reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No i zapisałam się do tej gin, którą mi koleżanka poleciła. Traf chciał, że miała jeszcze jeden termin w tym tygodniu wolny, środa 20.30. Ciekawa jestem co powie.
Przeznaczenie ;-);-)

sierpień już nie daleko, jak ci się podoba w szkole rodzenia? Polecasz?
Jakbym miała płacić to bym się zastanawiała ale u mnie finansuje miasto. Jestem zadowolona nawet mój M się zaangażował:tak: Jest to fajne oderwanie się od wszystkiego, jakieś ćwiczenia itp. tak więc wychodzę z zajęć zrelaksowana i odprężona no i trochę mądrzejsza ;-);-)

kingus Ty mi tu nie gadaj głupot że duzo piszesz o sobie.......

Kinguś!!!! no jestem w szoku:szok: jak mogłaś pomyśleć że będzie nam przykro... myślę ze nie piszę tylko w swoim imieniu.
Dzięki dziewczyny :*

Czesc dziewcyznki,moze mnie jesze ktoras z Was kochane dziewczynki pamieta.
Jesli nie tak wiec troszke sie przedstawie.
Mam na imie Ilona i przyzchodye do Was y najpiekniejsza wiadomosciazrobilam dzis test i ujrzalam 2 kreseczki....
Pewnie, że pamiętam. Ogromnie GRATULUJĘ :-):-)

A ja padam prawie 5 godzin w szpitalu bo mam jakiegos grzyba w srodku i musiałam czekac na wyniki krwi czy nie jest krew zakarzona:wściekła/y:.W czwartek znowu kontrola.Na szczescie z Weroniką na razie ok ,a krew wporzadku.
Trzymajcie się już Wam nie dużo zostało.

Cześć
u mnie niestety nic, definitywnie jedna czerwona krecha, poczekam parę dni, jak się @ nie pokaże to powtórze,

u mnie tez jedna kreska:-:)-:)-(
Przytulam mocno

Witam was kobietki ja właśnie szykuje się do pracy a na 14.45 jadę na usg i zobaczymy co powie mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki za wizytę :tak:

W środę w SzR będziemy się uczyć ubierać dzidzie a faceci będą kąpać dzieci(oczywiście lalki).
A na koniec wczorajszych zajęć mężowie musieli nam masować stopy super było ;-)
Ja już po śniadanku- dziś były kanapeczki z miodem i kakao ;-) a teraz Kinia kopie po prawym boku ale ja nie potrafię jeszcze rozpoznać co za część ciała wypycha- coś małego szpiczastego może kolano, łokieć albo pięta ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobitki:-D
Mogła któraś dać halo że tutaj takie emocje się szykują a ja nieświadoma spokojnie chrapałam i kawę rano piłam:-p

No cóż -Kasia, Gloria no przykro mi jak cholera... miało być inaczej -a że jest jak jest to Kaśka do roboty a Gloria czeka na swój czas. Jak chcesz Kasieńka II jak Tobie się odechciewa:szok::szok: a gdzie determinacja;-)

Olu witaj, masz może jakieś wieści od Asi? pusto tu strasznie bez niej:confused:

Kinguś
jeszcze trochę i będziesz specjalistką w kopniakach:-D:-D masaż stóp?! boooosko!!!! może jakąś czekoladą przekupicie prowadzących żeby to było na początku i na końcu zajęć:tak:;-) chciałabym zobaczyć kąpiących bobasowe lalki tatusiów -musi być świetna zabawa na zajęciach:-) dobrze ze zajęcia Cię relaksują -o to właśnie chodzi i dobrze ze miasto daje coś z siebie!!!

Motylku dobrze że dbają o Ciebie i Weronikę i badają Was często, zapewne teraz walczą o każdy dzień w brzuszku:tak: jeszcze troszkę i już będziesz miała lżej hmmm przynajmniej w teorii:-D:-D zaczną się za to nieprzespane nocki:tak:

Agnieszka
nie dziwię się ze jesteś wściekła na net -przypomniało mi się jak ja nie miałam łączności z Wami -no koszmar:szok: a czy skończysz czy nie ten kurs -to już nie ma znaczenia - ważne że dzidzia będzie w domku i już. A temu babsztylowi na zajęciach powiedz żeby sobie sama na przerwach latała i albo Cię puści do WC albo będzie odpowiadała za znęcanie się nad kobietą z dzieckiem. Co za zołza.

Ilonka1985 GRATULACJE PRZEOGROMNE:-D:-D:-D:-D

Ola15 a co u Ciebie -tak dawno się nie odzywałaś -albo mi tak się dłużyło. Jak się czujesz, zaglądasz do nas czasami:happy:?

Just79, Sylwii28, Aga1979, Koti81, Alutka17, Ilonka26, Karola322
, dla wszystkich niewymienionych dziewczyn, tych które już dawno do nas nie zaglądały i tych które się urlopują od BB -miłego dnia!!!

PS. strasznie mnie brzuch ciągnie a do @ jeszcze trzy dni -nigdy nie przychodziła wcześniej franca!!! oby tylko mnie nie dopadła przed weekendem bo zejdę

kinguś to dopiero faceci komicznie muszą wygladac z takimi lalkami :-) No prosze jak sie dziewczynom powodzi stópki wymasowane, śniadanko zrobione. Rewelacja:-) Oj już niedługo rozpoznasz wszystkie części ciała Kini ;-)

Agatka nie mam żadnych wieści od Asi. Tam nie ma internetu z tego co mi pisała, a faktycznie tak pusto bez niej :-( No ale niech odpoczywa i wróci szczęśliwa i wypoczęta. Nalęzy jej się.

Olcia PM gdzie jesteś słonko???? Zostałas magistrem i sie na nas wypięłas:tak::tak::tak:;-);-);-)

Edytko a u Ciebie jak?? Zabiegana jesteś??? jak masz kontak z selenką ucałuj ja i Madzie ode mnie:tak::tak:

Sonita Ciebie też mało:-:)-:)-(

Niusia Patrycja Ty to pewnie zapracowana. Napisz czy miałaś teraz jakąś wizytke u lekarza bo nawet nie wiem co u Ciebie:no::no:

Agniesia82 za Toba to niedługo list gończy trzeba będzie wysłać:tak::tak::tak:

Pixelka mam nadzieje że zaniedbanie nas zawdzięczamy maluszkowi:tak::tak::tak:

Wróbelku u Ciebie tak samo;-)

Nikki Ty gdzies wyjechałas z tego co pamiętam to nie miałas żadnych planów urlopowych:tak::tak:

PatiB słońce jak sie trzymasz???

Syla28 już w domku jesteście??

Hania a Ty gdzie???
AgaAj oj Twoich postów tez bardzo barkuje:-:)-:)-( Odezwij się:tak::tak:

Carri a TY jeszcze odsypiasz wczasy????? No nie przesadzaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wracaj tu i pisz jak minął urlop:tak::tak: Bo zaraz na nastepny nam uciekniesz;-);-)

Gloria udanego składanie szafy i miłej pracy.

Agnieszka0240 Sorki że pytam ale nie doczytałam co to za kurs robisz??

PS. strasznie mnie brzuch ciągnie a do @ jeszcze trzy dni -nigdy nie przychodziła wcześniej franca!!! oby tylko mnie nie dopadła przed weekendem bo zejdę[/QUOTE]
13x13 mnie też starsznie bolał be\rzuch pare dni przed za nim przyszła tak mnie kuło że masakra a potem była trzy dni ale nie obfita jak to zawsze bywa u mnie i sobie poszła więc sama się boję tego usg bo mam nadzieję że jest wszystko dobrze:-)

Oj, ale mi się spać chce :szok: Zamiast skupić się na pracy to kombinuję, żeby nie zasnąć :eek:

A co do dziwnych zachowań brzucha, to ja dla odmiany jestem gdzieś tak w połowie cyklu i dosłownie mam wrażenie, że czuję macicę jakby większa była. Pewnie po poronieniu/zabiegu jakieś takie dziwadła, może jeszcze hormony się nie unormowały. Albo teraz tak mi się pozmieniało. W poprzednim cyklu za to czułam jajniki, czego wczesniej raczej nie mialam.

A mam takie pytanko do Was, czy po poronieniu piersi wróciły Wam do stanu sprzed ciąży. Chodzi mi o takie mikroguzki/drobniutkie wokół sutków (w książkach nazywają to gruczołami potowymi czy jakoś tak)? Czy one powinny zniknąć?

No cześć
Kasia- szkoda ze jedna krecha, ale widocznie tak miało być:-)
dziewczynki niech Wam nie będzie przykro że nie mam 2 kresek, ja sie nie nastawiałam w tym miesiącu na fasolke ponieważ jak pisałam wcześniej mam parę rzeczy do zrobienia w domku które wymagają większego wysiłku a w ciązy to bym już tego nie zrobiła,
obiecuję że tak pogonie mojego że nastepnym razem już będą 2krechy, oby tylko dał rade:rofl2:
póki co @ nie przylazła a brzuch boli:baffled:

Witam dziewczynki

Gośka40ja witam! Dawno Cię u nas nie było. Pytałaś chyba kiedyś o Agi28. Jest ... ale troszkę zajęta przeprowadzką i nową pracą. Więc musiałabyć wysłać Jej PM (prywatną wiadomość) lub na maila (wszystkie opcje są na BB) a jak bardzo Ci zależy mogę się z nią skontakotować i powiedzieć że Jej szukasz.
Jak dla mnie nie jesteś za "stara" jak piszesz na dziecko. Każda z nas wie najlepiej czego pragnie. I nie ważne są tutaj lata. Po prostu jeśli zaszłabyś w ciąże będziesz tylko pod bardziej troskliwą opieką lekarzy ze względu na swój wiek. Ot co.. jak dla mnie.Jeśli pragniesz to próbuj byś potem kiedyś nie żałowała swojej decyzji (np że nie spróbowałaś!)

witam bardzo prosze gdy bys mogła dac iej znac ze ja szukam na bb zgóry dziekuje niebyło mnie bo byłam za granica teraz juz jestem i bede z wami narazie moje starania bez skutku ale za 6 dni nastepna próba :tak:

reklama
Melduję się późnym wieczorkiem bo przecież długo bez Was nie wytrzymam:tak: mój stan jest co najmniej wskazujący:eek::eek::eek: ale jest ok!!!

Gośka 40 ja nie dziękuj za nic tylko zostań z nami;-)

witam was wszystkie jestem z wami juz od dawnatylko miałam przerwe bo nie było mnie w polsce teraz staram sie bardzo o fasolke ale im bardziej tego pragne i staram sie tym bardziej mi to nie wychodzi znowu jest @ a juz myslałam ze nie bedzie za 6 dni powtórka trzymajcie za nas ;-):tak:moze teraz bede z wami papatki czekam na agi 28 13x13 bede z wami dzieki :-)

Do góry