reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczynki,

ja melduje ze zyje. codziennie was podczytuje i wszystkim wam bardzo kibicuje. U mnie ostatnio troche sie dzieje, mam duzo na glowie i glowie. Jakos nawet zdania przyzwoitego sklecic nie potrafie.

jestem z wami caly czas myslami i za wszystkie trzymam mocno kciuki

reklama
witam dziewczyny, u mnie bez zmian, brzuszek rośnie, jutro mam badania krwi, także trzymajcie kciuki za glukozę w normie!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczki!!
nikki trzymam mocno kciuki za glukozę:-) na pewno będzie dobra:-)
koti fajnie że się odezwałaś i że wszystko u ciebie ok:-) odzywaj się jak tylko będziesz miała wolną chwilkę:-)

Witajcie dziewczyny cos dlugo sie nie ozdywalam ale wogole nie mialam czasu bo weekend tak szybko minal a bylismy u znajomych i jak wrocilismy w niedziele to padlam ze zmeczenia.A u mnie oki a srode 5sierpnia ide na kontrol znow po zabiegu mam badzieje ze bedzie oki wszystko.Normalnie jak juz robie usg to az sie boje tam wejsc takie uczucie nerwy.Pozdrowionka dla wszystkich;-)

Cześć wszytskim!

Proszę, trzymajcie za mnie kciuki , bo jutro czeka mnie koszmarny dzień... o 8 mam się stawić w szpitalu... nie wiem jak ja przeżyje ten koszmar...

Pozdrawiam

Hej gdzies ostatnio niemam weny do pisania:-:)zawstydzona/y:.Chcilam sie tylko przywitac:happy:buziaczki dla was wszytkich.Ja dzis zaczelam sie pakowac powolutku bo 3 lece do Polandi niebylo mnie tam pol roku moja mama juz sie doczekac niemoze.A mi tak jakos ostnio smutno nic mi sie niechce i znowu zaczynam mysle o dzidzi,a tu nawet jeszcze pierwszej @ od zabiegu niebylo:wściekła/y::no:ciekawe ile jeszcze bede czekac 12czerwca miałam zabieg:-(.​

Witajcie.....
Pamiętacie mnie jeszcze.....?
Wpadam tylko wspomniec,ze mysle o Was i bardzo kazdej z Was kibicuje....
Nowe Dziewczynki przytulam,przykro ,ze i Was to spotkało....

Aslo,Allaa,Aga Ir,Koti,Anesto,Dlaczegotak,Ola,Agi,Ona,Kasiek,Kingus,Karola,
Miglak,Syla,Nikki,Gosia,Hania,Mireczka,Mordoklejka,Cyniczna,Mała,Niusia,
Słodziutka,Szafirek,Wróbelek,Motyl,13x13,Lenka,Angelka,Dilajla,Marti,Danula,
Carri,Sasetka,Wonka,Pixela,MamaGrzesia,Enka,Pati.b......i wszystkie niewymienione Dziewczynki ciepło pozdrawiam.......

AGA AJ witaj kochana milo że się odezwałaś

nie wiem dziewczynny niby nie liczyłam na te dwie kreski ale jednak trochę mi przykro aczkolwiek moja psiapsiółka mówi żeby sie wstrzymać do dnia przyjścia @ bo to rzeczywiście szaleństwo robić test w połowie cyklu

reklama
Kaska czyli @ dopiero za dwa tyg ? Mialas @ dwa tyg temu ? bo mi sie wydawalo, ze czytalam ze wlasnie nie mialas. Chyba ze cos mi sie pokrecilo.

Do góry