reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane:) może niektóre z Was mnie jeszcze pamiętają...piszę, żeby się pochwalić i zawiadomić: po dwóch poronieniach, 4-miesięcznej przerwie i jednym cyklu starań UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!! jestem w 7 tygodniu ciąży:) nie pisałam wcześniej, żeby nie zapeszyć, ale dziś byłam u pana doktora i widziałam pięknego ludka z bijącym serduchem i czymś, co przypominało główkę:) jeszcze nie cieszę się na maxa, bo to chyba po dwóch stratach niemożliwe, ale po cichutku mam nadzieję, że będzie dobrze:)
Pozdrawiam(y) Was serdecznie i ściskam(y)

reklama
Witajcie kochane:) może niektóre z Was mnie jeszcze pamiętają...piszę, żeby się pochwalić i zawiadomić: po dwóch poronieniach, 4-miesięcznej przerwie i jednym cyklu starań UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!! jestem w 7 tygodniu ciąży:) nie pisałam wcześniej, żeby nie zapeszyć, ale dziś byłam u pana doktora i widziałam pięknego ludka z bijącym serduchem i czymś, co przypominało główkę:) jeszcze nie cieszę się na maxa, bo to chyba po dwóch stratach niemożliwe, ale po cichutku mam nadzieję, że będzie dobrze:)
Pozdrawiam(y) Was serdecznie i ściskam(y)
Serdecznie gratuluję!! To jednak możliwe, ja też dwa razy poroniłam. Spokojnej ciąży!!

Silvi gratuluje i zobaczysz,ze wszystko bedzie dobrze.
Nikki u nas bylo dzis cieplo,ale bez rewelacji...
Ja po malu zymakam do lozeczka.Koniec dobrych czasow i spania dluzej bo jutro o 7 pobudka-hihi.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki bez wyjatku i zycze kolorowych snow.

Witajcie z rana -ja uż w pracy ale za chwilę znikam na basen.
Spałam jak zabita od wczoraj a i tak nie miałam rano siły więc na dziś tylko basen będzie -aerobik chyba jest ponad moje siły.

Silvi28
gratuluję!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-Dto cudowna nowina na którą ja tutaj czekam kadego dnia -teraz spokojnych i książkowych dni Ci życzę aż do 40tc:tak::tak::tak::tak:

Nikki witaj, tak to uż jest -jak upał źle jak zimno jeszcze gorze:tak: nie trafi ta pogoda w nasze upodobania

Kasia dobrze że zrobiłaś test. Poobserwuj siebie jeszcze troszkę i zapytaj lekarza co to może być. Jeśli się czujesz w normir to bez paniki ale jak tylko poczujesz sie gorzej to zmykaj do gina.

Agnieszko no tak -uczycie się języka. Ależ ta dzidzia bedzie mądra:tak::tak::tak:

Odezwę się jeszcze po południu ale jakoś cichutko tutaj -nie ma Oli i Asi... ktoś wie co u Pixelków??
Ja jutro mam progesteron... trzymajcie kciuki dziewczyny bo wyniki dopiero w poniedziałek więc mogę niechcący zwariować.
Uciekam papatki

Dzien Dobry:-)
13x13 widze biedaczko,ze Ty juz na nozkach i pewnie w pracy...
Ja sie po malu szykuje na ten kurs.O dziwo nie mam zadnego stresika(nawet malego-hihi)
No a na 18 usg i mam nadzieje,ze nadal wszystko jest dobrze i moze przy okazji uda sie podejrzec co w brzuszku siedzi:-)
Milego dnia wszystkim zycze.
Do pozniej.papa

Dobra panienki!!!
Ilonka26 ja też na początku ciąży przestałam chodzić, ale miałam w planach od 14 tc chodzić na forma w ciąży... a teraz zabrałam się za siebie bo brzuszek mi został i dobijało mnie to:-( że zawsze był płaski, troszkę urósł i już więcej nie urośnie... musiałam coś z tym zrobić. Poza tym silne mięśnie się przydadzą -będzie mi kiedyś łatwiej. A dokąd Ty dzisiaj tak lecisz?
ja miałam w ciąży chodzić na taniec brzucha :) ponoć polecają to ciężarnym, no ale ..
teraz też mi cosik na brzuchu zostało niestety, też bym chciała coś z tym zrobić, ale chęci chwilowo brak

