reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam sie z Wami drogie panie.

Również podczytuję. Ale jak napisała Alutka "weny" brak na pisanie. Może zmęczenie materiału.

Witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie. (*) dla Waszych Aniołeczków.
Sił duzo dla Was i wytrwałości. Bo po stracie nic nie jest już takie jak być powinno.

Motylku wierzę że jeszcze mała troszkę posiedzi w brzuszku. Trzymam za każdy dzień kciuki.

Kaska0201 witam! Dawno Cię nie "widziałam".Miło Cię czytać. Niech te ząbki wkońcu Werci wyjdą to bedziesz mieć już spokój..
Całuje i jestem całym sercem z Tobą.

Agnieszka0240 czekamy na czwartkowe usg i wieści co w brzuszku Ci buszuje. Choć najważniejsze oczywiście by było zdrowe!

U nas dziś pięknie na dworze, może jakiś basenik?
Zobaczymy.

Pozdrawiam wszystkie panie i wszystkie macie pozdrowienia od Selenki Angeliki i jej córeczki Madzi.
Póki co nadal nie jest mobilna i nie ma netu. Ale jak tylko będzie miała napewno napisze co u nich słychać!

reklama
witam się i ja

Motylku bardzo się cieszę, ze jesteś w domku i oczywiście 2 in1 :)
Dbaj o siebie, mam nadzieje ze Weronika jeszcze nie będzie chciała wyjść z brzuszka, trzymam kciuki
Lecę kobiety, trzymajcie się i miłego dzionka

witam kochane
już myślałam że Werci przeszło ale niestety od rana znowu gorączka
kto by pomyślał że ośmiolatka będzie tak bardzo cierpieć przy zębach

a ja nadal się czuję jakoś tak nieswojo dół brzucha bołał całą noc a i dziś rano jak wyszłam po zakupki to aż na ławce przysiadłam tak boli 3 sierpnia mam wizytę u gina popytam co to może być
idę córci rosołku ugotować bede zaglądać
miłego dnia

Witam wieczorkiem!!!

Jestem po pracy aerobiku i obiadku -standardowo, rzekłabym nawet -monotonnie... S pojechał na zakupy a ja tutaj sobie siedzę i czytam i cóż wyczytałam..

Gabrysiaa witaj!
Witaj Agatko!
Sonita - gratuluję prawka!!!ja nie mogę się zmoilizować żeby na kurs iść...podziwiam i zazdroszczę:zawstydzona/y::-)
slodziutka_e -witam!

pozdrawiam wszystkie

victorias - po co to i w jakim celu???? co to za pasudztwa te powyżej???
oczywiście musiałam się nabrać i wleźć tam.wstrętne

Witajcie!

ech, tak sie zakrecilam w zastanawianiu sie, do ktorego lekarza isc, ze az glowa boli i na niczym sie skupic nie moge. Nic to jakos to bedzie, trzeba mysli uspokoic i zaczac logicznie myslec. Nie pali sie, jak nie w kolejmym to jeszcze w nastepnym cyklu bedziemy sie starac.
dzis i tak bylam u mojej wczesniejszej dr, i medykamenty dostalam na infekcje (niestety to u mnie standard :baffled:)

Kasiu, mam nadzieje, ze faktycznie przyczyna tej goraczki sa zęby i że szybko wszystko wróci do normy

Motylku, uważaj na siebie, odpoczywaj, a najważniejsze, że lekarz twierdzi, ze i tak "jakby co to możesz rodzic" ;-)

Gabrysiu i ja wlazłam na to paskudztwo co ma victorias, co to ma być ???

Kasiu a może Weronika stosować jakiś żel na dziąsła? Działa przeciwbólowo i może tez zmniejszy gorączkę?

Dobra panienki!!!

Jestem dziś tak szybko a dlaczego? bo padam na twarz!!!:szok: nie mam siły -dziś rano nie byłam w stanie zwlec się z łóżka i na pół śpiąco powiedziałam do S -dziś wracam z pracy i idę spać!!!
Po prostu jestem nietomna.:szok:
Żeby tego było mało mam pełno wyprysków!!! moja nieskazitelna zawsze cera...:wściekła/y::wściekła/y: Ale to znaczy ze progesteron wzrasta -przynajmniej powinno to znaczyć. Masakra.

Ilonka26 ja też na początku ciąży przestałam chodzić, ale miałam w planach od 14 tc chodzić na forma w ciąży... a teraz zabrałam się za siebie bo brzuszek mi został i dobijało mnie to:-( że zawsze był płaski, troszkę urósł i już więcej nie urośnie... musiałam coś z tym zrobić. Poza tym silne mięśnie się przydadzą -będzie mi kiedyś łatwiej. A dokąd Ty dzisiaj tak lecisz?

Kaśka
to nie chodzi o nakręcanie się tylko dla dobra swojej psyche i ewentualnej dzidzi zrób test:wściekła/y: gdyby tak na to patrzeć to do ruchów dziecka najlepiej nie robić zeby się nie nakręcać. A wiesz że jeśli to fasolinka to trzeba do lekarza maszerować, a jeśli nie -też trzeba do lekarza maszerować -więc kochana zrób a ja trzymam kciuki:tak: i nie czekaj do 3go!!! A jeśli chodzi o wizytę -to oby każda kończyła się u Ciebie takim śmiechem ulgi. Trzymam kciuki za szybkie odejście gorączki&&&&

Agnieszko to widzę ze szybko edukację dzidzi zaczynasz:-D:-D słyszałam o nauce dzieci języków od 3 miesiąca poza brzuszkiem ale nie od 17 tygodnia w brzuszku:-D:-D:-D tylko pamiętaj żeby się uczyć na głos bo dzidziuś słyszy... A za usg standardowo &&&&&&& i nie podglądaj tam dzidzi!!! bo się zawstydzi i nie pokarze

Motylku dobrze że jesteś w domku -zawsze to mniej stresująca atmosfera, odpoczywaj i uważaj na siebie:tak: daj znać po kontroli że wszystko jest ok. Cieszę się że lekarz Cię troszkę uspokoił.

Karola322 jak mija długi dzień w pracy???

Alutka17 a co taki smutasek??? jakiej weny??? wiadomo -raz jest nam smutno, raz nie... to taka trochę psychoterapia -piszemy co myślimy. Tu nie musi być wszystko logiczne i poukładane, tutaj się pisze od serca i głowy dla spokoju

Edytko też pozdrów Selenke i Madzie, a w Twój brak weny śmiem wątpić... Ty i brak weny -to niemożliwe!!!!

Ewelina28 no dzień nie zapowiadał się tak upalny a po południu przyszła duchota -tylko co z tego skoro weekend znowu ma być pochmurny:wściekła/y::wściekła/y: trzeba zmienić zasady gry i zarządzić wolny poniedziałek i wtorek zamiast soboty i niedzieli

Gabrysiaa ech nie tylko Ty weszłaś. Cóż mamy za dobre serducha a niestety hien wszędzie jest pełno. Witaj kochana

Just79 ja też tak miałam -rozpędziłam się z tymi lekarzami ale postanowiłam zwolnić. Miałam iść po @ nie poszłam -co ma być to będzie -pójdę po następnej. I tak bez poziomu progesteronu nic nie zdziałam więc po co się spinać

I uciekam spać....

Motyl, w takim razie szybkiego porodu Ci życzę, skoro to już w każdej chwili może się stać!!

Kasia0201, uściski i dużo zdrówka dla Werci!!

U nas również upał, tylko do ogrodu wychodzę z synkiem, w piątek po kolejne L4.

reklama
hej
TEST NEGATYWNY może za wcześnie a może po prostu nici z fasolinki
po porannych bólach brzuch na razie się uspokoił malutka zgaga się pojawiła ale to wszystko nic poza tym
Wercia mnie namówiła na spacer no i wyszłam z nią ale wróciłyśmy bo niestety temperatura wróciła no i już nie czekaliśmy dłużej tylko podaliśmy antybiotyk tym bardziej że i w moczu są bakterie także wydaje mi się ze ta gorączka to jednak infekcja

pozdraiwm i miłego wieczorku

Do góry