reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiem wiem kochane ale taka nadzieja się pojawiła... brzuch już nie boli ale kłuje, nie zanosi się na @ a szkoda. No cóż zobaczymy co będzie za miesiąc. Teraz po @ idę do lekarza i zobaczymy co powie. Chce podglądać ten pęcherzyk to niech podgląda.
Dziś jadę do siostry na babski wieczór więc zniszczę te szare komórki które pamiętają o tym że mi przykro;-);-);-)
Miłego dnia dziewczynki

Karola322 jak wrócisz z mamą z tomografii daj znać co i jak. Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i modle się żeby nic nie wykazała groźnego. Trzymajcie się Karola wszystko mam nadzieję zacznie Wam sie układać .

Karola322 jak wrócisz z mamą z tomografii daj znać co i jak. Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i modle się żeby nic nie wykazała groźnego. Trzymajcie się Karola wszystko mam nadzieję zacznie Wam sie układać .
ola dziękuję ja już nie śpie i zaraz po mamę jade a n a14.00 jedziemy do szpitala i zobaczymy co i jak mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-).

Agatko szkoda że się nie udało ale pocieszające jest to że t możesz się już starać nie nie które znasz musi czekać na to aż lekarz wykaże czy już jest wszystko dobrze i w końcu pozwoli nam wszystkim się starać o nasze antałki...:tak:
a ty główka do góry i staraj się jak tylko możesz trzymam kciuki:tak:;-)

reklama
Witajcie :-)

Karola, trzymam kciukasy z całych sił za dobre wieści!!

Po zaty chciałam sie pochwalic ze wreszcie przyszła moja pierwsza @ od zabiedu:tak:..
Super, to już pewien etap masz za sobą. Od razu pewnie humor i zapał do wyjazdu się poprawił. Kto by pomyślał, że @ może czasami budzić pozytywne uczucia :szok::-D

siedzieliśmy dziś z R pod blokiem a on mnie objął co mu się rzadko zdarza w miejscach publicznych i mówi: nie myśl bo z myślenia nic nie będzie trzeba działać
a ja nawet mu nic nie wspomniałam on tak sam z siebie ale chyba on już tez zdał sobie sprawę że znowu chce bo jeszcze miesiąc temu mówił inaczej
Fajne, że R tak mądrze i dojrzale prawi :-)
Mój albo wszystko tak lekko trakuje, albo robi dobrą minę, i temu taki wyluzowany jest podczas gdy ja sie denerwuje tymi lekarzami, badaniami :confused:

Dziś jadę do siostry na babski wieczór więc zniszczę te szare komórki które pamiętają o tym że mi przykro;-);-);-)
Miłego dnia dziewczynki
Agatko, milutkiego spootkania i super humorku życzę :-) Wszystko będzie dobrze. Maj będzie w sam ram na przywitanie bobaska, więc trzymam kciuki za owocne staranka :tak:
Może jak moje wyniki, za trzy tygodnie beda ok, to dołączę do Was, albo bede miala co najwyzej lekkie opoznienie ;-) Pozyjemy zobaczymy

U mnie początek dnia uwieńczony sukcesem:-) Udało mi się załatwić pobranie krwi na badania, które gin mi zaleciła i to okazało się, że wszystkie w tym samym miejscu mogę zrobić. Wyniki jednych co prawda dopiero za 3 tygodnie i do tego jestem lżejsza o 166 zł, ale najważniejsze, że sprawa załatwiona :-)
Przede mną ciekawy weekend, bo rodzice z tesciami zeschcieli sie spotkac. Zabieramy więc jednych i jedziemy do drugich, wiec mocno rodzinnie sie zapowiada ;-)

Miłego dnia :-)

Do góry