reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Motylku mąż pewnie się już nie umie doczekać ty pewnie też :) Będziemy trzymać za was kciuki, a stres jest normalny bo to ogromne wydarzenie dla całej rodziny :)

Sonitka trzymam kciuki za starania!!!

:-)witajcie dziewczynki w tą słoneczną niedzielę:-) ja jka zwykle w pracy niestety do 18.00 i jestem sama dzisiaj nuda jak diabli:-( sonitka życzę owocnych staranek:-)
motylku jesteśmy z tobą na pewno wszystko będzie dobrze:-):-) buziaczki kochane później jeszcze zajrzę:-)

hej dziewczynki

MOTYLKU trzymam kciuki i bede jutro przy Tobie przy Was kochana moja Wercia tez przyszła na świat przez CC jutro o tej porze bedziesz tulić swoją córcię

SONITA no witaj to teraz tylko same przyjemności Was czekają oby szybciutko zaowocowały piękną fasolinką

SŁODZIUTKA ,PATI, SYLA, AGA AJ, HANIA, PRZYSZLA MAMUSIU, MAMO SÓWKO kochane dziewczyny pamiętam o Was i myślę wiem też ża na pewno nas czytacie wieć TĘSKNIE ZA WAMI

milutkiej niedzieli dla wszystkich BB forumowiczek

Ostatnia edycja:
Dzień dobry w niedzielę.
Motylku, trzymam kciuki mocno zaciśnięte. pamietam te piękną chwilę choć "ciut" bolesną.
Sonitka, super. Czekam na dobre wieści , oby w pierwszym cyklu.
okropny skwar we Wrocku, czekamy z mężem na popołudnie i idziemy na spacerek z Magdusią. Ola pojechała na drugi obóz.
kasiu, Wercia też z 2 lipca jest? Będziemy razem urodzinki dzieci obchodziły.

Magdek skończył miesiąc!

Dziękuję dziewuszki za wsparcie :-D No w końcu czas na mnie. Minął już prawie rok :tak: A najlepszy mój R, jakoś nie był skłonny do przytulanek ostatnio, a teraz nagle energia, bo sobie sprytnie obliczył, że mam dni płodne :-):-)
Chyba myśli, że jak się oszczędza to większe szanse :sorry2: Hihi faceci.

reklama
Cześć
Ależ tu upał 30 w cieniu oszaleć idzie, nawet siedzenie w jeziorze niebardzo pomaga.
Aga Irl serdeczne gratulacje!!!
Motylku- jutro ważny dzień, pewnie siedzisz jak na szpilkach:-)
Sonita- do dzieła, będę kibicować, może i mi sie uda w tym miesiącu

Do góry