reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-)dziewczynki ja już jestem po wizycie i usg wszystko jak narazie jest w najlepszym porządku pani doktor nie wie czemu miałam taką dziwną miesiączkę. Zobaczymy jaka będzie teraz.słoenczka zostaje nam z mężem się starać i zobaczymy co z tego wyjdzie nie nakręcam się tak jak w poprzednim miesiącu o znowu będzie lipa. Mam nadzieję że każda z nas zobaczy szybciutko dwie kreseczki na teście . Tego wam i sobie życzę:-):-):-):-):-)

reklama
:-):-)
karola322 skoro wszystko jest w porządku to brac się jak najszybciej za staranka i czekać na efekty :-)
olcia ale jakoś nam to nie wychodzi:-:)-( ale w końcu kiedyś musi:-):-):-) nie mogę się tak nakręcać co miesiąc bo nic z tego nie wychodzi niestety dlatego włączyłam na luz i tak będzie najlepiej:-):-):-)

Karolka cieszę się, ze usg ok, więc do dzieła kobieto :) a my będziemy trzymać kciuki, zebyś szybko ujrzała 2 kreseczki :)
Gosia 40ja trzymam kciuki za owocne starania, kiedyś musi zaskoczyć :)

Już po wizycie, ginka nawet spoko, tylko naczekałam się 2 godziny. No nic, badała mnie i wszystko idzie w dobrym kierunku, macica jeszcze się całkowicie nie obkurczyła, ale mówi że to kwestia czasu. Zapalenia nie ma, więc wymazów mam nie robić, jeśli @ będą więc regularne i będzie owulacja to spokojnie za 3 miesiące możemy zacząć starania.

olcia ale jakoś nam to nie wychodzi:-:)-( ale w końcu kiedyś musi:-):-):-) nie mogę się tak nakręcać co miesiąc bo nic z tego nie wychodzi niestety dlatego włączyłam na luz i tak będzie najlepiej:-):-):-)

Dokładnie nie ma co się nakręcać, choć pewnie to trudne. Ja ostatnio jak się nakręcałam do dwa lata z tego sie zrobiły. A jak tylko przestałam bo pojawiały sie inne problemy i przestałam o tym myśłeć, to odrazu sie udało. Dlatego oby nam sie udało nie nakręcać.

ilonka26 wychodzi na to że będzimy zaczynać staranka mniej wiecej tak samo. Oby nam ten czas szybko minął:-)

Karola wiem jak to jest, MY tez chcemy i nam nie wychodzi. Choc ja sie juz przyzwyczaiłam do czekania. Na tą ciąże tyle czekałam pewnie i na drugą sobie poczekam. ALe napewno niedługo ujrzysz te II magiczne kreseczki:tak::tak::tak::tak:

karolka cieszę się, ze usg ok, więc do dzieła kobieto :) a my będziemy trzymać kciuki, zebyś szybko ujrzała 2 kreseczki :)
gosia 40ja trzymam kciuki za owocne starania, kiedyś musi zaskoczyć :)

już po wizycie, ginka nawet spoko, tylko naczekałam się 2 godziny. No nic, badała mnie i wszystko idzie w dobrym kierunku, macica jeszcze się całkowicie nie obkurczyła, ale mówi że to kwestia czasu. Zapalenia nie ma, więc wymazów mam nie robić, jeśli @ będą więc regularne i będzie owulacja to spokojnie za 3 miesiące możemy zacząć starania.
ilonka widzisz wszystko będzie dobrze i ty zaczniesz szybciuyko starnka:-):-) gówka do góry czas szybko zleci i będziesz się cieszyła z dwóch kreseczek:-):-) trzymam mocno kciuki za te nasze ii kreseczki:-):-)

Kasikz, Ola81 teraz to aż boje się za bardzo cieszyć z tego wszystkiego, żeby nie zapeszyć
a 3 miesiące nie są już tak straszne, jak jeszcze 2 miesiące temu, ten czas szybko leci, a jak pójdę do pracy to już w ogóle

reklama
karola wiem jak to jest, my tez chcemy i nam nie wychodzi. Choc ja sie juz przyzwyczaiłam do czekania. Na tą ciąże tyle czekałam pewnie i na drugą sobie poczekam. Ale napewno niedługo ujrzysz te ii magiczne kreseczki:tak::tak::tak::tak:
olcia ja mam tak samo jak ty to czekanie jest najgorsze my mamy teraz trochę problemów dlatego nie mam czasu myśleć o niczym innym ale mam nadzieję że zaświeci w końcu nam słoneczko i będą te wymarzone ii kreseczki:-):-) ja też tzrymam mocno kciuki żebyś ujrzała ii kreseczki:-):-)
przepraszam że tak odpisuje każdej po kolei ale mam małę problemy z netem w pracy i inaczej nie chce

Do góry