reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kinguś ostatni raz sie tak o Ciebie martwiłam mam nadzieję:tak::tak: Prosze mi tu zdawać relacje po wizytkach:-):-);-);-)

motylku mam nadzieję że ten szpital to nie zpowodu Twojego nadwyrężania:tak::tak::tak: Trzymaj się razem z córą

Sonitko gratuluje zdanego prawka:-):-):-)

Kasia jak z Wercią, choróbsko juz sobie poszło?

Silvii28 gratulację II kreseczek.:-):-)

Lenka trzymaj się.:tak::tak: Zobaczysz nie zdążysz sie obejrzeć a juz zaczniecie staranka. Trzymam kciuki

Agatko kochana niech Cie melancholia nie łapie. Kochana nie wolno. Widzę że w wir pracy nieźle sie rzuciłaś:tak::tak::tak: Może troche przystopuj;-);-)

Agnieszka0240 wielkie ogromne gratulacje dziewczynki

PatiB kochana miło że sie pojawiłaś. Pozdrawiam

Asiu kochanie ty moje, TY pewnie wyjechała i wrócisz pod koniec miesiąca. Wypoczywaj masz rację.

Nikki słonko jak Ty sie czujesz???

Witam wszystkie Nowe Aniołkowe Mamusie. Dla waszych ANiołków
[*]

Niusia , słodziutka, Agniesia82, selenka, pixelka, Koti81, Ola15, Lenka29, just, ilonka26, gosia, karola322, gosiaLew, CArri, Gloria Wszystkie niewymienione dziewczynki bardzo gorąco Was pozdrawiam

U mnie chyba nic się nie zmieniło. Odrazu pierwszego dnia wyjazdu dostałam @. Ale góry sa piękne. Tam było wszystko ok. Spokój cisza. Żadnych nerw. Ale niestety trzeba było wrócić do świata realnego. :-(

Olu ale miałas dobrze z tym wyjazdem:tak:,ja tez chce:happy:.I nie rozumiem czemu mnie podejrzewarz że sie nadwyręrzam;-).A tak powarznie to ja własciwie juz nic nie robie chociarz lekarz mi powiedział ze jak teraz urodze to nic sie nie stanie bo ciąża jest praktycznie donoszona.

Agnieszka ja tez byłam teraz pierwszy raz w górach i w Krakowie i cholercia chyba sie zakochałam :-)

Motylku kochana to bardzo dobrze że już teraz tylko porodzik przed Tobą ;-) kibicuję Twojej Werońci :-)

+dziewczyny mam pytanie czy jest ses starac sie o fasolke w wieku 41 lat po tym ze juz raz miałam ciaze pozamaciczna i poroniłam prubowałam ale narazie bez skutku :-(

Znajdz przedewszystkim dobrego ginekologa i mysle ze sens jest.Wprawdzie mi w Polsce mówili że mam sie spieszyc bo po 30 to juz mi długo nie zostało czasu a w UK ginekolg powiedział ze młoda dziewczyna ze mnie jest.Wiec mysle ze to zalezy od lekarza i Twojego zdrowia.Sprawdz cykl.Zbadaj sie i nie trac nadzieii.
[*] swiatełko dla Twojego Aniołeczka.

reklama
Olu ile ja bym dala aby byc jeszcze raz w gorach i Krakowie...
Ba o maly wlos a nie mieszkalabym w Krakowie,ale nie wyszlo...
Gosiu nie rob z siebie staruszki...Pewnie,ze mozesz sie starac.Znam starsze kobiety,ktore urodzily zdrowe dzieciatka...
Motylku nie moge doczekac sie juz Weroniki:-)

Do góry