reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak kasiu, z 2 lipca.. Fajnie.
Co u Mnie? Ano , organizuję się. Powoli. Magdek jest grzeczny, nie płacze, śpi w nocy, budzi sie co 4-5 godzin , nie częściej. W dzień je co 3 godzinki, ciut sie porozgląda i spi dalej. Urosła, waży już 4140. Zdjęcia wstawię jutro.
A Ja już ok. Szwy sie goją, juz nie ciągną. Brzuch maleje, ale waga stoi, do zbicia 5 kg. Utkwiły w miejscu. Trochę płaczliwa jestem i marudzę, ale chyba da się ze mna wytrzymać.
STĘSKNIŁAM SIĘ ZA WAMI!!!!

Ostatnia edycja:
Andzi super że jesteś...ucałuj Madzię w słodziutki brzuszek...

Wiem że wszystkie czekacie na staranka ale ja mimo że także odliczam to niestety zupełnie bez entuzjazmu... strasznie pragnę przytulić maleństwo... ale chyba nie mogę liczyć na spokojne 9 miesięcy...moje trzy ostatnie ciąże to radość z II i płacz po 10tc.... więc nawet jeśli ujrzę te magiczne dwie kreseczki to cieszyć się będę potrafiła dopiero przytulając ślicznego, rozdartego maluszka....

ale od czegoś trzeba zacząć więc na szczęście staranka to bardzo przyjemny etap:-D:-D:-D

miłej nocki

Selena miłe Cię "widzieć" cieszę się że wszystko w porządku i czekamy w takim razie na zdjęcia.
A my sobie własnie wróciliśmy z "małego "spacerku- 30 km rowerkiem, padnięta jestem, życzę miłego wekendu bo pewnie jak zwykle nie będzie nas w domku, pa

Aga ogromne gratulacje:-):-) witam was dziewczynki w sobotni dzionek ja jak zwykle w pracy ale na szczęście tylko na 3godziny:-) ale za to jutro cały dzień sama.buziaczki kochane do usłyszenia później:-)

reklama
Do góry