reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam kochane
więc tak Oliwka pojechała do domku bo ciocia Kasia nie pozwala skakac połóżku biegać przez ulice trzaskać drzwiami no i kazała umyć zęby - może przesadziłam ale wydaje mi sie że zbyt wiele nie wymagałam
Wercia została u babci bo będą się jutro opalać -\a Ty Mamo może byś mi ubrania poprasowała- no to poszłam do domu i poprasowałam jeszcze na jutro mi zostało tego prasowania, posprzątała i nawet okna umyłam zaraz sobie obiadek jutrzejszy podszykuje i wolny wieczór
R wróci po 22 i troszke odsapniemy chociaż dziś ostatni mój dobry dzień wiec chyba go troszkę wykorzystam a co tam mnie też się cos od zycia nalezy

buziaczki dla wszystkich

zyczę miłej nocy ..dobranoc dziewczyny;-)
git7ylehmunslimz.png

Jestem tylko na chwilkę nie przeczytałam co u Was -nadrobię jutro -promis;-);-)

Aga Ir gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ILONKA -badanie progesteronu między 21 a 23 dniem cyklu -nie inaczej -wiem bo robię co miesiąc. Wchodzi w grę faza lutealna bo w niej jest tak ważny wysoki progesteron -pozwala się zagnieździć kruszynie i utrzymać ciążę. Najwyższy powinien być 8 dni po owulacji. Przy złych wynikach progesteronu miarodajny jest pomiar w tym samym dniu cyklu o zbliżonej godzinie lub trzy razy w ciągu jednego dnia gdyż progesteron ma tendencję do nawet trzykrotnego spadku w krótkim czasie

Do jutra dziewczynki
Dobranoc

Ostatnia edycja:
ILONKA -badanie progesteronu między 21 a 23 dniem cyklu -nie inaczej -wiem bo robię co miesiąc. Wchodzi w grę faza lutealna bo w niej jest tak ważny wysoki progesteron -pozwala się zagnieździć kruszynie i utrzymać ciążę. Najwyższy powinien być 8 dni po owulacji. Przy złych wynikach progesteronu miarodajny jest pomiar w tym samym dniu cyklu o zbliżonej godzinie lub trzy razy w ciągu jednego dnia gdyż progesteron ma tendencję do nawet trzykrotnego spadku w krótkim czasie

Agatko dziękuję za informacje, planuje zacząć kontrolę nad progesteronem żeby kontrolować też owulację, bo niski poziom świadczy też o braku owulacji i dużo się wczoraj o tym naczytałam i jestem zszokowana że progesteron jest tak ważny :szok:

Kasiu
masz ślub 3 października? Ja miałam 6 października :) Suknie masz pewnie już wybraną :) Oj u mnie już prawie 2 lata od ślubu, brakuje mi tych przygotowań :)

Pozdrawiam was kochane

Witam się i ogłaszam, że staranka z dniem dzisiejszym rozpoczęte :-D

AGA IRL MOJE GRATULACJE!!!

Miłej niedzieli wszystkim życzę!

witajcie
Agnieszko u nas świeci piękne słoneczko.... ale myślę że ten deszczyk to od ciebie do nas przyjdzie:tak:

Motyl ty już pewnie odliczasz....

Sonita życze owocnych staranek...:-)

spokojnej niedzieli dziewczyny

reklama
Do góry