agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Wiolka glowka do gory:-)
Trzymam kciuki za wizyte.
Kingus ciesze sie ze wizyta ok:-)
Trzymam kciuki za wizyte.
Kingus ciesze sie ze wizyta ok:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I oznajmiam, że udało mi się dzisiaj zdać wreszcie prawo jazdy
Tak więc jestem już w pełni gotowa aby wozić mojego przyszłego dzidziusia
Dobrze choć chyba jakiś katar mnie dopadł, muszę dziś czosnek zjeść.
Nikki no tak -koniec smutków czas się cieszyć... a z nami smutaskami to różnie bywa z tym dobrym humorem. Trzymam kciuki za Was i odzywaj się czasem...
Widzisz, nie ucieklas fo ciepłych krajów, to za to ciepło nadchodzi do Wawy. Jutro juz ponoc 28 stopni ma bycja dziś miałam pomysł brać urlop już i uciekać z S w cieplejsze kraje (choć nie znoszę ciepła)... co mnie powstrzymało??? badania w piątek
Wiolka1982 jak ja Ciebie rozumiem!!! S brata żona też w ciąży, 5 tyg różnicy między nami bylo -bylismy ostatnio na ich ślubie a ona się zachowywała tak jakbym ją miała zarazić swoją tragedią. Zero rozmów, nawet spojrzenia w moja stronę -nic!!!!
oj pewnie po tygodniu pracy też tak pomyślęIlonko, korzystaj z wolnego ile sie da, bo jak do pracy wrocisz to szybko za ta nuda domowa mozesz zatesknic Przynajmniej ja tak mialam
ja na początku po zabiegu też tak miałam, teraz już bardziej wychodzę do ludzi, ale wydaje mi się, ze niestety i tak się zmieniłam i czasami unikam kontaktuMiałam iść spotkać sie z przyjaciolmi, ale chyba w koncu jak zwykle zdezerteruje i wroce po pracy prosto do domu. Od jakiegos czasu jakis taki odludek sie zrobilam