reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie z Wami drogie panie.

Również podczytuję. Ale jak napisała Alutka "weny" brak na pisanie. Może zmęczenie materiału.

Witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie. (*) dla Waszych Aniołeczków.
Sił duzo dla Was i wytrwałości. Bo po stracie nic nie jest już takie jak być powinno.

Motylku wierzę że jeszcze mała troszkę posiedzi w brzuszku. Trzymam za każdy dzień kciuki.

Kaska0201 witam! Dawno Cię nie "widziałam".Miło Cię czytać. Niech te ząbki wkońcu Werci wyjdą to bedziesz mieć już spokój..
Całuje i jestem całym sercem z Tobą.

Agnieszka0240 czekamy na czwartkowe usg i wieści co w brzuszku Ci buszuje. Choć najważniejsze oczywiście by było zdrowe!

U nas dziś pięknie na dworze, może jakiś basenik?
Zobaczymy.

Pozdrawiam wszystkie panie i wszystkie macie pozdrowienia od Selenki Angeliki i jej córeczki Madzi.
Póki co nadal nie jest mobilna i nie ma netu. Ale jak tylko będzie miała napewno napisze co u nich słychać!

reklama
witam się i ja

Motylku bardzo się cieszę, ze jesteś w domku i oczywiście 2 in1 :)
Dbaj o siebie, mam nadzieje ze Weronika jeszcze nie będzie chciała wyjść z brzuszka, trzymam kciuki
Lecę kobiety, trzymajcie się i miłego dzionka

witam kochane
już myślałam że Werci przeszło ale niestety od rana znowu gorączka
kto by pomyślał że ośmiolatka będzie tak bardzo cierpieć przy zębach

a ja nadal się czuję jakoś tak nieswojo dół brzucha bołał całą noc a i dziś rano jak wyszłam po zakupki to aż na ławce przysiadłam tak boli 3 sierpnia mam wizytę u gina popytam co to może być
idę córci rosołku ugotować bede zaglądać
miłego dnia

Witam wieczorkiem!!!

Jestem po pracy aerobiku i obiadku -standardowo, rzekłabym nawet -monotonnie... S pojechał na zakupy a ja tutaj sobie siedzę i czytam i cóż wyczytałam..

Gabrysiaa witaj!
Witaj Agatko!
Sonita - gratuluję prawka!!!ja nie mogę się zmoilizować żeby na kurs iść...podziwiam i zazdroszczę:zawstydzona/y::-)
slodziutka_e -witam!

pozdrawiam wszystkie

victorias - po co to i w jakim celu???? co to za pasudztwa te powyżej???
oczywiście musiałam się nabrać i wleźć tam.wstrętne

Witajcie!

ech, tak sie zakrecilam w zastanawianiu sie, do ktorego lekarza isc, ze az glowa boli i na niczym sie skupic nie moge. Nic to jakos to bedzie, trzeba mysli uspokoic i zaczac logicznie myslec. Nie pali sie, jak nie w kolejmym to jeszcze w nastepnym cyklu bedziemy sie starac.
dzis i tak bylam u mojej wczesniejszej dr, i medykamenty dostalam na infekcje (niestety to u mnie standard :baffled:)

Kasiu, mam nadzieje, ze faktycznie przyczyna tej goraczki sa zęby i że szybko wszystko wróci do normy

Motylku, uważaj na siebie, odpoczywaj, a najważniejsze, że lekarz twierdzi, ze i tak "jakby co to możesz rodzic" ;-)

Gabrysiu i ja wlazłam na to paskudztwo co ma victorias, co to ma być ???

Kasiu a może Weronika stosować jakiś żel na dziąsła? Działa przeciwbólowo i może tez zmniejszy gorączkę?

Dobra panienki!!!

Jestem dziś tak szybko a dlaczego? bo padam na twarz!!!:szok: nie mam siły -dziś rano nie byłam w stanie zwlec się z łóżka i na pół śpiąco powiedziałam do S -dziś wracam z pracy i idę spać!!!
Po prostu jestem nietomna.:szok:
Żeby tego było mało mam pełno wyprysków!!! moja nieskazitelna zawsze cera...:wściekła/y::wściekła/y: Ale to znaczy ze progesteron wzrasta -przynajmniej powinno to znaczyć. Masakra.

Ilonka26 ja też na początku ciąży przestałam chodzić, ale miałam w planach od 14 tc chodzić na forma w ciąży... a teraz zabrałam się za siebie bo brzuszek mi został i dobijało mnie to:-( że zawsze był płaski, troszkę urósł i już więcej nie urośnie... musiałam coś z tym zrobić. Poza tym silne mięśnie się przydadzą -będzie mi kiedyś łatwiej. A dokąd Ty dzisiaj tak lecisz?

Kaśka
to nie chodzi o nakręcanie się tylko dla dobra swojej psyche i ewentualnej dzidzi zrób test:wściekła/y: gdyby tak na to patrzeć to do ruchów dziecka najlepiej nie robić zeby się nie nakręcać. A wiesz że jeśli to fasolinka to trzeba do lekarza maszerować, a jeśli nie -też trzeba do lekarza maszerować -więc kochana zrób a ja trzymam kciuki:tak: i nie czekaj do 3go!!! A jeśli chodzi o wizytę -to oby każda kończyła się u Ciebie takim śmiechem ulgi. Trzymam kciuki za szybkie odejście gorączki&&&&

Agnieszko to widzę ze szybko edukację dzidzi zaczynasz:-D:-D słyszałam o nauce dzieci języków od 3 miesiąca poza brzuszkiem ale nie od 17 tygodnia w brzuszku:-D:-D:-D tylko pamiętaj żeby się uczyć na głos bo dzidziuś słyszy... A za usg standardowo &&&&&&& i nie podglądaj tam dzidzi!!! bo się zawstydzi i nie pokarze

Motylku dobrze że jesteś w domku -zawsze to mniej stresująca atmosfera, odpoczywaj i uważaj na siebie:tak: daj znać po kontroli że wszystko jest ok. Cieszę się że lekarz Cię troszkę uspokoił.

Karola322 jak mija długi dzień w pracy???

Alutka17 a co taki smutasek??? jakiej weny??? wiadomo -raz jest nam smutno, raz nie... to taka trochę psychoterapia -piszemy co myślimy. Tu nie musi być wszystko logiczne i poukładane, tutaj się pisze od serca i głowy dla spokoju

Edytko też pozdrów Selenke i Madzie, a w Twój brak weny śmiem wątpić... Ty i brak weny -to niemożliwe!!!!

Ewelina28 no dzień nie zapowiadał się tak upalny a po południu przyszła duchota -tylko co z tego skoro weekend znowu ma być pochmurny:wściekła/y::wściekła/y: trzeba zmienić zasady gry i zarządzić wolny poniedziałek i wtorek zamiast soboty i niedzieli

Gabrysiaa ech nie tylko Ty weszłaś. Cóż mamy za dobre serducha a niestety hien wszędzie jest pełno. Witaj kochana

Just79 ja też tak miałam -rozpędziłam się z tymi lekarzami ale postanowiłam zwolnić. Miałam iść po @ nie poszłam -co ma być to będzie -pójdę po następnej. I tak bez poziomu progesteronu nic nie zdziałam więc po co się spinać

I uciekam spać....

Motyl, w takim razie szybkiego porodu Ci życzę, skoro to już w każdej chwili może się stać!!

Kasia0201, uściski i dużo zdrówka dla Werci!!

U nas również upał, tylko do ogrodu wychodzę z synkiem, w piątek po kolejne L4.

reklama
hej
TEST NEGATYWNY może za wcześnie a może po prostu nici z fasolinki
po porannych bólach brzuch na razie się uspokoił malutka zgaga się pojawiła ale to wszystko nic poza tym
Wercia mnie namówiła na spacer no i wyszłam z nią ale wróciłyśmy bo niestety temperatura wróciła no i już nie czekaliśmy dłużej tylko podaliśmy antybiotyk tym bardziej że i w moczu są bakterie także wydaje mi się ze ta gorączka to jednak infekcja

pozdraiwm i miłego wieczorku

Do góry