reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam:-)
tylko kurczę po takim poście może trochę rozgrzewki
Trzeba będzie trochę potrenować:-D:-D

Hej dziewczyny!
Wreszcie dziś wypuścili mnie do domu.. .
Więc jak już po tym zabiegu się trochę ogarne to zaczynam robić badania i leczyć tarczycę(nigdy bym nie pomyślała, że może być coś z nią nie tak)...
Wiem jednak, że póki co, nie wiem kiedy odważę się na kolejną ciążę...nie wiem, może teraz tak mówię..
Przytulam mocno. Mam nadzieje, że szybko wyleczysz tarczycę:tak:

Kinguś dziękuje za wsparcie muszę być dobrej myśli .w poniedziałek się wybiorę do lekarza i wszystkiego się dowiem już się doczekać nie umie
Poniedziałek już nie długo, będę trzymać kciuki:tak:
kinguś kochana byłąs jedną z pierwszych które mnie przygarnęły na tym forum.
A z mojego pęcherzyka tez mam nadzieję że w końcu wyrośnie córunia :-)
:*
Synek też może być, prawda ;-);-);-)

Cześć, to i ja dopisuje się na maj, będę ostro molestować swojego hihi.
Widzę, że wszystkie się na maj zapisują:-):-)

dziewczynki my już z mamą po badaniu ale wyniki będą dopiero we wtorek bo jest tyle ludzi do rezonansu mgnetycznego głowy że nie dają rady pisać odrazu:-:)-(
Trzeba być dobrej myśli, nie trać nadziei.

Tak kasiu, z 2 lipca.. Fajnie.
Co u Mnie? Ano , organizuję się. Powoli. Magdek jest grzeczny, nie płacze, śpi w nocy, budzi sie co 4-5 godzin , nie częściej. W dzień je co 3 godzinki, ciut sie porozgląda i spi dalej. Urosła, waży już 4140.
Super, że Madzia taka grzeczna.

Aga Ir gratuluję :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Czesc
Aga IRL GRATULACJE

mam pytanko kiedy najlepiej zrobić badanie progesteronu

miłego dnia wam wszystkim życzę

w 3 dniu cyklu.

Aguś Irl. najszczersze gratulacje. Nareszcie Majeczka jest na świecie. czekam na zdjęcia kolejne.
Drogie kleżanki, przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ale nie jestem w stanie doczytać. Staraczkom zyczę owocnych starań, brzuchatkom kibicuję w dotarciu do "słodkiego" celu. Innym, nowym, przesylam słowa wsparcia i zrozumienia. Doczekaci się, jak Ja i inne dziewczyny, prędzej czy później ale doczekacie. Obiecuję wpaść w tryb pisania, tylko trochę się zorganizuję.

A oto moje córeczki.:tak::-D
Magdek lubi ciszę, gdy śpi.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry