kinguś
Nie poddam się
Przeznaczenie ;-);-)No i zapisałam się do tej gin, którą mi koleżanka poleciła. Traf chciał, że miała jeszcze jeden termin w tym tygodniu wolny, środa 20.30. Ciekawa jestem co powie.
Jakbym miała płacić to bym się zastanawiała ale u mnie finansuje miasto. Jestem zadowolona nawet mój M się zaangażował Jest to fajne oderwanie się od wszystkiego, jakieś ćwiczenia itp. tak więc wychodzę z zajęć zrelaksowana i odprężona no i trochę mądrzejsza ;-);-)sierpień już nie daleko, jak ci się podoba w szkole rodzenia? Polecasz?
kingus Ty mi tu nie gadaj głupot że duzo piszesz o sobie.......
Dzięki dziewczyny :*Kinguś!!!! no jestem w szoku jak mogłaś pomyśleć że będzie nam przykro... myślę ze nie piszę tylko w swoim imieniu.
Pewnie, że pamiętam. Ogromnie GRATULUJĘ :-):-)Czesc dziewcyznki,moze mnie jesze ktoras z Was kochane dziewczynki pamieta.
Jesli nie tak wiec troszke sie przedstawie.
Mam na imie Ilona i przyzchodye do Was y najpiekniejsza wiadomosciazrobilam dzis test i ujrzalam 2 kreseczki....
Trzymajcie się już Wam nie dużo zostało.A ja padam prawie 5 godzin w szpitalu bo mam jakiegos grzyba w srodku i musiałam czekac na wyniki krwi czy nie jest krew zakarzona.W czwartek znowu kontrola.Na szczescie z Weroniką na razie ok ,a krew wporzadku.
Cześć
u mnie niestety nic, definitywnie jedna czerwona krecha, poczekam parę dni, jak się @ nie pokaże to powtórze,
Przytulam mocnou mnie tez jedna kreska:---(
Trzymam kciuki za wizytęWitam was kobietki ja właśnie szykuje się do pracy a na 14.45 jadę na usg i zobaczymy co powie mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
W środę w SzR będziemy się uczyć ubierać dzidzie a faceci będą kąpać dzieci(oczywiście lalki).
A na koniec wczorajszych zajęć mężowie musieli nam masować stopy super było ;-)
Ja już po śniadanku- dziś były kanapeczki z miodem i kakao ;-) a teraz Kinia kopie po prawym boku ale ja nie potrafię jeszcze rozpoznać co za część ciała wypycha- coś małego szpiczastego może kolano, łokieć albo pięta ;-)
Ostatnia edycja: