ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Agatka ja żeby się nie rozczarowac to nie nastawiam się optymistycznie przed robieniem testu. Może i Ty to zastosuj :-) Oj czuję że jutro z rana będę czekała na wieści od Ciebie. Specjalnie wstanę wcześniej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatka ja żeby się nie rozczarowac to nie nastawiam się optymistycznie przed robieniem testu. Może i Ty to zastosuj :-) Oj czuję że jutro z rana będę czekała na wieści od Ciebie. Specjalnie wstanę wcześniej :-)
No niestety tak złośliwie to czasami w życiu bywa, że im bardziej zależy tym więcej kłód pod nogi. Może dzięki tym wszystkim doświadczeniom będziemy o tyle mądrzejsze, że nasze bobaski będą dla nas najprawdziwszym cudem, a nie zwykłą koleją rzeczy, że ludzie się zako****ą w sobie, i w pewnym momencie po prostu zjawia się w ich życiu mały człowieczek.Niestety jak to w życiu bywa -jeśli ktoś czegoś pragnie przychodzi mu to z trudem, kiedy komuś nie zależy -raz dwa i już ma. Tak jest chyba w każdej dziedzinie