reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzę dziewczynki że się rozpisałyście przy piątku:szok: a ja byłam rano na tych badaniach -ponoć miały byc od 7 ale panie musiały kawę wypić i poplotować wiec zeszło się do 7.30 wyniki miały byc po 3 godzinach w końcu powiedziały że mam pezyjść po południu. Spóźniłam się do pracy ale nie było problemów. Potem poszłam na aerobik i po wyniki....SĄ OK!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
2,48 NORMA TO 0,95 DO 21,00
Z tego eszytskiego wyskoczylismy na megaśne lody i żałowałam że na BB nie ma funkcji krótki post sms!!!:-p:-p bo od razu bym Was powiadomiła:tak:

Olu cieszę sie ze już jesteś -opowiadaj co u Ciebie!!! jak to nic się nie zmieniło a wrażenia jakie? co za wredna @:baffled:

Gośka40ja
zawsze jest sens jeśli się bardzo pragnie dać maleństwu miłość. Póki jesteśmy jest też nadzieja:tak:

Motylku
jeszcze troszkę tych skurczy i zamienisz je na nieprzespane nocki:tak: także posłuchaj Nikki i wyśpij się dobrze!

Nikki witaj !!!

Gosia Lew to dobrze że Ci już przeszło. Cieszę się ze to nic poważnego i już jest dobrze. A jeśli chodzi o morze... szewc bez butów chodzi!!!:tak:

Lenka jak samopoczucie?

Agnieszko!!! gratuluję dziewczynki... ale co z chłopczykiem? musi być następnym razem:tak::tak::tak:

Wiolka1982 ściskam Cię mocno... tak mi przykro... wiem że zawsze mamy jeszcze nadziję bo to jedyne co nam pozostaje... trzymaj się dzielnie... Dla Twoich Aniołków (**) i wróć tutaj -zawsze Cię wysłuchamy...

Kasiu jak córeczka się czuje? a jesli codzi o męża założę się że boi się i dlatego tak reaguje... boi się Twoich łez i choć zapewne jest optymistą i Cię wspiera w głębi serca czuje strach. Cieszę się że modlitwy pomogły.:tak:

Karola
a co się dzieje? nie smuć się wszystko musi się ułożyć... a mężczyźni to tylko mężczyźni...:eek: jak minęło 12 h w robocie??

Marlena
pozdrowienia dla Ciebie!!!

Pati!!! cieszę się że się odezwałaś -proszę częściej o kilka słów:tak:

Ilonka
jak samopoczuciedzisiaj? może przez te upały i wachania ciśnienia tak wpływają na głowę;-) ja nie pamiętam już co to ból głowy a przed ciążą miałam okrutne migreny -jedynie zastrzyk z ketonalu pomagał!:szok:

Gosiu:)
a Ty jak zwykle kafffka z ranka:-)

Kinguś świetnie że wszystko ok!!! i jedz jak tylko jesteście głodne:tak::tak::tak:

Uciekam do męża:tak: pa dziewczynki

reklama
hej królewny
z Wercia już dużo lepiej tzn. nie ma śladu po gorączce
dziś wybraliśmy sie do sklepu medycznego obejrzeć super wózek dla Weroniki bo czeka nas wymiana no i Wercia po prostu oszalała jak jej pan pokazał cudo czyli swiecące przednie kółka fosforyzująca rama do tego może sobie wybrać kolor tej ramy i tapicerki do tego osłona na koła też kolor i wzór według jej życzenia po prostu full servis jak w salonie samochodowym no i cena też musimy dopłacić 7500 zł po tym co dołoży nam państwo ale ten błysk w oku małej jest wart każdych pieniedzy

całuje wszystkie bez wyjątku

Motylku kochana -mieliśmy zielone światełko już po pierwszej @ co było dla mnie szokiem bo zabieg miałam i spodziewałam się dłuższego zakazu... ale lekarz był bardzo zdziwiony że po 29 dniach przyszła @ i po zabiegu nie ma śladu. Nawet widział już pęcherzyk który lada chwila miał pęknąć... ale co z tego jak później miałam plamienia i wpadłam na to ze to progesteron... i fktycznie -zrobiłam badania i wyszło ze poziom jest o wiele za niski... lekarz kazał mi nie histeryzować:szok::wściekła/y: wtedy miał rację -wiem to teraz -ale wtedy uraził mnie do żywego. Cieszę się bardzo że już wszystko jest ok:tak: Dziękuję Ci za tak miłe słowa - dziękuję bardzo:-) naprawdę dużo to dla mnie znaczy

Kasiu maz rację ten błysk w oku Werci musi być niesamowity.

Dobranoc kochane moje -bez was oszalałabym na tym swiecie.

Ostatnia edycja:
Kasiu cieszę się, ze Weronika już nie ma gorączki. No i nowy wózek będzie miała, super najważniejsze ze córeczce sie podoba :)

13X13 oj cały dzień czekałam na informacje od ciebie odnośnie wyników, gratuluję :)
No to staranka mogą zacząć się pełną parą, elegancko :)

u mnie dziś stan podgorączkowy i w ogóle czuję się jakby przeze mnie walec przejechał, zarzuciłam sobie proszki i powinno przejść

pozdrawiam wszystkich i miłej nocy zyczę, pa

Kasiu no to bedzie miała Wiercia mercedesa:-),a kasa to nie wszystko są wazniejsze rzeczy.A wózek tak pieknie opisałas ze to na pewno kles "S":-D.

13x13 rzeczywiscie pamietam teraz.Przepraszam ale ja ostatni mam taką sklere że ide do sklepu obok i się zastanawiam po co ja tu przyszłam:confused2:.No a skoro u Ciebie ok to prosze po nocach na BB nie siedziec tylko brac za przyjemniejszych rzeczy;-).

I ja się witam i zmykam do rodzinki na obiad:tak:

Motylku!!! nic nie szkodzi!! najważniejsze to jesteście Wy a pamięć niekoniecznie -zawsze jest kartka i długopis:tak::-D

Miłej soboty dziewczynki!!!

Witam kochaniutkie

kasia świetnie że z Wercią już dobrze.

Agatko kochana rewelacja że wszystkie wyniki dobre. Zabieraj sie do przyjemności. I życzę Ci szybkiego ujrzenia II kreseczek. Smacznego obiadku....

Ilonka kochana połóż sie , łyknij aspirynke , wit. C pod kołderke i szybko wracaj do zdrowia.

Dziewczyny góry są cudowne. Pogoda trafiła nam sie świetna. A i gospodarze rewelka. Zrobili nam grilla , ale niestety tempa górali nie wytrzymałam :-). Plus taki że tam nawet kaca nie miałam. Świetnie było, szkoda że krótko :-(

Załączniki

• góry 037.jpg
    góry 037.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 30
  • góry 078.jpg
    góry 078.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 26
  • góry 104.jpg
    góry 104.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry