Jestem dziewczynki -mam nadzieję że nie zapominałyście o mnie bo ja o Was pamiętam cały czas!!!
\
Olu jak nastawienie na maj? bo moja psychika już działa;-)
Motylku czekam na wieści od Was i łzy radości nie martw się i nie przejmuj -najważniejsze ze szkrab będzie przy Tobie!!!!
Ilonko to proponuję też prolaktynę zrobić -wprawdzie ja to zaniedbałam ale to też hormon drugiej fazy więc chyba warto za jednym podejściem zrobić. Obiecałam sobie że jeśli teraz będę w ciąży -żadnej luteiny czy duphastonu bez badania progesteronu bo to i tak nic nie dało!!!
Kasiu dobrze że gówniaezowi nie pozwoliłaś wejść sobie na głowę! nie znoszę takich dzieci
Agnieszka co u Was? pociesz się tym ze teraz szpital polubisz bo szczęśliwie w nim przyjdzie na świat Twoja kruszynka i tyle;-) musi być bezpiecznie i tak o tym myśl -fachowa opieka dla Waszego dobra!
Sonita to trzymam kciuki za męża;-);-)
Miroslava a co u Ciebie się dzieje -wpadasz raz na jakiś czas a jakieś nowinki?
Alutka17 dziękuję i wzajemnie -spokojnego tygodnia!!!
Karola322 a gdzie odpoczynek ?! Ty biedactwo tylko w pracy siedzisz
ten szef nie ma litości czy co? daj mi nr do niego to dostanie stosowne opr i skończy sie wykorzystywanie ludzi!!! odpocząć musisz i tyle!
Selenko cieszę się że jesteś i spacerujesz sobie z mężem i maleństwem dumnie
cudownie -życzę więc jak najwięcej pogodnych dni!!!!
Koti za****sta fotka z tym kotkiem
naprawdę bombowa hahaha
Gloria -upał źle, brak upału taż źle
chyba nifdy nam ta pogoda nie dogodzi
Katarzyna888 trzymam kciuki za ślub!!! przygotowania to coś pięknego a slub zleci jak z bicza trzasnął -obiad zdjęcia tort oczepiny i koniec
dla mnie to ta impreza powinna trzy dni trwać -dla pary młodej!!!
Pozdrawiam wszystkie bebowiczki które nie zjarzały do nas przez ostatni czas (Hania, mama sówki
????)
A u mnie @ brak i objawów też brak -bzuch bolał przez 5 dni i przestał -nie wiem o co chodzi.
Uciekam bo jutro do kamieniołomów znowu buuuu
Dobranoc dziewczynki moje:-)