reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
papa Ola15, ja tez powoli spadam, może mi się uda usnąć, dobranoc
Kaśka nie zapomnij jutro:-), ja wychodze o 7 30 do pracy i mam nadzieję że już tam zobaczę Twój wpis i 2krechy

Kochane zmykam do lozeczka.

13x13 co do tego kursu to nie wiem czy go skoncze bo jak cos to pewnie wyjdzie,ze nie bede miala z kim dziecka zostawic.
W ogole to bylam troche zdegustowana jak uslyszalam,ze o toalety wychodzi sie tylko w czasie przerwy;a ja niestety nie wytrzymuje tak dlugo i musze czesciej...
W razie co pomacham im moim Mutterpas-em i powiem ze musze i koniec...
bedzie mi babsztyl mowil kiedy moge isc do toalety a kiedy nie...Smieszne.
Buziaki i kolorowych snow

witam, witam
widzę że nowe wspaniałe wiadomości nastały...

Kaska, test testem ale dla pewności strzel betkę i będziesz miała pewnośc... a ja pocichutku gratuluję....
Ilonko tobie także gratuluję II i życzę spokojnych 9 miesięcy...

Gloria czyżby????? &&&&& zaciśnięte....

buziaki dla wszystkich, spokojnej nocki....

aby nie było niedomówień to zaglądam, czytam i całym sercem jestem z wami......

Tak pobierznie poczytałam i widze ze szykują Nam sie dwie nowe fasolki:-).Trzymam kciuki oby to była prawda.

A ja padam prawie 5 godzin w szpitalu bo mam jakiegos grzyba w srodku i musiałam czekac na wyniki krwi czy nie jest krew zakarzona:wściekła/y:.W czwartek znowu kontrola.Na szczescie z Weroniką na razie ok ,a krew wporzadku.

Jeszcze raz kciukasy zaciskam.

reklama
Cześć
u mnie niestety nic, definitywnie jedna czerwona krecha, poczekam parę dni, jak się @ nie pokaże to powtórze,
Kasia i jak tam u Ciebie?

Do góry