reklama
to ja poproszę :-):-) bo ostatnio przez te wszystkie problemy nie mam siły i czasu na nic w piątek jadę z mamą na tomograf głowy bo w tamtym roku było podejrzenie guza i strasznie się boję aż nie mogę spać po nocach i wtym roku jest to samo głowa ją boli codziennie i strasznie źle się czuję a ja nie mogę jej pomóc i to jest najgorsze mam nadzieję że wyniki w piątek będą pozytywne i że w końu nam się powoli zacznie układać.bo od marca jest wszystko na nie jedne problemy się kończą drugie zaczynają i tak w kółko:--( ale mam nadzieję że będzie dobrze musi być:-):-)karolka dzięki i wierzę, że będzie wszystko dobrze teraz mam wiary chyba za nas wszystkie, która nie ma z chęcią się podzielę
Jestem dziś padnięta z bolącym brzuszkiem -niestety odpuściłam sobie ćwiczonka ale jutro pójdę choćby nie wiem co. Czekam na @ a jak tylko się skończy lecę do lekarza i zobaczymy co dalej...
Olu wymieniłaś tyle dziewczyn które już dawno się tutaj nie pokazywały... a szkoda bo mam taki sentyment do tych które tutaj spotkałam na początku... może któraś zerknie na chwilkę po sezonie urlopowym
Agnieszko to dobrze że już jest net;-) smacznego obiadku -ja czekam na S i jemy bo jestem -o losie -głodna jak wilk!!! a rzadko mi się to zdarza zrobiłam wątróbkę -tak mi się jej chciało pewnie brak żelaza... zachciewajki przed @ mnie zaskakują
Just mam to samo aż strach ale zasypiam normalnie nad kwitami!!! boję się żeby nie wylądować czołem na klawiaturze bo głupio z czołem w litery bym później wyglądała a piersi -małe jak przed ciążą -wszytko po staremu, nic specjalnego buuu
Gloria to do roboty -uprzątnij w domu wszystko i do dzieła. A mnie brzuch boli i myślę za ile przyjdzie -czekam na spadek temperatury -bo zaczęłam sie bawić w mierzenie ale nic z tego a ponoć spada na dwa dni przed
Gośka40ja witamy w kraju;-);-)
Krola to świetnie że jest ok i zgadzam się z totalnym luzem -wiem że to nie jest łatwe -ale da się -ja 30go mam dostać @, miesiąc temu już dziś byłabym po 300tu testach a teraz ... po co???
Ilonka, Kasikz trzy miesiące zlecą jak z bicza strzelił -u nie mijają 1go sierpnia trzy miesiące od kiedy odszedł mój maluszek... to bedzie ciężki dzień... czas leci jak szalony -wspomnicie moje słowa
Uciekam jeść!!!!
Olu wymieniłaś tyle dziewczyn które już dawno się tutaj nie pokazywały... a szkoda bo mam taki sentyment do tych które tutaj spotkałam na początku... może któraś zerknie na chwilkę po sezonie urlopowym
Agnieszko to dobrze że już jest net;-) smacznego obiadku -ja czekam na S i jemy bo jestem -o losie -głodna jak wilk!!! a rzadko mi się to zdarza zrobiłam wątróbkę -tak mi się jej chciało pewnie brak żelaza... zachciewajki przed @ mnie zaskakują
Just mam to samo aż strach ale zasypiam normalnie nad kwitami!!! boję się żeby nie wylądować czołem na klawiaturze bo głupio z czołem w litery bym później wyglądała a piersi -małe jak przed ciążą -wszytko po staremu, nic specjalnego buuu
Gloria to do roboty -uprzątnij w domu wszystko i do dzieła. A mnie brzuch boli i myślę za ile przyjdzie -czekam na spadek temperatury -bo zaczęłam sie bawić w mierzenie ale nic z tego a ponoć spada na dwa dni przed
Gośka40ja witamy w kraju;-);-)
Krola to świetnie że jest ok i zgadzam się z totalnym luzem -wiem że to nie jest łatwe -ale da się -ja 30go mam dostać @, miesiąc temu już dziś byłabym po 300tu testach a teraz ... po co???
Ilonka, Kasikz trzy miesiące zlecą jak z bicza strzelił -u nie mijają 1go sierpnia trzy miesiące od kiedy odszedł mój maluszek... to bedzie ciężki dzień... czas leci jak szalony -wspomnicie moje słowa
Uciekam jeść!!!!
Just a u mnie piersi z kolei pozostały, no może są troszkę mniejsze niż w ciąży ale większe niż były przed, może to tez tylko kwestia czasu
Karolka tak to już jest w tym życiu, ze jak już jest dobrze, to zawsze coś musi wyskoczyć co nam spędza sen z powiek, chyba dzięki temu człowiek docenia każdą chwile szczęścia.
Trzymam kciuki za twoją mamę, mam nadzieje, ze diagnoza będzie pomyślna
13X13 odpocznij sobie, bo zabiegana z ciebie kobita Jeden dzień lenistwa każdemu się przydaje
Lenka co u ciebie?
Karolka tak to już jest w tym życiu, ze jak już jest dobrze, to zawsze coś musi wyskoczyć co nam spędza sen z powiek, chyba dzięki temu człowiek docenia każdą chwile szczęścia.
Trzymam kciuki za twoją mamę, mam nadzieje, ze diagnoza będzie pomyślna
13X13 odpocznij sobie, bo zabiegana z ciebie kobita Jeden dzień lenistwa każdemu się przydaje
Lenka co u ciebie?
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
My staralismy sie 4 lata i skończyło się nieszczęśliwie. Dlatego wiem co znaczy czekać. Najgorsze były pierwsze miesiące staranek i płacz za każdym razem gdy przylazła @. Później już się z tym pogodziłam że widocznie ja się malucha nie doczekam. A teraz to juz sama nie wiem. Choć naprawde jak mam czekać z nowu tyle lat to nie wiem czy dam rade. Nie nastawiam sie juz przed każdą @ że nie przyjdzie, że się udało. Bo rozczarowanie bardzo mocno boli. A już mi się płakać nie chce. Trzeba brać z życia to co daje i iść do przodu.Ola a jeśli mogę zapytać jak długo staracie się o bobasa?
karola322 mam nadzieję że u mamy będzie wszystko dobrze. I że tomografia nic nie wykryje. Będe się za nią modliła. Sama wiem że guz mózgu to nic miłego a straszna tragedia. Mój brat miał :-(. Z całych sił trzymam kciuki żeby słoneczko sie u Was pokazało a nich zacznie od dobrych wyników tomografii. Reszta juz się ułoży napewno
Agatka a jakąś tabletke na brzucho to wzięłas?? Czy tak sie mordujesz bez niczego?? Tak już nasze kochane dziewczynki tak często nie zagladają, pewnie i czas nie pozwala. Tak to bywa
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa i wsparcie:-):-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-):-) rok temu z guzem głowy pochowaliśmy moją ciocię niestety jej się nie udało uratować i jak widziałam cierpienie siustr to serce mi się PĘKAŁO:--( ja już teraz nie mogę przestać o tym myśleć a gdzie tu jeszcze do piątku:--( ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze myślę pozytywnie bo zwariuje.
Olu nie biorę tabletek -oprócz kwasu foliowego od lutego nic nie brałam... mam nadzieję że tak ciągnie przed @ choć to o 2 dni za szybko jakby miała w nocy przyjść... chociaż to by znaczyło 28dniowy cykl -niemożliwe ja z moimi minimum 40to dniowymi cyklami nagle w tym czasie mam półtora?! w sumie to oznacza 2 owulki;-);-);-) hmmm
Karola będzie dobrze -wierzę że już dość złych wieści w naszym życiu...
Ilonko przystopuję bo brzuch boli nieziemsko i nie wiem kiedy przejdzie
Kładę się kochane bo pogoda barowa albo łóżkowa -na bar nie mam ochoty, trzeba rzucić się na łóżeczko i nogi na poduchę to troszkę ulży. Uciekam papatki i do jutra
Ilonko przystopuję bo brzuch boli nieziemsko i nie wiem kiedy przejdzie
Kładę się kochane bo pogoda barowa albo łóżkowa -na bar nie mam ochoty, trzeba rzucić się na łóżeczko i nogi na poduchę to troszkę ulży. Uciekam papatki i do jutra
reklama
Olu nie biorę tabletek -oprócz kwasu foliowego od lutego nic nie brałam... mam nadzieję że tak ciągnie przed @ choć to o 2 dni za szybko jakby miała w nocy przyjść... chociaż to by znaczyło 28dniowy cykl -niemożliwe ja z moimi minimum 40to dniowymi cyklami nagle w tym czasie mam półtora?! w sumie to oznacza 2 owulki;-);-);-) hmmm
13x13 też mam taką ndzieję że już dość tych złych wieści mogło by się już zacząć wszystko układać:-):-)