reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej Dziewczynki!

Ilonko, gratulacje! spokojnych 9 miesiecy, z samymi dobrymi wieściami!

Kasiu, Glorio, przykro mi, że jednak tylko po jednej kresce sie Wam ukazalo, ale trzeba miec nadzieje, ze niebawem ujrzycie 2 sliczne kreseczki :tak:

Motyl, trzymam kciuki co by grzyb się od Ciebie i Weroniczki odczepil ;-)

Milego dnia!

Przykro mi że tym razem nic,ale dzieki temu pozostają staranka a to jest przyjemne;-):-).
A mnie juz tak nie swędzi wiec moze kuracja skutkuje:tak:,oby bo nie chce jakiegos swinistwa na dzien dobry dziecku podarowac.

Buziaczki.

cześć
Kasiu, Gloria przykro mi, ze jeszcze to nie tym razem, ale głowy do góry tak jak pisze Motylek, pozostają przemiłe starania :)
Ilonka gratuluję ci serdecznie upragnionych dwóch kreseczek, ta wiadomość znów napełnia mnie nadzieje, ze wkrótce nam wszystkim się uda :) Zaczynam w to wierzyć co raz bardziej
Spokojnych 9 miesięcy życzę i pisz nam od czasu do czasu o sobie i kruszynce :)

za jakiś czas śmigam do nowego ginekologa, a w sumie pani ginekolog, ciekawa jestem co mi powie, później wam napiszę co i jak

rozumiem GLORIE no bo @ sie spoźnia
ale ja to naprawdę mam niepokolei w głowie u mnie połowa cyklu 15 dc a ja testy robie zamiast staranki ale nawet staranek mi sie odechciało nie ma chyba lekarstwa na to moją wyrywność i głupotę

Witam was kobietki ja właśnie szykuje się do pracy a na 14.45 jadę na usg i zobaczymy co powie mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo moja @ ostatnia była strasznie dziwna trwała 3dni i mało co było więc mam nadzieję że wszystko będzie oki. Powiem wam kobietki że ja też mam takie zchizy za każdym razem za nim przyjdzie ach my kobietki:-):-):-):-)
OCZYWIŚCIE GRATULUJE DWÓCH KRESECZEK:-) I TRZYMAM KCIUKI ŻEBY SIĘ POKAZAŁY U WAS DZIEWCZYNKI:-)

reklama
rozumiem GLORIE no bo @ sie spoźnia
ale ja to naprawdę mam niepokolei w głowie u mnie połowa cyklu 15 dc a ja testy robie zamiast staranki ale nawet staranek mi sie odechciało nie ma chyba lekarstwa na to moją wyrywność i głupotę

jaka glupote, jaka glupote, nawet tak nie myśl, to jest co najwyżej zakręcona babska logika myślenia ;-) będzie dobrze, tylko się do staranek nie zniechęcaj, bo jak już zaczniesz się testować pomimo kompletnego braku staranek to faktycznie trzeba będzie pomyśleć o zamianie ginekologa na psychologa :-D

karola, ilonka - jak to mi wczoraj przyjaciółka napisała: "Miłej wizyty!" :tak:

Do góry