reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej moje królewny
wróciłam z wyprawy no i co...
przywiozłam sobie drugie dziecko
-ciociu kocham cię ,moge jechać do Weroniki- co bylo robić mam teraz w domu 8 letnia Wercie i 4 letnią Oliwke
dom az huczy od szaleństw a i dla ucha to mile slyszec jak dzieciaki baraszkuja
byle nie za głosno

a ja
ja chyba dobrze tzn posiedzialam ze znajomymi pojadlam grillowanego mieska popilam piwka bezalkoholowego i o północy zjadłam cały litrowy słoik korniszonów
a no i w nocy odwiedzil nas lis no i trzeba bylo drugi raz podworko sprzatac bo wszystkie smieci powywlekal

a poza tym juz nie mysle po prostu-CO MA BYĆ TO BEDZIE
tylko to wcale nie takie proste

reklama
Motylku trzymam kciuki &&&& . I pamietaj, zeby sie nie bac za bardzo, to wszystko prowadzi do tego wymarzonego szczescia :-) .

13x13 trzymam kciuki za tescik ;-)

Kaska juz chyba niecale dwa tygodnie zostaly do testowania ... tego wiarygodnego i mam nadzieje z dwiema kreseczkami ;-)

Motyl 12 Super zazdroszcze ci ja juz nie moge sie doczekac kiedy znow bede w ciazy i mam nadzieje ze bedzie oki ale to jeszcze potrwa.

Obiecuje że postaram sie pisac:tak:.

Dziewczyny czekam na te Wase dwie kreseczki bo to następne dzieciaczki do Naszej rodziny:-).

Kasiu no to masz wesoło w domu :sorry2:,najwzniesze ze wszystkie 3 dobrze sie bawicie.

Któras piasła o pierwszej @ po poronieniu.Gratulacje.Pamietam jaka to radosc bo to znaczy ze organizm wraca do zdrowia.

Buziaki i mam nadzieje do jutra:-D.

MOTYLKU trzymam kciuki Weronika wynagrodzi ci wszystko co złe

a moje testowanie szczerze mówiąc to nawet o tym nie pomyślałam bo doszłam do wniosku że uroić sobie coś to nie problem ale wyleczyć się potem to nie jest tak łatwo
nie chcę się nakręcac i już nie mam nadziei choć nie ukrywam że byłabym chyba najszczęśliwsza na świecie
siedzieliśmy dziś z R pod blokiem a on mnie objął co mu się rzadko zdarza w miejscach publicznych i mówi: nie myśl bo z myślenia nic nie będzie trzeba działać
a ja nawet mu nic nie wspomniałam on tak sam z siebie ale chyba on już tez zdał sobie sprawę że znowu chce bo jeszcze miesiąc temu mówił inaczej

chyba zmykam spać dziewczyny jeszcze dyskutują ale zaraz je przegonie
dobranoc

13x13 czekam jutro i kciuki trzymam przez cała noc

to dobrze, ze R sie przelamal, oni tak samo sie boja jak my, tylko ze u nas chyba jest silniejszy instynkt macierzynski i dlatego szybciej jestesmy gotowe na dziecko.

dobranoc, bedziesz miala pewnie dlugi wieczor zanim dziewczyny zasna ;-)

witam was kobietki ja nie dawno wrócilam z pracy zrobiłam mężusiowi jedzonko trzeba posprzątać i iść lulu bo padam na pyszczek:-) motylku trzymam mocno kciuki żeby weronika była już z nami :-):-) trzymaj się cieplutko:-):-) kolorowych snów skarbeczki rano się odezwę i czekam na rano o wieściach z testu:-):-):-)

witam was ::tak: ja nie mogłam dzisiaj z wami popisać bo zajmowałam sie załatwieniami do ślubu bo coraz bliżej a tyle załatwienia.....i z każdą chwilą jak się zbliża do przymiarki sukni to mam łzy w oczach::-(i myślę o mojej kruszynce.
w poniedziałek idę do innego ginekologa i zobaczę co mi powie i mam nadzieje ze wszystko się już odbudowało i że bede mogła sie starać .....

13x13 trzymam kciuki mocniutko za teścik :):)
Motylku trzymam kciuki i jesteśmy z tobą i napewno bedzie wszystko dobrze i już nie bawem bedziesz miało u boku sliczną kruszynkę:):)
dobranoc miłej nocy życzę:;-)

reklama
Do góry