reklama
To super, że usg przyniosło dobe wieści, trzymam kciuki za jeszcze lepszy ciąg dalszy podglądania pęcherzyków :-)Kochane witam was
Ja jestem juz po wizycie i udało mi się Pani doktor zrobiła mi Usg i jest pęcherzyk 13 mm, żadnych torbieli:-):-):-) Teraz mam wizytę we wtorek zobaczyć czy pęcherzyk pękł czy dalej rośnie. Jeżli nie pęknie i nie będzie przekraczał 25 mm to dostanę zastrzyk żeby pękł. A jeżeli będzie wiekszy to od przyszłego miesiąca będę brała tabletki i będzie mnie monitorowała. Narazie jestem zadowolona, i mam nadzieje że skutkiem tego będzie pozytywny wynik na teście
Pomyślnych wieści jutro z rana życzę :-)Dziewczynki zdecydowaliśmy z S że jak nie przyjdzie w nocy @i brzuch będzie bolał to jutro rano robimy test. S się nie może doczekać i uważa że lepiej jak będziemy wiedzieć. To tyle odezwę się z domku papatki
Ilonko, z tym obkurczaniem się pewnie tak jak z pierwszą @, każdy organizm jest inny. Pewnie jeszcze chwila i wszystko wróci do normy
Dziewczynki, wielkie dzięki za pokrzepiające i uspokajające uwagi, kochane jesteście:-)
Nawet nie wyobrażacie sobie ile się dziś nadzwoniłam, żeby znaleźć miejsce gdzie można te badania przeciwciał antykardiolipinowych zrobić Miałam już jedna poradnie namierzona, ale tam trzeba 30 dni roboczych na wynik czekac ale w koncu znalazlam inne miejsce gdzie wyniki beda mam nadzieje chociaz troche szybciej. Planuje jutro wstac wczesniej, zeby to załatwić przed pracą
Cześć
Ola81 widzę że masz dobre wiadomości, pewnie od razu lepiej się czujesz bo wiesz na czym stoisz
13x13 czekamy na testowanko
A ja zaraz zwariuje, pęknę chyba, szlag mnie trafia, @ dalej nie ma a ja puchne, rwie mnie brzuch nogi i kręgosłup, syfy na twarzy; zrobiłam betę wynik 0,5 więc ja już nie wiem co się dzieje, chyba nigdy nie wyczekiwałam tak tej cholernej@, wściekla jestem że z kijem nie podchodz
Ola81 widzę że masz dobre wiadomości, pewnie od razu lepiej się czujesz bo wiesz na czym stoisz
13x13 czekamy na testowanko
A ja zaraz zwariuje, pęknę chyba, szlag mnie trafia, @ dalej nie ma a ja puchne, rwie mnie brzuch nogi i kręgosłup, syfy na twarzy; zrobiłam betę wynik 0,5 więc ja już nie wiem co się dzieje, chyba nigdy nie wyczekiwałam tak tej cholernej@, wściekla jestem że z kijem nie podchodz
Kasikz, z tego co się dowiedziałam to przeciwciała antykardiolipinowe (IgG i IgM) można zrobić w Warszawie na Ursynowie w Instytucie Hematologii, Gandhi 14.
Co i jak dokładnie to dam znać jutro bo się tam wybieram.
W poradni bonifratrów też to robią, ale tam się czeka 30 dni roboczych , pewnie przez to, że nie robią tego na miejscu tylko gdzieś wysyłają. Temu mam nadzieję, że w instytucie wyniki będą szybciej.
Gloria, nie wiem czy to nie po poronieniu takie wariactwa.
U mnie na przykad jakieś dziwa dzieją się w okolicy owulacji. Bo skoro 2 razy tak było to już chyba nie tylko zbieg okoliczności. Najpierw przez jeden dzień prawie wcale nie siusiam (na pewno nie tyle co normalnie po 1,5 litra wody), a na drugi co chwilę latam do toalety. Wcześniej tak nie miałam.
Mam nadzieję, że w końcu Ci ta @ przyjdzie. A jak nie to chyba czeka Ciebie wizyta u gin, bo może dla organizmu czegoś brakuje - hormonalnie, zeby zacząć @.
Co i jak dokładnie to dam znać jutro bo się tam wybieram.
W poradni bonifratrów też to robią, ale tam się czeka 30 dni roboczych , pewnie przez to, że nie robią tego na miejscu tylko gdzieś wysyłają. Temu mam nadzieję, że w instytucie wyniki będą szybciej.
U mnie na przykad jakieś dziwa dzieją się w okolicy owulacji. Bo skoro 2 razy tak było to już chyba nie tylko zbieg okoliczności. Najpierw przez jeden dzień prawie wcale nie siusiam (na pewno nie tyle co normalnie po 1,5 litra wody), a na drugi co chwilę latam do toalety. Wcześniej tak nie miałam.
Mam nadzieję, że w końcu Ci ta @ przyjdzie. A jak nie to chyba czeka Ciebie wizyta u gin, bo może dla organizmu czegoś brakuje - hormonalnie, zeby zacząć @.
to ma być moja 6 @ po poronieniu i do tej pory było ok. Sama juz nie wiem ostatnie 2 @ były po 26 dniach a dziś już 31 i susza. Dwa tyg temu byłam na kontroli i nic się nie działo. Może to przez ten upał? Poczekam parę dni jak nic się nie wyklaruje to trzeba się udać do gina. Jesu zaraz wybuchne chyba a nogi to najchętniej na żyrandol bym zawiesiła hihi.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
gloria to jaka wredota nie chce przyleźć ;-). Najlepiej to idź do gina bo nie wiadomo co sie dzieje..
reklama
Jestem w domu!!!!
S na popołudnie poszedł do pracy więc chyba wezmę się rochę za sprzątanie bo coś czuję ze jako pani domu kiepsko ostatnio się sprawdzam;-)
Dziękuję Wam kochane za kciuki -z takim wsparciem trudno nie wierzyć że się uda ale boję się tgo testu jak ognia i chyba tego rozczarowania -wolałabym już żeby @ przylazła w nocy niż mam się jutro smucić cały dzień.
Agnieszka AJ jak mam Ciebie nie pamiętać jak się za Twoje szczęście wybawiłam i popiłam wprawdzie na innym weselu ale to przecież drobny szczegół
Kinguś bajerancki brzuszek -ciężki?
S na popołudnie poszedł do pracy więc chyba wezmę się rochę za sprzątanie bo coś czuję ze jako pani domu kiepsko ostatnio się sprawdzam;-)
Dziękuję Wam kochane za kciuki -z takim wsparciem trudno nie wierzyć że się uda ale boję się tgo testu jak ognia i chyba tego rozczarowania -wolałabym już żeby @ przylazła w nocy niż mam się jutro smucić cały dzień.
Agnieszka AJ jak mam Ciebie nie pamiętać jak się za Twoje szczęście wybawiłam i popiłam wprawdzie na innym weselu ale to przecież drobny szczegół
Kinguś bajerancki brzuszek -ciężki?