reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzę dziewczynki że się rozpisałyście przy piątku:szok: a ja byłam rano na tych badaniach -ponoć miały byc od 7 ale panie musiały kawę wypić i poplotować wiec zeszło się do 7.30 wyniki miały byc po 3 godzinach w końcu powiedziały że mam pezyjść po południu. Spóźniłam się do pracy ale nie było problemów. Potem poszłam na aerobik i po wyniki....SĄ OK!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
2,48 NORMA TO 0,95 DO 21,00
Z tego eszytskiego wyskoczylismy na megaśne lody i żałowałam że na BB nie ma funkcji krótki post sms!!!:-p:-p bo od razu bym Was powiadomiła:tak:

Olu cieszę sie ze już jesteś -opowiadaj co u Ciebie!!! jak to nic się nie zmieniło a wrażenia jakie? co za wredna @:baffled:

Gośka40ja
zawsze jest sens jeśli się bardzo pragnie dać maleństwu miłość. Póki jesteśmy jest też nadzieja:tak:

Motylku
jeszcze troszkę tych skurczy i zamienisz je na nieprzespane nocki:tak: także posłuchaj Nikki i wyśpij się dobrze!

Nikki witaj !!!

Gosia Lew to dobrze że Ci już przeszło. Cieszę się ze to nic poważnego i już jest dobrze. A jeśli chodzi o morze... szewc bez butów chodzi!!!:tak:

Lenka jak samopoczucie?

Agnieszko!!! gratuluję dziewczynki... ale co z chłopczykiem? musi być następnym razem:tak::tak::tak:

Wiolka1982 ściskam Cię mocno... tak mi przykro... wiem że zawsze mamy jeszcze nadziję bo to jedyne co nam pozostaje... trzymaj się dzielnie... Dla Twoich Aniołków (**) i wróć tutaj -zawsze Cię wysłuchamy...

Kasiu jak córeczka się czuje? a jesli codzi o męża założę się że boi się i dlatego tak reaguje... boi się Twoich łez i choć zapewne jest optymistą i Cię wspiera w głębi serca czuje strach. Cieszę się że modlitwy pomogły.:tak:

Karola
a co się dzieje? nie smuć się wszystko musi się ułożyć... a mężczyźni to tylko mężczyźni...:eek: jak minęło 12 h w robocie??

Marlena
pozdrowienia dla Ciebie!!!

Pati!!! cieszę się że się odezwałaś -proszę częściej o kilka słów:tak:

Ilonka
jak samopoczuciedzisiaj? może przez te upały i wachania ciśnienia tak wpływają na głowę;-) ja nie pamiętam już co to ból głowy a przed ciążą miałam okrutne migreny -jedynie zastrzyk z ketonalu pomagał!:szok:

Gosiu:)
a Ty jak zwykle kafffka z ranka:-)

Kinguś świetnie że wszystko ok!!! i jedz jak tylko jesteście głodne:tak::tak::tak:

Uciekam do męża:tak: pa dziewczynki

reklama
hej królewny
z Wercia już dużo lepiej tzn. nie ma śladu po gorączce
dziś wybraliśmy sie do sklepu medycznego obejrzeć super wózek dla Weroniki bo czeka nas wymiana no i Wercia po prostu oszalała jak jej pan pokazał cudo czyli swiecące przednie kółka fosforyzująca rama do tego może sobie wybrać kolor tej ramy i tapicerki do tego osłona na koła też kolor i wzór według jej życzenia po prostu full servis jak w salonie samochodowym no i cena też musimy dopłacić 7500 zł po tym co dołoży nam państwo ale ten błysk w oku małej jest wart każdych pieniedzy

całuje wszystkie bez wyjątku

Motylku kochana -mieliśmy zielone światełko już po pierwszej @ co było dla mnie szokiem bo zabieg miałam i spodziewałam się dłuższego zakazu... ale lekarz był bardzo zdziwiony że po 29 dniach przyszła @ i po zabiegu nie ma śladu. Nawet widział już pęcherzyk który lada chwila miał pęknąć... ale co z tego jak później miałam plamienia i wpadłam na to ze to progesteron... i fktycznie -zrobiłam badania i wyszło ze poziom jest o wiele za niski... lekarz kazał mi nie histeryzować:szok::wściekła/y: wtedy miał rację -wiem to teraz -ale wtedy uraził mnie do żywego. Cieszę się bardzo że już wszystko jest ok:tak: Dziękuję Ci za tak miłe słowa - dziękuję bardzo:-) naprawdę dużo to dla mnie znaczy

Kasiu maz rację ten błysk w oku Werci musi być niesamowity.

Dobranoc kochane moje -bez was oszalałabym na tym swiecie.

Ostatnia edycja:
Kasiu cieszę się, ze Weronika już nie ma gorączki. No i nowy wózek będzie miała, super najważniejsze ze córeczce sie podoba :)

13X13 oj cały dzień czekałam na informacje od ciebie odnośnie wyników, gratuluję :)
No to staranka mogą zacząć się pełną parą, elegancko :)

u mnie dziś stan podgorączkowy i w ogóle czuję się jakby przeze mnie walec przejechał, zarzuciłam sobie proszki i powinno przejść

pozdrawiam wszystkich i miłej nocy zyczę, pa

Kasiu no to bedzie miała Wiercia mercedesa:-),a kasa to nie wszystko są wazniejsze rzeczy.A wózek tak pieknie opisałas ze to na pewno kles "S":-D.

13x13 rzeczywiscie pamietam teraz.Przepraszam ale ja ostatni mam taką sklere że ide do sklepu obok i się zastanawiam po co ja tu przyszłam:confused2:.No a skoro u Ciebie ok to prosze po nocach na BB nie siedziec tylko brac za przyjemniejszych rzeczy;-).

I ja się witam i zmykam do rodzinki na obiad:tak:

Motylku!!! nic nie szkodzi!! najważniejsze to jesteście Wy a pamięć niekoniecznie -zawsze jest kartka i długopis:tak::-D

Miłej soboty dziewczynki!!!

Witam kochaniutkie

kasia świetnie że z Wercią już dobrze.

Agatko kochana rewelacja że wszystkie wyniki dobre. Zabieraj sie do przyjemności. I życzę Ci szybkiego ujrzenia II kreseczek. Smacznego obiadku....

Ilonka kochana połóż sie , łyknij aspirynke , wit. C pod kołderke i szybko wracaj do zdrowia.

Dziewczyny góry są cudowne. Pogoda trafiła nam sie świetna. A i gospodarze rewelka. Zrobili nam grilla , ale niestety tempa górali nie wytrzymałam :-). Plus taki że tam nawet kaca nie miałam. Świetnie było, szkoda że krótko :-(

Załączniki

• góry 037.jpg
    góry 037.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 26
  • góry 078.jpg
    góry 078.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 22
  • góry 104.jpg
    góry 104.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Do góry