reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam wieczorną porą
Aguśka gratuluje w takim razie córeczki :) Masz jakieś imionowe typy?

Kasiu mój mąż też za niem zaszłam w ciąże też cały czas miał dylematy czy aby na pewno teraz i w ogóle, nie wiem jak ciebie ale mnie to doprowadzało do szewskiej pasji, teraz na szczęście mu się już odmieniło i chce zacząć starania najszybciej jak się będzie dało

Lenko faktycznie dobrze, ze skończyło się tak jak się skończyło, moją mamę źle wyczyścili po porodzie i prawie zeszła z tego świata, gorączka 40 stopni, karetka pogotowia jedna odjeżdżała, druga przyjeżdżała do czasu aż organizm sam wydalił to wszystko.

Pati dobrze, ze się odezwałaś, zagladaj częściej jak będziesz miała oczywiście ochotę

Wioleta przykro mi, trzymaj się kochana jesteśmy całym sercem z tobą.

Znikam laski bo łeb mi naparza masakrycznie

reklama
WIOLA kondolencje ja tez widziałam moje drugie dziecko martwe u mnie w brzuszku.Straszne nie do opisania uczucie a Ty masz dwie kruszynki.To nie powinno sie zdarzc i dokładnie tak jak piszesz wygląda to jakby dzidzia miała opuszczoną główke.Przytulam Cie kochana mocno i trzymaj sie.Pisz o tym co czujesz jeżeli Ci to pomoże.

AGNIESZKA gratulacje córci i prosimy o informacje na bierząco o wyborze imienia dla Niej:-).

PATI odzywaj sie czesciej bo smutno bez Ciebie:-(.

A co do kryzysów związanych z nową ciażą to moze Wasi Panowie sie martwią o Was bo nie chcą zebyscie przezywały to jeszcze raz jezeli tff ,tff ,poszło byc cos nie tak.Moze warto zachaczyc o ten temat i wyjasnic Im co czujecie.Moze Oni by nie zniesli ponownej ewenualnej straty?

Ostatnia edycja:
U mnie ok Weronika sie trzyma ale ja sie chyba sypie bo musze brac antybiotyk na infekcje która mi sie zrobiła przez te cieknące wody:wściekła/y:.Pozatym do konca ciązy 2 razy w tygodniu w szpitalu na kontrole.
czego sie nie zrobi dla bobasa - dasz rade a te wizyty nie beda takie uciazliwe - przynajmniej bedziesz kontrolowac co tam sie w brzusiu dzieje z maluchem:-):-)

Witam dziewczyny!!!
Nie było mnie kilka dni. Jak zwykle zapracowana. Z nogą już ok, była tylko stłuczona na szczęście.

Dziewczyny brzuchatki jak wy znosicie te upały, bo ja ledwo dyszę, a jeszcze mieszkam praktycznie nad morzem a nawet na plaży nie byłam.
to dobrze, ze nozka lepiej - u mnie dzis tez byl taki upal, ze myslalam, ze zejde - 35 st...
13x13 Ja tez bylam w szoku jak do takiego stanu mogli mnie dopuscic dobrze ze mi sie nic nie stalo szkoda slow poprostu mialam pecha przy zabiegu:-(i trafilam na jakiegos niedokladnego lekarza,mysle ze teraz bedzie oki.
na pewno teraz juz bedzie dobrze - dwa miesiace i staranka:-):-):-)
no to już po wizycie jestem..
i znów siedzę i płaczę..
może powiecie że jestem głupia, ale do dziś miałam jeszcze cichą nadzieję, że to wszystko było złym snem i dziś się okaże że moje Maleństwa żyją...
Niestety nie stało się tak.. lekarz pewnie ostatni raz na usg pokazał mi moje Kruszynki, miały spuszczone główki i wyglądały jakby słodko spały...tylko że już się nie obudzą z tego snu:(
mam skierowanie do szpitala na środę, na 8 rano, mój lekarz ma cały dzień dyżur, więc to On sie będzie wszystkim zajmował(ostatni do którego trafiłam, ale jakoś mu ufam). Jest taki "ludzki", dla niego nie jest to tylko kilka komórek, tylko moje dzieci...

