reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaska fajnie by było jakbyście ty, Karolka, Agata i Ola w tym samym czasie zaszły w ciążę :) życzę wam tego, z resztą wszystkim życzę jak najszybszego zaciążenia

Katarzyna to blisko siebie mieszkamy, a słuchaj w którym szpitalu miałaś zabieg? Na Goduli? Bo ja tak i też musiałam do zabiegu leżeć z dziewczyną, która była w 6 miesiącu ciąży :(
Do jakiego lekarza chodzisz?

Wiolka, trzymaj się kochana i pisz z nami jak najczęściej, mi to bardzo pomogło więc może i tobie słońce

reklama
kinguś kochana byłąs jedną z pierwszych które mnie przygarnęły na tym forum. I zawsze mogłam liczyćna to że mi szczerze odpowiesz dziękuję. A z mojego pęcherzyka tez mam nadzieję że w końcu wyrośnie córunia :-) Z drugim maleństwem dasz sobie rade zobaczysz. Kinia troszke podrośnie i możecie o rodzeństwo dla niej sie starac, żeby dziecko jedynakiem nie było ;-)

Kasia pewnie że Ciebie, glorię i która tylko będzie chciała na Maj zabieramy ze sobą :-) A co jak szaleć to na całego :-) ;-)

wiolka przykry jest pobyt w szpiatlu a jak trzeba było no to nic na to nie mżna poradzić. Zobaczysz nawet nie bedziesz wiedziała kiedy zapragniesz znów maleństwa.

Cześć, to i ja dopisuje się na maj, będę ostro molestować swojego hihi.
a ja wczoraj wyżłopałam butle wina na rozrzedzenie krwi i poszłam spać, budzę się nad ranem a tu "dzień dobry"@... kurde normalnie czuję się jak młody bóg, nie wiem co to było ale w życiu nie miałam tak długiego PMS, mam nadzieję że pierwszy i ostatni raz, a pozatym to jyz mogłaby w ogóle nie przyłazić z wiadomego powodu:-)
Motylku trzymam kciuki i czekam do poniedziałku..a może wcześniej:happy2:
Wiola to dobrze że już w domku, odpoczywaj, czas goi rany
Katarzyna to przygotowania pełną parą, ani się obejrzysz a będziesz stała przed ołtarzem
Edytka, Aga Aj, Pati b pozdrawiam i czakam na info co u Was,
i wszystkie dziewczynki też

karola słońce mam nadzieję że tomografia wyszła dobrze. Wierzę w to. Daj znać co u was. Bardzo sie martwię.
dziewczynki my już z mamą po badaniu ale wyniki będą dopiero we wtorek bo jest tyle ludzi do rezonansu mgnetycznego głowy że nie dają rady pisać odrazu:-:)-( nie mogłam patrzeć na moją mamę jak się martwi i boi:-:)-( dali jej zastrzyk z i włożyli rurkę w rękę i przez godzinę siedziałam jak na szpilkach na szczęście wyniki odbiorę we wtorek sama bo z mamą bym chyba nie dała rady :-:)-( serce mi pękało jak widziałam że udaje przede mną twardą i starała się nie uronić łezki.
To życie jest niesprawiedliwe:-( buziaczki kochane

Karola, trzymam kciuki i modlę się, żeby wszystko było dobrze. Pamiętaj, że nie można pozwolić umrzeć nadziei. Trzymaj się!

Odmeldowuje się na weekend, nie wiem czy będę miała czas tu zajrzeć, więc jakby co miłego weekendziku :-)

trzymam za was kciuki za te które się starają na maj :tak::tak: sama bym chciała móc już dowiedzieć się od lekarza czy mogę się starać:tak:

ilonka26
ja chodziłam najpierw do ginekologa do Kochłowic do Olakowskiej ale ona nie za bardzo mi pomogła w ciaży i niebyła zbyt dobrą ginekolog wiec poszłam do innego i chodziłam do Chorzowa do lekarza Foks a w szpitalu leżałam w Chorzowie na strzelców bytomskich
a ty gdzie chodziłaś do ginekologa??? i czy jest dobry ? bo muszę zmienić mojego wieć chce się upewnić i iść do takiego co jest już sprawdzony lekarz....

cześć dziewczyny

widzę że następny cykl będzie bardzo męczący dla was:-p... oj przyjemne te staranka
też bym chciała na maj się zapisać ale chyba szybciej sierpień- wrzesień mnie czeka.... chyba że moje obliczenia zawiodą...

trzymam kciuki za wszystkie dziewczęta, które są na etapie badanek... warto wyeliminować każdą nawet najdrobniejszą przyczynę poronienia... ale niestety czasami wszystkie badania wychodzą dobrze i nie mozna poznać przyczyny...

ja od dzisiaj zaczynam urlop więc będę leniuchować;-):tak::-D:tak::-);-):tak:

reklama
Karola, trzymam kciuki i modlę się, żeby wszystko było dobrze. Pamiętaj, że nie można pozwolić umrzeć nadziei. Trzymaj się!

Odmeldowuje się na weekend, nie wiem czy będę miała czas tu zajrzeć, więc jakby co miłego weekendziku :-)[/QUO
DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE I PAMIĘĆ:-) TYLKO JA JUŻ NAPRAWDĘ NIE MAM SIŁY:-:)-( CHCIAŁABYM ZASNĄĆ I OBUDZIĆ SIĘ JAK WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY BO POWOLI MNIE TO WSZYSTKO WYKAŃCZA:-( DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE

Do góry