziewczynki ja też dopisuję się do maja na dzidziusia bo pewnie w tym miesiącu znowu nam się nie uda:-:)-( ale w przyszłaym to musimy ostro działać żeby każdej z nas się udało:-) ja mam w maju urodziny więc dzidziuś by był słodką niespodzianką:-):-)
słoneczka jaka uwas pogoda bo u nas w łodzi całą noc padało i była burza a ja pół nocy nie spałam i jestem nie przytomna a tu nadszedł nowy miesiąc i muszę zrobić porządek z papierami.

Motylku trzymam kciuki i myslę o Was...&&&&

Agatko Wam maj 2010 może i sie uda:tak::tak::tak::tak: U mnie to raczej nierealne. :no::no::no: ale będe sie cieszyła z każdych Waszych majowych fasolinek.:-):-):-):-)

Karola kobieto Ty nam sie niedługo wykończysz. U Ciebie nic tylko praca ciągle. Pogoda u mnie też nie najlepsza ale jeszcze nie pada.

Asiu skarbie a Ty kiedy w końcu wracasz??? Wydawało mi sie ża na dwa tygodnie wyjechałas:szok::szok: Chyba będe musiała zaraz sprawdzić:tak::tak:

Agniesia82 gdzie TY jesteś???????? Mam nadzieje że wszystko dobrze...

Carri Ty to sie pewnie dobrze bawiasz;-);-);-)

Słodziutka Edytko odezwij sie do nas:tak::tak: Brak nam Ciebie:tak::tak::tak:

Olcia PM gdzie jesteś????? Urlop????

GosiaLew Ciebie też coś ostatnio mało....
Lew

MamaSówko jak sóweczka??? Rośnie w brzuszku fasolinka???

Ola15 a Ty kochana juz w pracy jesteś??? Czy na zwolnieniu//

Kinguś Ty dzis wizyty nie masz??? A może to jutro ma byc???

Gloria a ja cały czas czekam na zdjęcie kreacjii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki wszystkie Was gorąco pozdrawiam

Motylku pamiętaj że trzymam kciuki za Was

Czesc dziewczyny

Mam pewien problem ...
Chodzi o to, ze po stosunku mam plamienia...

Czekałam z przytulankami 6 tygodni po zabiegu zgodnie z zaleceniami, tydzien temu własnie mineło te 6 tygodni i zaszalałam z sexem , było przytualnko w piatek, w sobote 2 razy i raz w niedziele , te ostatnie juz skonczylo sie plamieniem i w dodatku dostalam zapalenia pecherza , sikałam nawet z krwią ... lekarz przepisał mi Palin, teraz juz z pecherzem jest lepiej i zrobiłam kolejne podejscie do sexu, jestem w połowie cyklu nie powinnam krwawic a po wczorajszym stosunku znow plamiłam...

Jak myslcie czy to normalne po zabiegu łyzeczkowania pojawiaja sie takie plamienia przy stosunku?

Czesc dziewczyny

Mam pewien problem ...
Chodzi o to, ze po stosunku mam plamienia...

Czekałam z przytulankami 6 tygodni po zabiegu zgodnie z zaleceniami, tydzien temu własnie mineło te 6 tygodni i zaszalałam z sexem , było przytualnko w piatek, w sobote 2 razy i raz w niedziele , te ostatnie juz skonczylo sie plamieniem i w dodatku dostalam zapalenia pecherza , sikałam nawet z krwią ... lekarz przepisał mi Palin, teraz juz z pecherzem jest lepiej i zrobiłam kolejne podejscie do sexu, jestem w połowie cyklu nie powinnam krwawic a po wczorajszym stosunku znow plamiłam...

Jak myslcie czy to normalne po zabiegu łyzeczkowania pojawiaja sie takie plamienia przy stosunku?
elfa ja uważam że jeśli masz plamienia to jest chyba jeszcze za wcześnie na przytulanki, ja miałam podobną sytuację i lekarz kazał mi odstawić przyrulanki na 2miesiące:-:)-( bo nie zagoiło się tam wszystko jak potrzeba więc z mężem zaczeliśmy się starać po 3@ i wtedy już wszystko było dobrze. ja bym poczekała z przytulankami żebyś sobie większej krzywdy nie narobiła.
ja bym na twoim miejsu poczekała do kolejnej@ i po niej poszła bym na usg żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze.

Karola[/B] kobieto Ty nam sie niedługo wykończysz. U Ciebie nic tylko praca ciągle. Pogoda u mnie też nie najlepsza ale jeszcze nie pada.

olcia powiem ci szczerze że już nie mam siły w tej pracy a tu jak na złość dużo ludzi , mam nadzieję że nie długo odpocznę bo te 12h mnie wykańczają. jeszcze przez tą nocną burzę nie spałam pół nocy i jestem ledwo żywa a tu jeszcze dzień z kierownikiem mnie czeka:-:)-( to jest jakaś masakra.
ale powiem wam dziewczynki że ta polska jest beznadziejna ja pracuje po 12h i mam tylko jedną przewrę pół godzinną na cały dzień.masakra:-:)-(
buziaczki aniłki później się odezwę bo znowu jakaś labrygida przyszła:-):-)

reklama
Selenko -to czekam na Was w Warszawie i jutro rano ruszamy na basenik:tak:

Katarzyna888 no i co z tym lekarzem?! czekam na wieści

Motylku jak tam co tam... ale się denerwuję!!!:szok::szok::szok:

Karola322
to widzę że spora lista nas jest -może znów będzie wysyp? bo ja zauważyłam że na tym forum to tak falami się dzieciaczki sypią:confused:

Olu ale więcej optymizmu -bo dlaczego nierealne? bo Ty tak mówisz czy myślisz? kochana jakby nasze myśli się spełniały to bym sobie zamarzyła milion dolców;-) a tak bez pracy nie ma kołaczy:-p

Elfa75 gratuluję wytrwałości. Plamienia po łyżeczkowaniu nie są normalne albo ja jestem nienormalna bo ich nie miałam -zaczęliśmy przytulanki -uwaga -po tygodniu:szok: i co? nic. Troszkę bolało ale przeszło -plamień brak. Jeśli masz wątpliwości to do lekarza na kntrolę.

Ależ jestem od Was uzależniona:szok::angry::baffled:

Do góry