reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga , martuśka pewnie że o was pamiętamy i brakuje was tutaj na bb. Proszę o częstsze nas odwiedzanie i pisan ie co u was słychać:-):-):-) buziaczki kochane\
DZIEWCZYNKI JA UCIEKAM LULU BO RANO MUSZĘ ZNOWU WSTAĆ A JUŻ 24.00 KOLOROWYCH SNÓW SKARBECZKI ODEZWĘ SIĘ JUTRO ALE PEWNIE PÓŹNIEJ BO MUSZĘ POZAŁATWIAĆ SPORO SPRAW BO OD CZWARTKU JAK ZWYKLE PRACUJE PO 12H:-( BUZIACZKI SKARBECZKI

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry wiolu trzymam kciuki za ciebie.Ja wlasnie pije poranno kawke pozniej jade na pierwsza przymiarke sukni slubnej.To pewnie troszke czasu tam spedze odezwe sie pozniej jakie wrazenia.Milego popoludnia;-)

Witajcie.....
Pamiętacie mnie jeszcze.....?
Wpadam tylko wspomniec,ze mysle o Was i bardzo kazdej z Was kibicuje....
Nowe Dziewczynki przytulam,przykro ,ze i Was to spotkało....
Witaj kochana jak miło że sie odezwałaś:tak::tak::-)

:-) Kaska ja uwazam ze powinien byc jakis miernik, ze po przytulankach dotykasz palcem i jest komunikat - wlasnie zaciazasz ... lub nie ;-) Ile nerwów by to zaoszczędziło.

Koti to by było dobre ale chyba jest nierealne:-D:-D:no::no:

Pobudka Kochane:)
Ja niedlugo znikam na kurs.Jak mi sie dzis wstac nie chcialo...Brr...

Wiolu trzymamy za Ciebie kciuki:)Trzymaj sie Kochana...

Dzien dobry wiolu trzymam kciuki za ciebie.Ja wlasnie pije poranno kawke pozniej jade na pierwsza przymiarke sukni slubnej.To pewnie troszke czasu tam spedze odezwe sie pozniej jakie wrazenia.Milego popoludnia;-)

No proszę suknia slubna , to troszke męczący ale zarazem miły dzinek czeka:tak::tak:

Dziewczynki pozdrawiam i miłej środy życzę:-):-)

Witam Was tylko na chwilke:sorry:
Tak wiem miałam sie do Was odezwac poopowiadac jak tam po wakacjach ale czasu mam mało w Czwartek znów wyjezdzam tez na motorze jednak tym razem na WOODSTOCK:-) wróce dopiero w poniedzialek:tak:
Tazke mam nadzieje ze zrumiecie mnie ..mam pare spraw do załatwienia , pranie,prasowanie i znów pakowanie itp a czasu mało:baffled:
Odezwe sie po przyjezdzie i bede sie meldowac gdyz juz bede miala spokój:-)
Kazda z Was osobna pozdrawiam cieplutko i przesyłam mnóstwo usmiechów
Do zobaczenia !!!!!!!!! Jak zwykle bede za Wami tesknic :-(

witam i ja
Wiola trzymam za ciebie kciuki, jesteśmy z tobą
Lenka piękny dzień cię dziś czeka, pochwal się jak będzie wyglądać sukienusia :)
Motylku mdłości i wymioty pod koniec ciąży to objawy zbliżającego się porodu, nie u wszystkich kobiet występują ale występują :) Zawsze to bliżej niż dalej :) A występuje u ciebie już syndrom wicia gniazda?? :)
Carri będziemy na ciebie czekać, a ty się dobrze baw :)
Pozdrawiam

Dzień dobry
Kinguś jeszcze trochę i będziesz specjalistką w kopniakach:-D:-D masaż stóp?! boooosko!!!!
chciałabym zobaczyć kąpiących bobasowe lalki tatusiów -musi być świetna zabawa na zajęciach:-) dobrze ze zajęcia Cię relaksują -o to właśnie chodzi i dobrze ze miasto daje coś z siebie!!!
Masowanie było super.
Dziś faceci będą kąpać lalki zobaczymy jak im pójdzie zdam później relacje :tak:

kinguś to dopiero faceci komicznie muszą wygladac z takimi lalkami :-)
Pewnie dziś na zajęciach będzie wesoło:-D:-D:-D

A mam takie pytanko do Was, czy po poronieniu piersi wróciły Wam do stanu sprzed ciąży. Chodzi mi o takie mikroguzki/drobniutkie wokół sutków (w książkach nazywają to gruczołami potowymi czy jakoś tak)? Czy one powinny zniknąć?
Mi wielkościowo wróciły a gruczołki to chyba zostały.

:-)dziewczynki ja już jestem po wizycie i usg wszystko jak narazie jest w najlepszym porządku pani doktor nie wie czemu miałam taką dziwną miesiączkę.
No to super:tak:

to spokojnie za 3 miesiące możemy zacząć starania.
Szybko zleci ;-)

Witam Dziewczyny, u mnie bez zmian, brzuszek rośnie, jutro mam badania krwi, także trzymajcie kciuki za glukozę w normie!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczki!!
Na pewno glukoza wyjdzie dobra :tak:

Będzie dobrze:tak:
Proszę, trzymajcie za mnie kciuki , bo jutro czeka mnie koszmarny dzień... o 8 mam się stawić w szpitalu... nie wiem jak ja przeżyje ten koszmar..
Trzymam kciuki:tak:

A jutro wieczorkiem pierwsza wizyta u pani gin, zobaczymy co powie
Czekamy na relacje

wiem że chyba przesadziłam i to ostro no ale co ja poradze że bardzo bym chciala te dwie kreski zobaczyć
taka jestem w gorącej wodzie kąpana
Każda z Nas jest taka niecierpliwa ;-);-)

Witam sie i tez lece.Melduje ze dalej 2w1:tak:.Niestety sniadanie całe poszło do toalety:wściekła/y: ,czy to na pewno 9 miesiąc:eek:,zgłupiec mozna
Trzymajcie się motylki:tak:

Witam Was tylko na chwilke:sorry:
Tak wiem miałam sie do Was odezwac poopowiadac jak tam po wakacjach ale czasu mam mało w Czwartek znów wyjezdzam tez na motorze jednak tym razem na WOODSTOCK:-) wróce dopiero w poniedzialek:tak:
Miłego wypadu;-)

A to my dziś 29tc

reklama
Carri wybaczam tylko dlatego że to wakacje :-) Ale po powrocie jak nie zdasz relacji tooooooo chyba przejade sie do Ciebie ;-)

Dziewczynki ja jutro z rana jadę do gina. Jestem ciekawa jak tam moje pęcherze :-). Oby udało sie zrobić monitoring na Fundusz.

Do góry