reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiem wiem kochane ale taka nadzieja się pojawiła... brzuch już nie boli ale kłuje, nie zanosi się na @ a szkoda. No cóż zobaczymy co będzie za miesiąc. Teraz po @ idę do lekarza i zobaczymy co powie. Chce podglądać ten pęcherzyk to niech podgląda.
Dziś jadę do siostry na babski wieczór więc zniszczę te szare komórki które pamiętają o tym że mi przykro;-);-);-)
Miłego dnia dziewczynki

Karola322 jak wrócisz z mamą z tomografii daj znać co i jak. Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i modle się żeby nic nie wykazała groźnego. Trzymajcie się Karola wszystko mam nadzieję zacznie Wam sie układać .

Karola322 jak wrócisz z mamą z tomografii daj znać co i jak. Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i modle się żeby nic nie wykazała groźnego. Trzymajcie się Karola wszystko mam nadzieję zacznie Wam sie układać .
ola dziękuję ja już nie śpie i zaraz po mamę jade a n a14.00 jedziemy do szpitala i zobaczymy co i jak mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-).

Agatko szkoda że się nie udało ale pocieszające jest to że t możesz się już starać nie nie które znasz musi czekać na to aż lekarz wykaże czy już jest wszystko dobrze i w końcu pozwoli nam wszystkim się starać o nasze antałki...:tak:
a ty główka do góry i staraj się jak tylko możesz trzymam kciuki:tak:;-)

reklama
Witajcie :-)

Karola, trzymam kciukasy z całych sił za dobre wieści!!

Po zaty chciałam sie pochwalic ze wreszcie przyszła moja pierwsza @ od zabiedu:tak:..
Super, to już pewien etap masz za sobą. Od razu pewnie humor i zapał do wyjazdu się poprawił. Kto by pomyślał, że @ może czasami budzić pozytywne uczucia :szok::-D

siedzieliśmy dziś z R pod blokiem a on mnie objął co mu się rzadko zdarza w miejscach publicznych i mówi: nie myśl bo z myślenia nic nie będzie trzeba działać
a ja nawet mu nic nie wspomniałam on tak sam z siebie ale chyba on już tez zdał sobie sprawę że znowu chce bo jeszcze miesiąc temu mówił inaczej
Fajne, że R tak mądrze i dojrzale prawi :-)
Mój albo wszystko tak lekko trakuje, albo robi dobrą minę, i temu taki wyluzowany jest podczas gdy ja sie denerwuje tymi lekarzami, badaniami :confused:

Dziś jadę do siostry na babski wieczór więc zniszczę te szare komórki które pamiętają o tym że mi przykro;-);-);-)
Miłego dnia dziewczynki
Agatko, milutkiego spootkania i super humorku życzę :-) Wszystko będzie dobrze. Maj będzie w sam ram na przywitanie bobaska, więc trzymam kciuki za owocne staranka :tak:
Może jak moje wyniki, za trzy tygodnie beda ok, to dołączę do Was, albo bede miala co najwyzej lekkie opoznienie ;-) Pozyjemy zobaczymy

U mnie początek dnia uwieńczony sukcesem:-) Udało mi się załatwić pobranie krwi na badania, które gin mi zaleciła i to okazało się, że wszystkie w tym samym miejscu mogę zrobić. Wyniki jednych co prawda dopiero za 3 tygodnie i do tego jestem lżejsza o 166 zł, ale najważniejsze, że sprawa załatwiona :-)
Przede mną ciekawy weekend, bo rodzice z tesciami zeschcieli sie spotkac. Zabieramy więc jednych i jedziemy do drugich, wiec mocno rodzinnie sie zapowiada ;-)

Miłego dnia :-)

Do góry