reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien Dobry Dziewczynki
Agus gratulacje!!!!
Agus gratulacje!!!!
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Aguś.....gratulacje....wkoncu się doczekałas....super...!
katarzyna888
nadzieja....
Aga IRl ogromne gratulacje cieszymy sie razem z tobą twoim szczęściem;-)
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
AGA IR
gratulacje
maleńka jest cudna
gratulacje
maleńka jest cudna
kinguś
Nie poddam się
Witam:-)
Synek też może być, prawda ;-);-);-)
Aga Ir gratuluję
Trzeba będzie trochę potrenowaćtylko kurczę po takim poście może trochę rozgrzewki
Przytulam mocno. Mam nadzieje, że szybko wyleczysz tarczycęHej dziewczyny!
Wreszcie dziś wypuścili mnie do domu.. .
Więc jak już po tym zabiegu się trochę ogarne to zaczynam robić badania i leczyć tarczycę(nigdy bym nie pomyślała, że może być coś z nią nie tak)...
Wiem jednak, że póki co, nie wiem kiedy odważę się na kolejną ciążę...nie wiem, może teraz tak mówię..
Poniedziałek już nie długo, będę trzymać kciuki
Kinguś dziękuje za wsparcie muszę być dobrej myśli .w poniedziałek się wybiorę do lekarza i wszystkiego się dowiem już się doczekać nie umie
:*kinguś kochana byłąs jedną z pierwszych które mnie przygarnęły na tym forum.
A z mojego pęcherzyka tez mam nadzieję że w końcu wyrośnie córunia :-)
Synek też może być, prawda ;-);-);-)
Widzę, że wszystkie się na maj zapisują:-):-)Cześć, to i ja dopisuje się na maj, będę ostro molestować swojego hihi.
Trzeba być dobrej myśli, nie trać nadziei.dziewczynki my już z mamą po badaniu ale wyniki będą dopiero we wtorek bo jest tyle ludzi do rezonansu mgnetycznego głowy że nie dają rady pisać odrazu:--(
Super, że Madzia taka grzeczna.Tak kasiu, z 2 lipca.. Fajnie.
Co u Mnie? Ano , organizuję się. Powoli. Magdek jest grzeczny, nie płacze, śpi w nocy, budzi sie co 4-5 godzin , nie częściej. W dzień je co 3 godzinki, ciut sie porozgląda i spi dalej. Urosła, waży już 4140.
Aga Ir gratuluję
Ostatnia edycja:
Czesc
Aga IRL GRATULACJE
mam pytanko kiedy najlepiej zrobić badanie progesteronu
miłego dnia wam wszystkim życzę
w 3 dniu cyklu.
Aguś Irl. najszczersze gratulacje. Nareszcie Majeczka jest na świecie. czekam na zdjęcia kolejne.
Drogie kleżanki, przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ale nie jestem w stanie doczytać. Staraczkom zyczę owocnych starań, brzuchatkom kibicuję w dotarciu do "słodkiego" celu. Innym, nowym, przesylam słowa wsparcia i zrozumienia. Doczekaci się, jak Ja i inne dziewczyny, prędzej czy później ale doczekacie. Obiecuję wpaść w tryb pisania, tylko trochę się zorganizuję.
A oto moje córeczki.
Magdek lubi ciszę, gdy śpi.;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Selenko cudowne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)