reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka!
witam wieczorową porą :-)

13x13 - z tego co pamiętam to temperatura powinna spadać w dniu wystąpienia miesiączki. Tylko jeden czy dwa cykle wytrzymalam mierzenia temp, ale faktycznie tak bylo, ze rano nizsza temp a w ciagu dnia @ sie pojawiala. Chyba, ze zle cos kojarze :sorry:

Martuska23 - doczekasz sie, doczekasz, nie martw sie na zapas tylko szykuj sie do wyprawy :tak:

Wiola, uściski!

Trzymam kciuki za dobre wiesci po tomografii, glukozie, usg i innych badaniach, w koncu kiedys musi być początek dobrej passy!!:-)
Sorki, ze tak hurtowo, ale jakaś średnio przytomna jestem.

A jutro wieczorkiem pierwsza wizyta u pani gin, zobaczymy co powie

reklama
Kaska najlepiej w terminie @ zrob betke. Jezeli bedzie ponizej 25 to na zwyklym ciazowym tescie moze nic nie wyjsc ...
Rozumiem Twoje rozczarowanie. Zawsze jest ta nadzieja, ze a moze.

no właśnie KOTI czy to mądre - na pewno nie
do @ dwa tygodnie
wiem że chyba przesadziłam i to ostro no ale co ja poradze że bardzo bym chciala te dwie kreski zobaczyć
taka jestem w gorącej wodzie kąpana

:-) Kaska ja uwazam ze powinien byc jakis miernik, ze po przytulankach dotykasz palcem i jest komunikat - wlasnie zaciazasz ... lub nie ;-) Ile nerwów by to zaoszczędziło.

Kaska rada z mojego doswiadczenia, zaczekaj kochana do dnia @ (wiem ze to prawie niewykonalne :-) ) i biegnij na betke. A jak bedziesz robic testy i beda wychodzic negatywne to tylko niepotrzebnie bedziesz sie smucic.
ja zawsze w takich sytuacja czuje sie jak 15-stka. nie dosc ze doczekac sie nie moge to od razu wszystkie objawy mam :-D

reklama
Cześć wszytskim!

Proszę, trzymajcie za mnie kciuki , bo jutro czeka mnie koszmarny dzień... o 8 mam się stawić w szpitalu... nie wiem jak ja przeżyje ten koszmar...

Pozdrawiam
wiola trzymaj się cieplutko będę o tobie myślała cały czas. PROSZĘ NIE MARTW SIĘ WSZYSTKO POWOLUTKU SIĘ UŁOŻY. MUSI . PRZYTULAM CIĘ MOCNO.

Do góry