reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróciłam z basenu -było bosko. Aż się nie chciało wracać. Cóż dziś dzień luźniejszy wiec zaglądam co chwilkę.... dziękuję za kciuki z Wami jest mi łatwiej...
Przysypiam dziewczyny naprawdę. Co za dzień, co za ciśnienie...

Agnieszko czekam na wieści z usg. Na mój gust to chłopczyk -nie wiem skąd takie przeczucie:eek: Jak dziś pokaże co tam ma to zobaczymy czy trafiłam;-) a rzadko się mylę... choć uważam że to bez znaczenia byleby zdrówko dopisało i czas książkowo uciekał.

Ilonko też mi się wydaje że to przez to ciśnienie raz w górę raz w dół. Ale naprawdę walczę ze sobą jak szalona żeby tylko gwoździa nie przybić o klawiaturę:-D

Motylku podziękuj Weronice -może dała znać ze też kciuki trzyma:-D:-D dziękuję kochana za wsparcie... a jak Wy się czujecie? uspokoiło się choć troszkę ze skurczami? mówisz ze mały leniuszek będzie? no cóż w końcu dama -będzie miał jej kto książki do szkoły nosić:tak:

Iza30 miłego wypoczynku!!!:tak::tak::tak::tak: obiecuje nie zwariować i czekać na relację z Twojego wyjazdu:-)

Alutka żyję i dziękuje za kciuki. Może czas się przełamać troszkę;-) -woda jest taka cudowna!!!dziś było mało ludzi więc się nią nacieszyłam.

Gabrysiaa no tak w Warszawie jest upalnie -a na pracę nie narzekam:) a dobre wiadomości i my kiedyś oznajmimy!!!

A ja tak się miotam troszkę. Jakby tak popatrzeć statystycznie na to co się dzieje w moim życiu teraz czas na dobre wieści... za niedługo minie 3 miesiące odkąd maleństwo nas opuściło i jest lepiej chyba tylko dlatego że nie mam czasu na myślenie... Ale dziś czwartek -a czwartki są dla mnie trudne -zacząłby się kolejny tc i tak mnie od rana melancholia dopada co tydzień. No cóż wracam do roboty i skupiania się żeby nie zasnąć.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny nie odzywalam sie bo wczoraj wrocilam ze szpitala:-(mialam kolejny zabieg.We wtorek zadzwonilam do mojego lekarza bo ustalilam z nim jak dalej bede plamic to mam zadzwonic i zadzwonilam i w srode juz mialam sie zglosci na izbe przyjedz.Moja pani dr zrobila mi usg i wyszlo tak jak na poprzednim poderzenie ze zostaly jeszcze resztki po poronieniu:-(jak juz wiedzialam ze zostaje w szpitalu i odnowa to samo to znow zalamka.Czuje sie w miare lepiej niz ostatnio brzuch tak mnie nie pobolewa,Teraz znow pozniej kontrol i juz mysle ze bedzie wszystko oki.Wiec moje stanaka znow poszly na bok:-(Pozdrawiam.

Wrocilam z kursu.
Trzeba bylo opowiedziec o sobie po niemiecku,napisac pozniej to a na koniec byl test 30-min aby zobaczyli kto ile umie...
Kurs bedzie trwal 600 godzin czyli ponad 7-mies.

Usg mam na 18 i napewno napisze po...
13x13 tez mam od poczatku przeczucie,ze to chlopiec...

Agnieszko czekam na wieści z usg. Na mój gust to chłopczyk -nie wiem skąd takie przeczucie:eek: Jak dziś pokaże co tam ma to zobaczymy czy trafiłam;-) a rzadko się mylę... .
hihihihi "rzadko się mylę" - a co na to Twoj mąż??;-):-D:-D;-)

Hej dziewczyny nie odzywalam sie bo wczoraj wrocilam ze szpitala:-(mialam kolejny zabieg.We wtorek zadzwonilam do mojego lekarza bo ustalilam z nim jak dalej bede plamic to mam zadzwonic i zadzwonilam i w srode juz mialam sie zglosci na izbe przyjedz.Moja pani dr zrobila mi usg i wyszlo tak jak na poprzednim poderzenie ze zostaly jeszcze resztki po poronieniu:-(jak juz wiedzialam ze zostaje w szpitalu i odnowa to samo to znow zalamka.Czuje sie w miare lepiej niz ostatnio brzuch tak mnie nie pobolewa,Teraz znow pozniej kontrol i juz mysle ze bedzie wszystko oki.Wiec moje stanaka znow poszly na bok:-(Pozdrawiam.
Trzymaj się dzielnie!!! Teraz już musi być dobrze.
A dostałas jakies lekarstwa?
Dziewczyny a coslychać u Mamy sówki, Hani nocnej???? hop hop

hej kochane
ILONKA @ dopiero co była nastepna jak nie bedzie zadnych koligacji powinna być kolo 10 sierpnia wiec to w sumie kawal czasu jeszcze dziś 10 dc wiec może coś z owulka sie pomieszalo
a Wercia dostała wczoraj na noc antybiotyk i :przespala noc temperatury brak takze to chyba jednak byla infekcja a zęby to tak przy okazji
pozdrawiam i milego dnia zycze

Lenka29 przykro mi, ze znów musiałaś przez to przechodzić, mam nadzieje że teraz już będzie tylko do przodu

Kinguś trzymamy za słowo :)

Gabrysiu
na reszcie masz avatarek i to jaki ładny :)

Aga, fiu 600 godzin, sporo

czwartki są dla mnie trudne -zacząłby się kolejny tc i tak mnie od rana melancholia dopada co tydzień. No cóż wracam do roboty i skupiania się żeby nie zasnąć.
witam w klubie, ja mam tak ze wtorkami :(

hej kochane
ILONKA @ dopiero co była nastepna jak nie bedzie zadnych koligacji powinna być kolo 10 sierpnia wiec to w sumie kawal czasu jeszcze dziś 10 dc wiec może coś z owulka sie pomieszalo
a Wercia dostała wczoraj na noc antybiotyk i :przespala noc temperatury brak takze to chyba jednak byla infekcja a zęby to tak przy okazji
pozdrawiam i milego dnia zycze
najważniejsze, że Weronice przeszła temperatura i przespała noc, teraz będzie tylko lepiej :)
A ty Kasiu poczekaj w takim razie do następnego @ i wtedy jak nie przyjdzie zrób teścik, ale staranka możecie kontynuować :)

reklama
ilonka26 Dziekuje za wsparcie tez mam juz taka nadzieje ze wszystko oki.Pozdrawiam i zycze milego dzionka pozniej sie odezwe.

Do góry