reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ilonko tak mam 3 pozdziernika ślub już sie doczekać nie umię a przygotowania pełną parą tylko dokumenty i isala została ...mam nadzieje ze pogoda sie uda ... suknie wybierałm już wcześniej o 2 rozmiary wieksza bo miałam mieć brzuszek wiec teraz zamawiali rozmiary mniejszą ....za tydzień jadę po odbiór i jakieś poprawki.......:tak: pozdrawiam:)

Czesc dziwczynki, ja na chwilke...Zapisalam sie do kwietniuweczek...
Mam nadzieje, ze zostane tam az do kwietnia!!!
Pozdrowionka!
Papappapap
Czuje sie narazie bardzo dobrze.Az sie boje...
Troszke mam jakiby ciagniecie w kroczu...Ale chyba macica sie rozciaga i tak to czuje...
POzdroweionka

Jestem dziewczynki -mam nadzieję że nie zapominałyście o mnie bo ja o Was pamiętam cały czas!!!:tak::tak::tak:\

Olu
jak nastawienie na maj? bo moja psychika już działa;-)

Motylku czekam na wieści od Was i łzy radości:-D:-D:-D nie martw się i nie przejmuj -najważniejsze ze szkrab będzie przy Tobie!!!!

Ilonko to proponuję też prolaktynę zrobić -wprawdzie ja to zaniedbałam ale to też hormon drugiej fazy więc chyba warto za jednym podejściem zrobić. Obiecałam sobie że jeśli teraz będę w ciąży -żadnej luteiny czy duphastonu bez badania progesteronu bo to i tak nic nie dało!!!

Kasiu
dobrze że gówniaezowi nie pozwoliłaś wejść sobie na głowę! nie znoszę takich dzieci:wściekła/y:

Agnieszka co u Was? pociesz się tym ze teraz szpital polubisz bo szczęśliwie w nim przyjdzie na świat Twoja kruszynka i tyle;-) musi być bezpiecznie i tak o tym myśl -fachowa opieka dla Waszego dobra!

Sonita to trzymam kciuki za męża;-);-)

Miroslava a co u Ciebie się dzieje -wpadasz raz na jakiś czas a jakieś nowinki?

Alutka17 dziękuję i wzajemnie -spokojnego tygodnia!!!:tak:

Karola322
a gdzie odpoczynek ?! Ty biedactwo tylko w pracy siedzisz:wściekła/y: ten szef nie ma litości czy co? daj mi nr do niego to dostanie stosowne opr i skończy sie wykorzystywanie ludzi!!! odpocząć musisz i tyle!:wściekła/y:

Selenko
cieszę się że jesteś i spacerujesz sobie z mężem i maleństwem dumnie:-D cudownie -życzę więc jak najwięcej pogodnych dni!!!!

Koti za****sta fotka z tym kotkiem:-D:-D:-D:-D naprawdę bombowa hahaha

Gloria -upał źle, brak upału taż źle :confused: chyba nifdy nam ta pogoda nie dogodzi:tak:

Katarzyna888 trzymam kciuki za ślub!!! przygotowania to coś pięknego a slub zleci jak z bicza trzasnął -obiad zdjęcia tort oczepiny i koniec:szok: dla mnie to ta impreza powinna trzy dni trwać -dla pary młodej!!!

Pozdrawiam wszystkie bebowiczki które nie zjarzały do nas przez ostatni czas (Hania, mama sówki:baffled:????)

A u mnie @ brak i objawów też brak -bzuch bolał przez 5 dni i przestał -nie wiem o co chodzi.
Uciekam bo jutro do kamieniołomów znowu buuuu
Dobranoc dziewczynki moje:-)

Agatko nastawienie na maj bardzo dobre.... Tylko ciekawe którego roku u mnie :-) Skoro jeszcze nie przylazła @ to może zrób sobie jeszcze jeden test. Możliwe że jeszcze po poronieniu Ci się nie wyregulowały. NO nie wiem.

Motylku trzymam kciuki za Was jutro &&&&&&

Selenko dziewczyny masz wspaniałe , Gratuluje

Ilonko grtuluje!!!!
13x13 u nas w miare ok.Nic specjalnego_Od jutra znowu nauka i jakos leci tydzien za tygodniem.
Co do dzidzi to brzuszek rosnie,ale ruchow zadnych niestety nie czuje...
Wiyzyta u ginekologa 11 sierpnia czyli calkiem niedlugo...

Kochane ja sie juz na dzis zegnam.
Odezwe sie jutro.Buziaki.

ps.Motylku bede jutro o Tobie myslala:)

AGATKO dziękuje mam nadzieje ze pogoda się uda a co do tego ze powinno trwać to wesele dłużnej to się zgodzę.....teraz się strasznie ciągnie ten czas czym bliżej tym bardziej się ciągnie czas.....;-)
za wszystkie dziewczyny które się starają trzymam marniutko kciuki;-) Sonita trzymam kciuki
Jutro idę do ginekologa na kontrole jestem ciekawa czy już się wszystko odbudowało mam nadzieje ze ten ginekolog będzie właściwy .....

git7ylehmunslimz.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry