reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam:-)
tylko kurczę po takim poście może trochę rozgrzewki
Trzeba będzie trochę potrenować:-D:-D

Hej dziewczyny!
Wreszcie dziś wypuścili mnie do domu.. .
Więc jak już po tym zabiegu się trochę ogarne to zaczynam robić badania i leczyć tarczycę(nigdy bym nie pomyślała, że może być coś z nią nie tak)...
Wiem jednak, że póki co, nie wiem kiedy odważę się na kolejną ciążę...nie wiem, może teraz tak mówię..
Przytulam mocno. Mam nadzieje, że szybko wyleczysz tarczycę:tak:

Kinguś dziękuje za wsparcie muszę być dobrej myśli .w poniedziałek się wybiorę do lekarza i wszystkiego się dowiem już się doczekać nie umie
Poniedziałek już nie długo, będę trzymać kciuki:tak:
kinguś kochana byłąs jedną z pierwszych które mnie przygarnęły na tym forum.
A z mojego pęcherzyka tez mam nadzieję że w końcu wyrośnie córunia :-)
:*
Synek też może być, prawda ;-);-);-)

Cześć, to i ja dopisuje się na maj, będę ostro molestować swojego hihi.
Widzę, że wszystkie się na maj zapisują:-):-)

dziewczynki my już z mamą po badaniu ale wyniki będą dopiero we wtorek bo jest tyle ludzi do rezonansu mgnetycznego głowy że nie dają rady pisać odrazu:-:)-(
Trzeba być dobrej myśli, nie trać nadziei.

Tak kasiu, z 2 lipca.. Fajnie.
Co u Mnie? Ano , organizuję się. Powoli. Magdek jest grzeczny, nie płacze, śpi w nocy, budzi sie co 4-5 godzin , nie częściej. W dzień je co 3 godzinki, ciut sie porozgląda i spi dalej. Urosła, waży już 4140.
Super, że Madzia taka grzeczna.

Aga Ir gratuluję :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Czesc
Aga IRL GRATULACJE

mam pytanko kiedy najlepiej zrobić badanie progesteronu

miłego dnia wam wszystkim życzę

w 3 dniu cyklu.

Aguś Irl. najszczersze gratulacje. Nareszcie Majeczka jest na świecie. czekam na zdjęcia kolejne.
Drogie kleżanki, przepraszam,że nie odpisuję wszystkim ale nie jestem w stanie doczytać. Staraczkom zyczę owocnych starań, brzuchatkom kibicuję w dotarciu do "słodkiego" celu. Innym, nowym, przesylam słowa wsparcia i zrozumienia. Doczekaci się, jak Ja i inne dziewczyny, prędzej czy później ale doczekacie. Obiecuję wpaść w tryb pisania, tylko trochę się zorganizuję.

A oto moje córeczki.:tak::-D
Magdek lubi ciszę, gdy śpi.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry