agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien Dobry Dziewczynki.
Agatko zobaczysz,ze nastepnym razem napewno sie uda
bede trzymala kciuki
Agatko zobaczysz,ze nastepnym razem napewno sie uda
bede trzymala kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ola dziękuję ja już nie śpie i zaraz po mamę jade a n a14.00 jedziemy do szpitala i zobaczymy co i jak mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-).Karola322 jak wrócisz z mamą z tomografii daj znać co i jak. Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i modle się żeby nic nie wykazała groźnego. Trzymajcie się Karola wszystko mam nadzieję zacznie Wam sie układać .
13x13 nie martw się na pewno następnym razem się uda :-):-):-) PROSZĘ UŚMIECHNJI SIĘ:-):-):-)Dziewczynki jestem w pracy -niestety nie tym razem . W kwietniu nie będę mamą ale może maj;-) Olu co Ty na to?
Całuski
Super, to już pewien etap masz za sobą. Od razu pewnie humor i zapał do wyjazdu się poprawił. Kto by pomyślał, że @ może czasami budzić pozytywne uczuciaPo zaty chciałam sie pochwalic ze wreszcie przyszła moja pierwsza @ od zabiedu..
Fajne, że R tak mądrze i dojrzale prawi :-)siedzieliśmy dziś z R pod blokiem a on mnie objął co mu się rzadko zdarza w miejscach publicznych i mówi: nie myśl bo z myślenia nic nie będzie trzeba działać
a ja nawet mu nic nie wspomniałam on tak sam z siebie ale chyba on już tez zdał sobie sprawę że znowu chce bo jeszcze miesiąc temu mówił inaczej
Agatko, milutkiego spootkania i super humorku życzę :-) Wszystko będzie dobrze. Maj będzie w sam ram na przywitanie bobaska, więc trzymam kciuki za owocne starankaDziś jadę do siostry na babski wieczór więc zniszczę te szare komórki które pamiętają o tym że mi przykro;-);-);-)
Miłego dnia dziewczynki