reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane ja siedze przed telewizorkiem a na dworze burza,ogromne kulki gradu i wiatr...
Caly dzien bylo duszno,ze nie szlo wytrzymac...
Jutro jeszcze ''wolne'' i od czwartku kurs.
W czwartek tez jestem zapisana na 18 na usg aby zobaczyc co w brzuszku buszuje:-)
Nie nastawiam sie,ze napewno poznam plec bo jak dzidzia bedzie szalala jak ostatnio to beda z tego nici...

Zycze kolorowych snow i do jutra:-)

reklama
Widze ze tutaj wiesci tez dotarły.No wiec sie melduje ciągla w dwupaku.Wody wprawdzie troszke pociekły ale nie jest ich za mało w nocy Weronika ułozyła sie prawidłowo i jest juz w kanale rodnym,skurcze sie wyciszyły wiec stwierdzili ze mogą mnie na razie wypisac bo nie ma jak w domu.W czwartek ide na kontrole.Dostałam tylko antybiotyk bo przy małej ilosci wód moze sie infekcja wdac.Dzieki za kciuki to pewnie dlatego teraz jest ok:tak:.Chociaza mam skurcze kilka razy dziennie ale lakarz powiedział ze moge rodzic jakby co.

Witam was kobietki wieczorową porą ja nie dawno przyjechałam od mamy i czekam na mężusia jak wróci z pracy jutro idę do pracy na 12h :-:)-( mam nadzieję że będę miała chwilkę żeby się do was odezwać :-):-) kolorowych snów słoneczka buiaczki

witajcie

Poczytuję ale weny brak...
trzymam kciuki za was wszystkie

Motylku to już pewnie niedługo utulisz swoje maleństwo:tak:

Agnieszko może twoje słoneczko pokaże "ona czy on":-)

miłego dnia dla was wszystkich

reklama
Do góry