reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ilonko tak mam 3 pozdziernika ślub już sie doczekać nie umię a przygotowania pełną parą tylko dokumenty i isala została ...mam nadzieje ze pogoda sie uda ... suknie wybierałm już wcześniej o 2 rozmiary wieksza bo miałam mieć brzuszek wiec teraz zamawiali rozmiary mniejszą ....za tydzień jadę po odbiór i jakieś poprawki.......:tak: pozdrawiam:)

Czesc dziwczynki, ja na chwilke...Zapisalam sie do kwietniuweczek...
Mam nadzieje, ze zostane tam az do kwietnia!!!
Pozdrowionka!
Papappapap
Czuje sie narazie bardzo dobrze.Az sie boje...
Troszke mam jakiby ciagniecie w kroczu...Ale chyba macica sie rozciaga i tak to czuje...
POzdroweionka

Jestem dziewczynki -mam nadzieję że nie zapominałyście o mnie bo ja o Was pamiętam cały czas!!!:tak::tak::tak:\

Olu
jak nastawienie na maj? bo moja psychika już działa;-)

Motylku czekam na wieści od Was i łzy radości:-D:-D:-D nie martw się i nie przejmuj -najważniejsze ze szkrab będzie przy Tobie!!!!

Ilonko to proponuję też prolaktynę zrobić -wprawdzie ja to zaniedbałam ale to też hormon drugiej fazy więc chyba warto za jednym podejściem zrobić. Obiecałam sobie że jeśli teraz będę w ciąży -żadnej luteiny czy duphastonu bez badania progesteronu bo to i tak nic nie dało!!!

Kasiu
dobrze że gówniaezowi nie pozwoliłaś wejść sobie na głowę! nie znoszę takich dzieci:wściekła/y:

Agnieszka co u Was? pociesz się tym ze teraz szpital polubisz bo szczęśliwie w nim przyjdzie na świat Twoja kruszynka i tyle;-) musi być bezpiecznie i tak o tym myśl -fachowa opieka dla Waszego dobra!

Sonita to trzymam kciuki za męża;-);-)

Miroslava a co u Ciebie się dzieje -wpadasz raz na jakiś czas a jakieś nowinki?

Alutka17 dziękuję i wzajemnie -spokojnego tygodnia!!!:tak:

Karola322
a gdzie odpoczynek ?! Ty biedactwo tylko w pracy siedzisz:wściekła/y: ten szef nie ma litości czy co? daj mi nr do niego to dostanie stosowne opr i skończy sie wykorzystywanie ludzi!!! odpocząć musisz i tyle!:wściekła/y:

Selenko
cieszę się że jesteś i spacerujesz sobie z mężem i maleństwem dumnie:-D cudownie -życzę więc jak najwięcej pogodnych dni!!!!

Koti za****sta fotka z tym kotkiem:-D:-D:-D:-D naprawdę bombowa hahaha

Gloria -upał źle, brak upału taż źle :confused: chyba nifdy nam ta pogoda nie dogodzi:tak:

Katarzyna888 trzymam kciuki za ślub!!! przygotowania to coś pięknego a slub zleci jak z bicza trzasnął -obiad zdjęcia tort oczepiny i koniec:szok: dla mnie to ta impreza powinna trzy dni trwać -dla pary młodej!!!

Pozdrawiam wszystkie bebowiczki które nie zjarzały do nas przez ostatni czas (Hania, mama sówki:baffled:????)

A u mnie @ brak i objawów też brak -bzuch bolał przez 5 dni i przestał -nie wiem o co chodzi.
Uciekam bo jutro do kamieniołomów znowu buuuu
Dobranoc dziewczynki moje:-)

Agatko nastawienie na maj bardzo dobre.... Tylko ciekawe którego roku u mnie :-) Skoro jeszcze nie przylazła @ to może zrób sobie jeszcze jeden test. Możliwe że jeszcze po poronieniu Ci się nie wyregulowały. NO nie wiem.

Motylku trzymam kciuki za Was jutro &&&&&&

Selenko dziewczyny masz wspaniałe , Gratuluje

Ilonko grtuluje!!!!
13x13 u nas w miare ok.Nic specjalnego_Od jutra znowu nauka i jakos leci tydzien za tygodniem.
Co do dzidzi to brzuszek rosnie,ale ruchow zadnych niestety nie czuje...
Wiyzyta u ginekologa 11 sierpnia czyli calkiem niedlugo...

Kochane ja sie juz na dzis zegnam.
Odezwe sie jutro.Buziaki.

ps.Motylku bede jutro o Tobie myslala:)

AGATKO dziękuje mam nadzieje ze pogoda się uda a co do tego ze powinno trwać to wesele dłużnej to się zgodzę.....teraz się strasznie ciągnie ten czas czym bliżej tym bardziej się ciągnie czas.....;-)
za wszystkie dziewczyny które się starają trzymam marniutko kciuki;-) Sonita trzymam kciuki
Jutro idę do ginekologa na kontrole jestem ciekawa czy już się wszystko odbudowało mam nadzieje ze ten ginekolog będzie właściwy .....

git7ylehmunslimz.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry