reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróciłam z basenu -było bosko. Aż się nie chciało wracać. Cóż dziś dzień luźniejszy wiec zaglądam co chwilkę.... dziękuję za kciuki z Wami jest mi łatwiej...
Przysypiam dziewczyny naprawdę. Co za dzień, co za ciśnienie...

Agnieszko czekam na wieści z usg. Na mój gust to chłopczyk -nie wiem skąd takie przeczucie:eek: Jak dziś pokaże co tam ma to zobaczymy czy trafiłam;-) a rzadko się mylę... choć uważam że to bez znaczenia byleby zdrówko dopisało i czas książkowo uciekał.

Ilonko też mi się wydaje że to przez to ciśnienie raz w górę raz w dół. Ale naprawdę walczę ze sobą jak szalona żeby tylko gwoździa nie przybić o klawiaturę:-D

Motylku podziękuj Weronice -może dała znać ze też kciuki trzyma:-D:-D dziękuję kochana za wsparcie... a jak Wy się czujecie? uspokoiło się choć troszkę ze skurczami? mówisz ze mały leniuszek będzie? no cóż w końcu dama -będzie miał jej kto książki do szkoły nosić:tak:

Iza30 miłego wypoczynku!!!:tak::tak::tak::tak: obiecuje nie zwariować i czekać na relację z Twojego wyjazdu:-)

Alutka żyję i dziękuje za kciuki. Może czas się przełamać troszkę;-) -woda jest taka cudowna!!!dziś było mało ludzi więc się nią nacieszyłam.

Gabrysiaa no tak w Warszawie jest upalnie -a na pracę nie narzekam:) a dobre wiadomości i my kiedyś oznajmimy!!!

A ja tak się miotam troszkę. Jakby tak popatrzeć statystycznie na to co się dzieje w moim życiu teraz czas na dobre wieści... za niedługo minie 3 miesiące odkąd maleństwo nas opuściło i jest lepiej chyba tylko dlatego że nie mam czasu na myślenie... Ale dziś czwartek -a czwartki są dla mnie trudne -zacząłby się kolejny tc i tak mnie od rana melancholia dopada co tydzień. No cóż wracam do roboty i skupiania się żeby nie zasnąć.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny nie odzywalam sie bo wczoraj wrocilam ze szpitala:-(mialam kolejny zabieg.We wtorek zadzwonilam do mojego lekarza bo ustalilam z nim jak dalej bede plamic to mam zadzwonic i zadzwonilam i w srode juz mialam sie zglosci na izbe przyjedz.Moja pani dr zrobila mi usg i wyszlo tak jak na poprzednim poderzenie ze zostaly jeszcze resztki po poronieniu:-(jak juz wiedzialam ze zostaje w szpitalu i odnowa to samo to znow zalamka.Czuje sie w miare lepiej niz ostatnio brzuch tak mnie nie pobolewa,Teraz znow pozniej kontrol i juz mysle ze bedzie wszystko oki.Wiec moje stanaka znow poszly na bok:-(Pozdrawiam.

Wrocilam z kursu.
Trzeba bylo opowiedziec o sobie po niemiecku,napisac pozniej to a na koniec byl test 30-min aby zobaczyli kto ile umie...
Kurs bedzie trwal 600 godzin czyli ponad 7-mies.

Usg mam na 18 i napewno napisze po...
13x13 tez mam od poczatku przeczucie,ze to chlopiec...

Agnieszko czekam na wieści z usg. Na mój gust to chłopczyk -nie wiem skąd takie przeczucie:eek: Jak dziś pokaże co tam ma to zobaczymy czy trafiłam;-) a rzadko się mylę... .
hihihihi "rzadko się mylę" - a co na to Twoj mąż??;-):-D:-D;-)

Hej dziewczyny nie odzywalam sie bo wczoraj wrocilam ze szpitala:-(mialam kolejny zabieg.We wtorek zadzwonilam do mojego lekarza bo ustalilam z nim jak dalej bede plamic to mam zadzwonic i zadzwonilam i w srode juz mialam sie zglosci na izbe przyjedz.Moja pani dr zrobila mi usg i wyszlo tak jak na poprzednim poderzenie ze zostaly jeszcze resztki po poronieniu:-(jak juz wiedzialam ze zostaje w szpitalu i odnowa to samo to znow zalamka.Czuje sie w miare lepiej niz ostatnio brzuch tak mnie nie pobolewa,Teraz znow pozniej kontrol i juz mysle ze bedzie wszystko oki.Wiec moje stanaka znow poszly na bok:-(Pozdrawiam.
Trzymaj się dzielnie!!! Teraz już musi być dobrze.
A dostałas jakies lekarstwa?
Dziewczyny a coslychać u Mamy sówki, Hani nocnej???? hop hop

hej kochane
ILONKA @ dopiero co była nastepna jak nie bedzie zadnych koligacji powinna być kolo 10 sierpnia wiec to w sumie kawal czasu jeszcze dziś 10 dc wiec może coś z owulka sie pomieszalo
a Wercia dostała wczoraj na noc antybiotyk i :przespala noc temperatury brak takze to chyba jednak byla infekcja a zęby to tak przy okazji
pozdrawiam i milego dnia zycze

Lenka29 przykro mi, ze znów musiałaś przez to przechodzić, mam nadzieje że teraz już będzie tylko do przodu

Kinguś trzymamy za słowo :)

Gabrysiu
na reszcie masz avatarek i to jaki ładny :)

Aga, fiu 600 godzin, sporo

czwartki są dla mnie trudne -zacząłby się kolejny tc i tak mnie od rana melancholia dopada co tydzień. No cóż wracam do roboty i skupiania się żeby nie zasnąć.
witam w klubie, ja mam tak ze wtorkami :(

hej kochane
ILONKA @ dopiero co była nastepna jak nie bedzie zadnych koligacji powinna być kolo 10 sierpnia wiec to w sumie kawal czasu jeszcze dziś 10 dc wiec może coś z owulka sie pomieszalo
a Wercia dostała wczoraj na noc antybiotyk i :przespala noc temperatury brak takze to chyba jednak byla infekcja a zęby to tak przy okazji
pozdrawiam i milego dnia zycze
najważniejsze, że Weronice przeszła temperatura i przespała noc, teraz będzie tylko lepiej :)
A ty Kasiu poczekaj w takim razie do następnego @ i wtedy jak nie przyjdzie zrób teścik, ale staranka możecie kontynuować :)

reklama
ilonka26 Dziekuje za wsparcie tez mam juz taka nadzieje ze wszystko oki.Pozdrawiam i zycze milego dzionka pozniej sie odezwe.

Do góry