reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motylku trzymam kciuki za Was cały czas. W sumie chyba lekarz ma racje tylko ze ostatnio taka moda na cesarki jest, myślałam więc ze zaproponował. Odpoczywaj teraz i nic się nie martw. :tak:

Nikki witaj.:-)

Kładę sie dziewczyny bo padam ze zmęczenia. Wczoraj przespałam 10 godzin a i tak rano nie mogłam wstać, basen mnie trochę ożywił a po 3 godzinach znowu zasypiałam. Może odeśpie dziś to zmęczenie. Zajrzę później

reklama
13x13 w tej chwli jedynym wskazaniem na cesarke jest jezeli wód bedzie mało i nie bedzie innych objawów porodu,ale z tego co wiem to lekarz wolał bym rodzila naturalnie bo lepiej to dla mnie i dzidzi.Pozatym mam skurcze wiec moze to byc w kazdej chwili i siedze jak na szpilkach.
Motyl, jak wody dalej odpływają i do tego są skurcze, to wróżę Ci szybki poród. A rozwarcie szyjki miałaś badane? Wyśpij się, póki możesz i życzę szybkiego porodu!!

Witam dziewczyny!!!
Nie było mnie kilka dni. Jak zwykle zapracowana. Z nogą już ok, była tylko stłuczona na szczęście.

Dziewczyny brzuchatki jak wy znosicie te upały, bo ja ledwo dyszę, a jeszcze mieszkam praktycznie nad morzem a nawet na plaży nie byłam.

Motylku trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

gosia:) ja plamilam w sumie prawie ciagle od zabiegu mialam tylko tydzien przerwy a tak to 3 tygodnie napewno plamilam ale mi na usg wyszlo ze jest jeszcze jakies zgrubienie

Dziewczynki juz wiem co w brzuszku buszuje:-)
Bedzie dziewczynka:-)
Dzidzia wedlug obliczen lekarza ma 19 cm i 240 gramow.
jest niezle ruchliwa.Macha raczkami i nozkami:-)
Mialam tez badanko.Z szyjka macicy wszystko dobrze:-)
Jestem bardzo zadowolona:-)

13x13 Ja tez bylam w szoku jak do takiego stanu mogli mnie dopuscic dobrze ze mi sie nic nie stalo szkoda slow poprostu mialam pecha przy zabiegu:-(i trafilam na jakiegos niedokladnego lekarza,mysle ze teraz bedzie oki.

reklama
no to już po wizycie jestem..
i znów siedzę i płaczę..
może powiecie że jestem głupia, ale do dziś miałam jeszcze cichą nadzieję, że to wszystko było złym snem i dziś się okaże że moje Maleństwa żyją...
Niestety nie stało się tak.. lekarz pewnie ostatni raz na usg pokazał mi moje Kruszynki, miały spuszczone główki i wyglądały jakby słodko spały...tylko że już się nie obudzą z tego snu:(
mam skierowanie do szpitala na środę, na 8 rano, mój lekarz ma cały dzień dyżur, więc to On sie będzie wszystkim zajmował(ostatni do którego trafiłam, ale jakoś mu ufam). Jest taki "ludzki", dla niego nie jest to tylko kilka komórek, tylko moje dzieci...

Dzięki że chcecie mnie wysłchać...

Do góry