reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny w poniedziałek ide rodzic:tak:.Niby wyniki ok ale wód płodowych ubywa a Weronika jest juz w pełni wykształcona wiec lekarz woli nie ryzykowac zeby jakas infekcja sie wdała.Wiczorem ma sie zgłosci do szpitala i podadzą mi leki na wywołanie porodu jezeli to nie poskutkuje to po 24 godzinach biorą mnie na cesarke.Boje sie jak diabli:baffled::szok: ale z tego wynika ze najpózniej we wtorek wieczorem bede tulic Weronike:-).A na odchodne połozna mi powiedziała ze ja to chyba bede musiała sie wczesniej zgłosic bo do poniedziałku nie dotrwam.

reklama
Motylku więc gratuluję!!! choć jeszcze przed narodzinami -jestem pierwsza:-D:-D:-D więc wybierz sobie ładną datę może 1.08? i pogadaj z Wercią to może posłucha i będzie w Twoich ramionach;-);-);-) ponoć chodzenie po schodach przyśpiesza poród

Motylku kochana nie myśl o porodzie tylko o Tym jaka nagroda Cie czeka, Weroniczke będziesz tuliła już do piersi. Mysl o tym. Ja tu za Ciebie będę kciukasy mocno trzymała.

Dziek kochane jestescie:tak:.Ja to z wrazenia nawet nie moge sie skupic na tym co u Was sie dzieje.Pozatym od rana skurcze mnie meczą i to coraz mocniejsze wiec moze rzeczywiscie do poniedziałku nie dotrwam.

Motylku czekam na zdjęcia i wieści co jakiś czas... może nie za często bo będziesz miała milion innych ciekawszych zajęć ale nie zniknij nam jak dziewczyny... będę tęskniła za Tobą:-:)-( ale grunt że będziesz szczęśliwa:tak::tak::tak:

PS Motylku relax!!!! teraz tylko spokój nas uratuje...naciesz się jeszcze brzuszkiem bo do drugiego będziesz musiała chwilkę poczekać

Ja uciekam kochane -do jutra -miłych snów i odezwę sie rano....

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczny ja powolutku sie pakuje do drogi juz Poniedziłek zobacze swoich rodzicow:tak:.Po zaty chciałam sie pochwalic ze wreszcie przyszła moja pierwsza @ od zabiedu:tak:.Buziaczki dla was.13x13Trzymam kciukasy za testowanie:happy2:.Motylku powodzenia wszystko bedzie dobrze noiedlugo bedziesz miała corecze w raminach;-).

reklama
Dziewczynki ja się żegnam. Miłej nocki

Agatka jutro rano czekam na wieści jak test wyszedł. Trzymam kciuki

Agnieszka a Ty mi sie prosze nie smutać. Będzie dobrze.

Jejku jak brakuje Asi chyba jakoś na dniach będzie już wracała. Mam taką nadzieję:-)

Dziewczynki ochane odzywajcie sie.

Dobranoc do jutra

Do góry