reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolka dzięki i wierzę, że będzie wszystko dobrze :) Teraz mam wiary chyba za nas wszystkie, która nie ma z chęcią się podzielę :)

reklama
karolka dzięki i wierzę, że będzie wszystko dobrze :) teraz mam wiary chyba za nas wszystkie, która nie ma z chęcią się podzielę :)
to ja poproszę :-):-) bo ostatnio przez te wszystkie problemy nie mam siły i czasu na nic w piątek jadę z mamą na tomograf głowy bo w tamtym roku było podejrzenie guza i strasznie się boję aż nie mogę spać po nocach i wtym roku jest to samo głowa ją boli codziennie i strasznie źle się czuję a ja nie mogę jej pomóc i to jest najgorsze mam nadzieję że wyniki w piątek będą pozytywne i że w końu nam się powoli zacznie układać.bo od marca jest wszystko na nie jedne problemy się kończą drugie zaczynają i tak w kółko:-:)-( ale mam nadzieję że będzie dobrze musi być:-):-)

Jestem:tak: dziś padnięta z bolącym brzuszkiem -niestety odpuściłam sobie ćwiczonka ale jutro pójdę choćby nie wiem co. Czekam na @ a jak tylko się skończy lecę do lekarza i zobaczymy co dalej...

Olu wymieniłaś tyle dziewczyn które już dawno się tutaj nie pokazywały... a szkoda bo mam taki sentyment do tych które tutaj spotkałam na początku... może któraś zerknie na chwilkę po sezonie urlopowym:tak:

Agnieszko
to dobrze że już jest net;-) smacznego obiadku -ja czekam na S i jemy bo jestem -o losie -głodna jak wilk!!! a rzadko mi się to zdarza:happy: zrobiłam wątróbkę -tak mi się jej chciało pewnie brak żelaza... zachciewajki przed @ mnie zaskakują

Just mam to samo:szok: aż strach ale zasypiam normalnie nad kwitami!!! boję się żeby nie wylądować czołem na klawiaturze bo głupio z czołem w litery bym później wyglądała:tak: a piersi -małe jak przed ciążą -wszytko po staremu, nic specjalnego buuu:crazy:

Gloria
to do roboty -uprzątnij w domu wszystko i do dzieła. A mnie brzuch boli i myślę za ile przyjdzie -czekam na spadek temperatury -bo zaczęłam sie bawić w mierzenie ale nic z tego a ponoć spada na dwa dni przed

Gośka40ja witamy w kraju;-);-)

Krola to świetnie że jest ok i zgadzam się z totalnym luzem -wiem że to nie jest łatwe -ale da się -ja 30go mam dostać @, miesiąc temu już dziś byłabym po 300tu testach a teraz ... po co???

Ilonka, Kasikz trzy miesiące zlecą jak z bicza strzelił -u nie mijają 1go sierpnia trzy miesiące od kiedy odszedł mój maluszek... to bedzie ciężki dzień... czas leci jak szalony -wspomnicie moje słowa

Uciekam jeść!!!!:tak::tak::tak:

Just a u mnie piersi z kolei pozostały, no może są troszkę mniejsze niż w ciąży ale większe niż były przed, może to tez tylko kwestia czasu
Karolka tak to już jest w tym życiu, ze jak już jest dobrze, to zawsze coś musi wyskoczyć co nam spędza sen z powiek, chyba dzięki temu człowiek docenia każdą chwile szczęścia.
Trzymam kciuki za twoją mamę, mam nadzieje, ze diagnoza będzie pomyślna
13X13 odpocznij sobie, bo zabiegana z ciebie kobita :) Jeden dzień lenistwa każdemu się przydaje
Lenka co u ciebie?

Ola a jeśli mogę zapytać jak długo staracie się o bobasa?
My staralismy sie 4 lata i skończyło się nieszczęśliwie. Dlatego wiem co znaczy czekać. Najgorsze były pierwsze miesiące staranek i płacz za każdym razem gdy przylazła @. Później już się z tym pogodziłam że widocznie ja się malucha nie doczekam. A teraz to juz sama nie wiem. Choć naprawde jak mam czekać z nowu tyle lat to nie wiem czy dam rade. Nie nastawiam sie juz przed każdą @ że nie przyjdzie, że się udało. Bo rozczarowanie bardzo mocno boli. A już mi się płakać nie chce. Trzeba brać z życia to co daje i iść do przodu.

karola322 mam nadzieję że u mamy będzie wszystko dobrze. I że tomografia nic nie wykryje. Będe się za nią modliła. Sama wiem że guz mózgu to nic miłego a straszna tragedia. Mój brat miał :-(. Z całych sił trzymam kciuki żeby słoneczko sie u Was pokazało a nich zacznie od dobrych wyników tomografii. Reszta juz się ułoży napewno:tak::tak:

Agatka a jakąś tabletke na brzucho to wzięłas?? Czy tak sie mordujesz bez niczego?? Tak już nasze kochane dziewczynki tak często nie zagladają, pewnie i czas nie pozwala. Tak to bywa:no::no:

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa i wsparcie:-):-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-):-) rok temu z guzem głowy pochowaliśmy moją ciocię niestety jej się nie udało uratować i jak widziałam cierpienie siustr to serce mi się PĘKAŁO:-:)-( ja już teraz nie mogę przestać o tym myśleć a gdzie tu jeszcze do piątku:-:)-( ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze myślę pozytywnie bo zwariuje.

Olu nie biorę tabletek -oprócz kwasu foliowego od lutego nic nie brałam... mam nadzieję że tak ciągnie przed @ choć to o 2 dni za szybko jakby miała w nocy przyjść... chociaż to by znaczyło 28dniowy cykl -niemożliwe:eek: ja z moimi minimum 40to dniowymi cyklami nagle w tym czasie mam półtora?! w sumie to oznacza 2 owulki;-);-);-) hmmm :-p

Karola
będzie dobrze -wierzę że już dość złych wieści w naszym życiu...

Ilonko przystopuję bo brzuch boli nieziemsko i nie wiem kiedy przejdzie

Kładę się kochane bo pogoda barowa albo łóżkowa -na bar nie mam ochoty, trzeba rzucić się na łóżeczko i nogi na poduchę to troszkę ulży. Uciekam papatki i do jutra:tak:

Witam Dziewczyny, u mnie bez zmian, brzuszek rośnie, jutro mam badania krwi, także trzymajcie kciuki za glukozę w normie!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczki!!

reklama
Olu nie biorę tabletek -oprócz kwasu foliowego od lutego nic nie brałam... mam nadzieję że tak ciągnie przed @ choć to o 2 dni za szybko jakby miała w nocy przyjść... chociaż to by znaczyło 28dniowy cykl -niemożliwe:eek: ja z moimi minimum 40to dniowymi cyklami nagle w tym czasie mam półtora?! w sumie to oznacza 2 owulki;-);-);-) hmmm :-p

Karola będzie dobrze -wierzę że już dość złych wieści w naszym życiu...

13x13 też mam taką ndzieję że już dość tych złych wieści mogło by się już zacząć wszystko układać:-):-)

Do góry