Dzięki że chcecie mnie wysłchać...
przytulam cie mocno i strasznie wspolczuje - takie to niesprawiedliwe co nas spotyka - nie jestes sama - pisz codziennie do nas...
Witam was kobietki wszystkie gorąco:-):-) na początku przytulam wszystkie dziewczynki którym jest smutno i źle i trzymam za te kciuki które się starają lub czekają na rozpakowanie :-):-):-)
dziewczynki przepraszam że się nie odzywam ale ostatnio mam straszne doły i jestem wykończona pracą i tym wszystkim co złego się dzieję:-:)-( zastanawiam się kiedy w końcu będziemy szczęśliwi z mężem bo od marca kiedy poroniłam wszystko się wali:-:)-:)-( i naprawdę mam już dość:-:)-( czytam was codziennie ale nie mam siły odpisywać obiecuję że postaram się częściej pisać BUZIACZKI SKARBECZKI
zdarza sie - mnie tez czasem napada taki smutek - siedze sobie niby ok wszystko a tu nagle lzy w oczach...
dziewczynki nie wiem czy pamietacie ale kiedys prosilam was zebyscie pomodlily sie o zdrowie coreczki mojej kolezanki
otoz jakis czas temu pisalam wam ze modlitwy pomagaja ze Ania zaczela sama oddychac a dzis uslyszalam ze cudenko jutro po 4 i pol miesiaca jedzie do domu co prawda z tlenem i sonda do karmienia ale do domu
dziekuje wam za modlitwy
cudnie - nie ma to jak taka poprawa a w domu to juz na pewno szybko dojdzie do siebie...
witam
tylko melduje ze żyje i jakos sie trzymam
to tak jak ja:-):-):-) witaj
dziewczynki uciekam bo u mnie burza szaleje wieje blyska sie chyba koniec swiata
papa do jutra
u mnie tez wlasnie jakis takis wiatr sie zerwal i chyba burza bedzie jak nic

Witam was kobietki ja już w parcy i jak pomyślę że czeka mnie 12h tu to słabo mi się robi:-:)-( buziaczki skarbeczki miłego dzionka i dziękuję za miłe słowa i wsparcie :-):-):-) kochane jesteście:-):-)

reklama
Kinguś trzymamy za słowo :)

Kinguś odezwij się koniecznie!!!.
Już jestem tylko musiałam jeszcze coś przekąsić bo strasznie głodna się zrobiłam.
Na wizycie wszystko ok, szyjka zamknięta kolejna wizyta za 3 tyg a usg mamy 6.08;-)

U mnie ok Weronika sie trzyma ale ja sie chyba sypie bo musze brac antybiotyk na infekcje która mi sie zrobiła przez te cieknące wody:wściekła/y:.Pozatym do konca ciązy 2 razy w tygodniu w szpitalu na kontrole.
Już niewiele Wam zostało:tak:
Dziewczynki juz wiem co w brzuszku buszuje:-)
Bedzie dziewczynka:-)
Dzidzia wedlug obliczen lekarza ma 19 cm i 240 gramow.
Super gratuluję córci :-)

no to już po wizycie jestem..
i znów siedzę i płaczę..
Trzymaj się...
dziewczynki nie wiem czy pamietacie ale kiedys prosilam was zebyscie pomodlily sie o zdrowie coreczki mojej kolezanki
otoz jakis czas temu pisalam wam ze modlitwy pomagaja ze Ania zaczela sama oddychac a dzis uslyszalam ze cudenko jutro po 4 i pol miesiaca jedzie do domu co prawda z tlenem i sonda do karmienia ale do domu
dziekuje wam za modlitwy
Wspaniała wiadomość

Kochane ja znikam do lozeczka.
Co do typow imion to Artur wymslil Leoni...
Nie pytajcie o moja pierwsza reakcje-hihi.
On wymsla same ''swiatowe'' imiona-hehe.
:-D:-D

Buziaczki dla Wszystkich :tak:

Do góry