reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

AGNIESZKA super bardzo sie ciesze i gratulacje od OLI81

WIOLKA współczuję rozumiem twoje nadzieje ja też miałam czekałąm na zabieg tydzień ale jadąc do szpitala caly czas liczyłam że stanie się cud niestety nie stał się
przytulam Cię kochana

reklama
Witam was kobietki wszystkie gorąco:-):-) na początku przytulam wszystkie dziewczynki którym jest smutno i źle i trzymam za te kciuki które się starają lub czekają na rozpakowanie :-):-):-)
dziewczynki przepraszam że się nie odzywam ale ostatnio mam straszne doły i jestem wykończona pracą i tym wszystkim co złego się dzieję:-:)-( zastanawiam się kiedy w końcu będziemy szczęśliwi z mężem bo od marca kiedy poroniłam wszystko się wali:-:)-:)-( i naprawdę mam już dość:-:)-( czytam was codziennie ale nie mam siły odpisywać obiecuję że postaram się częściej pisać BUZIACZKI SKARBECZKI

Ostatnia edycja:
KAROLA kochana u mnie też nie jest rózowo- to tak na pocieszenie
niby sie staramy niby chcemy ale R ciagle pyta czy na pewno czy moze lepiej jeszcze poczekac nie rozumiem go ale kiedy pytam mówi ze wszystko ok ze nic sie nie zmienilo

witam

dla kolejnych Aniolkow zapalam swiatelko
[*] Strasznie mi przykro...kiedys myslalam ze mnie tylko spotkalo takie nieszczescie....
piszcie na forum bo to bardzo pomaga ...Przytulam

wiolka 1982 - nie wiem co napisac...Pamietaj ze nie jestes sama ...przytulam .Dla Twoich aniolkow
[*]

agnieszka gratuluje coreczki :)

pozdrawiam Was wszystkie

Dziewczyny brzuchatki jak wy znosicie te upały, bo ja ledwo dyszę, a jeszcze mieszkam praktycznie nad morzem a nawet na plaży nie byłam.

Ja niestety marnie, posiedzę w cieniu, ale zaraz robi mi się słabo.....

Dziewczynki juz wiem co w brzuszku buszuje:-)
Bedzie dziewczynka:-)
Dzidzia wedlug obliczen lekarza ma 19 cm i 240 gramow.
jest niezle ruchliwa.Macha raczkami i nozkami:-)
Mialam tez badanko.Z szyjka macicy wszystko dobrze:-)
Jestem bardzo zadowolona:-)

Super, gratuluję dziewczynki, macie już imię?

no to już po wizycie jestem..
i znów siedzę i płaczę..

Wiolu, tak mi przykro, przed Tobą ciężki chwile, ale trzeba przez to przejść i przez żałobę, trzymaj się!!

Witam was kobietki wszystkie gorąco:-):-) na początku przytulam wszystkie dziewczynki którym jest smutno i źle i trzymam za te kciuki które się starają lub czekają na rozpakowanie :-):-):-)
dziewczynki przepraszam że się nie odzywam ale ostatnio mam straszne doły i jestem wykończona pracą i tym wszystkim co złego się dzieję:-:)-( zastanawiam się kiedy w końcu będziemy szczęśliwi z mężem bo od marca kiedy poroniłam wszystko się wali:-:)-:)-( i naprawdę mam już dość:-:)-( czytam was codziennie ale nie mam siły odpisywać obiecuję że postaram się częściej pisać BUZIACZKI SKARBECZKI

Karola, przykro mi, że się nie układa, może potrzebujecie jeszcze czasu..?

Wiolka 1982 współczuję i przytulam. Dla twoich aniołków
[*]
[*]

Agnieszka0240 gratuluję córci

Karola w końcu będzie dobrze, zobaczysz :-)

Pozdrawiam wszystkie

dziewczynki nie wiem czy pamietacie ale kiedys prosilam was zebyscie pomodlily sie o zdrowie coreczki mojej kolezanki
otoz jakis czas temu pisalam wam ze modlitwy pomagaja ze Ania zaczela sama oddychac a dzis uslyszalam ze cudenko jutro po 4 i pol miesiaca jedzie do domu co prawda z tlenem i sonda do karmienia ale do domu
dziekuje wam za modlitwy

Dziekuje kochane:-)
Nikki my z Arturem to mamy inne gusta co do imion...Tak wiec mysle,ze troszke sie pospieramy zanim dojdziemy do jakiegos porozumienia.
Imie dla chlopca bylo wybrane i bylismy zgodni.Mial byc Oliver.No a teraz sie zobaczy jeszcze:-)

Wiolka naprawde mi przykro...
Nie wiem co powiedziec aby choc troche Ci ulzylo...

reklama
Do góry