13X13
to zrozumiałe, ze przy takiej temperaturze na dworze człowiek jest bardziej zmęczony, można niewiele zrobić a pada na twarz, a poza tym ty żadko odpoczywasz kochana,
trzymam kciuki za progesteron, mam nadzieje że będzie w normie

Lenka29
trzymam kciuki za dzisiejsze usg, mam nadzieje ze przyniesiesz dobre wieści

Agnieszko o której masz usg? Może ten kto mieszka w twoim brzuszku ujawni się :)

Kaska0201 a kiedy masz mieć spodziewaną @?

Silvii28 gratuluję, oby tych zaciążonych tu było jak najwięcej :-) bo to mi daje nadzieje na szczęśliwe zakończenie :)

Dzien doberek.

Gratuacje dla mowej mamy i oby to było zarazliwe dla pozostałych.

13x13 ja i Weronika bedziemy kciuki zaciskac,musi byc dobrze.Własnie kopa od Niej zarobiłam :tak: moze to pozytywny znak bo mój mały leniszek to rzadko kopie.Jeszcze raz powodzonka.

Witam,
dziękuję za zainteresowanie,
sylvii28 gratulacje
motyl12 trzymam kciuki za Was
13X13 nie daj się zwariować
pozdrawiam wszystkie i żegnam się na jakiś czas, wyjeżdam na wczasy i będę w domku pod koniec sierpnia, więc się potem odezwę, do usłyszenia

witajcie

Silvii28- gratulacje.... życzę spokojnych 9 miesięcy:tak:

Kaska0201- z testami róznie bywa ale jeśli nadal będziesz się źle czuła to lekarz będzie niezbędny.... i zdrówka dla Werci... biedna chorować latem... buziaki

13x13 kciuki zaciśnięte.... i nie utop się w tym basenie:-D... ja nie umniem pływać i jakiś strach przed wodą odczuwam:baffled:

miłego dnia wszystkim

reklama
Witajcie z rana -ja uż w pracy ale za chwilę znikam na basen.
jak to tak w trakcie pracy na basen??? hmmm... z rana? to fajna ta praca nie ma co :) może się do was przeniosę ;-)
Też się mialam basenowy plan, ale biorę globulki i jakoś tak to razem nie współgra.Więc na hula-hop poćwiczyłam w domku

Dzien Dobry:-)
Ja sie po malu szykuje na ten kurs.O dziwo nie mam zadnego stresika(nawet malego-hihi)
No a na 18 usg i mam nadzieje,ze nadal wszystko jest dobrze i moze przy okazji uda sie podejrzec co w brzuszku siedzi:-)
Milego dnia wszystkim zycze.
Do pozniej.papa
napisz jak po USG -koniecznie :tak:

teraz też mi cosik na brzuchu zostało niestety, też bym chciała coś z tym zrobić, ale chęci chwilowo brak
u mnie jest tzw. "słomiany zapał" -są chwile,że góry bym przenosiła, a za moment leżała i w sufit patrzyla...

pozdrawiam wszystkie i żegnam się na jakiś czas, wyjeżdam na wczasy i będę w domku pod koniec sierpnia, więc się potem odezwę, do usłyszenia
ojoj jaki dłuuuugi urlop -pozazdrościć :-):tak:
silvi - gratuluję!!
Wczoraj mialam wysyp wiadomości o ciążach.
koleżanka z osiedla zaciążyła, koleżanka z pracy (wczoraj mi powiedziała dopiero- bo bala się jak to przyjmę...) i koleżanka z BB :-) no pięknie pięknie.Niech się rodzą i na nasze emeryury pracują:-D:-D

pozdrawiam z upalnej wawy

Do góry