reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny w poniedziałek ide rodzic:tak:.Niby wyniki ok ale wód płodowych ubywa a Weronika jest juz w pełni wykształcona wiec lekarz woli nie ryzykowac zeby jakas infekcja sie wdała.Wiczorem ma sie zgłosci do szpitala i podadzą mi leki na wywołanie porodu jezeli to nie poskutkuje to po 24 godzinach biorą mnie na cesarke.Boje sie jak diabli:baffled::szok: ale z tego wynika ze najpózniej we wtorek wieczorem bede tulic Weronike:-).A na odchodne połozna mi powiedziała ze ja to chyba bede musiała sie wczesniej zgłosic bo do poniedziałku nie dotrwam.

reklama
Motylku więc gratuluję!!! choć jeszcze przed narodzinami -jestem pierwsza:-D:-D:-D więc wybierz sobie ładną datę może 1.08? i pogadaj z Wercią to może posłucha i będzie w Twoich ramionach;-);-);-) ponoć chodzenie po schodach przyśpiesza poród

Motylku kochana nie myśl o porodzie tylko o Tym jaka nagroda Cie czeka, Weroniczke będziesz tuliła już do piersi. Mysl o tym. Ja tu za Ciebie będę kciukasy mocno trzymała.

Dziek kochane jestescie:tak:.Ja to z wrazenia nawet nie moge sie skupic na tym co u Was sie dzieje.Pozatym od rana skurcze mnie meczą i to coraz mocniejsze wiec moze rzeczywiscie do poniedziałku nie dotrwam.

Motylku czekam na zdjęcia i wieści co jakiś czas... może nie za często bo będziesz miała milion innych ciekawszych zajęć ale nie zniknij nam jak dziewczyny... będę tęskniła za Tobą:-:)-( ale grunt że będziesz szczęśliwa:tak::tak::tak:

PS Motylku relax!!!! teraz tylko spokój nas uratuje...naciesz się jeszcze brzuszkiem bo do drugiego będziesz musiała chwilkę poczekać

Ja uciekam kochane -do jutra -miłych snów i odezwę sie rano....

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczny ja powolutku sie pakuje do drogi juz Poniedziłek zobacze swoich rodzicow:tak:.Po zaty chciałam sie pochwalic ze wreszcie przyszła moja pierwsza @ od zabiedu:tak:.Buziaczki dla was.13x13Trzymam kciukasy za testowanie:happy2:.Motylku powodzenia wszystko bedzie dobrze noiedlugo bedziesz miała corecze w raminach;-).

reklama
Dziewczynki ja się żegnam. Miłej nocki

Agatka jutro rano czekam na wieści jak test wyszedł. Trzymam kciuki

Agnieszka a Ty mi sie prosze nie smutać. Będzie dobrze.

Jejku jak brakuje Asi chyba jakoś na dniach będzie już wracała. Mam taką nadzieję:-)

Dziewczynki ochane odzywajcie sie.

Dobranoc do jutra

Do góry