reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś dobrze, ze już jesteś, nie uciekaj nam na tak długo :)
a dzidzia nadgoni zobaczysz

2 miesiące byłam w domu i nie służyło mi to. Dobrze ze jest ta praca i na urlop póki co się nie wybieram...
oj mi zaczyna doskwierać już nuda w domu, najwyższy czas śmigać do pracy, bo zwariuję, więc cię doskonale rozumiem, a o urlopie nie marzę bo i tak go póki co nie dostanę

Do juterka

reklama
KINGUŚ jaka ty cwana jesteś mówisz ze możemy cię zbić ale jak kochana jak ty przy nadziei jesteś?
a tak poważnie to wydaje mi sie że taki tydzień róznicy to chyba jest ok

a poza tym to dobry wieczor wszystkim

oj dziewczynki wszystkie juz poszly spac a ja siedze i mysle jakos tak dziwnie sie czuje we wtorek przyszla @ w sobote sobie poszla a od wczoraj męczy mnie zgaga i piersi mnie bola i jakies wieksze sie wydaja
ciaza chyba raczej nie mozliwa no bo ta @
czyżby jakieś cholerstwo sie chciało przyczepic

a jutro do lekarza z Wercią bidulka znowu gorączkuje kurcze w pażdzierniku ma badanie nerek chyba tylko po to żeby potwierdzić diagnoze ze lewą nerkę należy usunąć bo jest marska ale pani doktor stwierdzila że dopoki ta nerka nie infekuje organizmu to lepsze rozwiazanie niz mieliby ja usunać a mnie sie wydaje ze chyba nie powinni juz czekać ciagle te infekcje dróg moczowych goraczka antybiotyk - masakra

witam i ja

Lenka29 trzymam kciuki za wizytę
Kaska0201 nie wiedziałam,ze twoja córeczka ma problemy z nerką, bardzo mi przykro
długo się już leczy?
Agnieszko witaj i tobie też życzę miłego dnia

ilonka26 Dzieki bardzo no napewno w czwartek na usg bo dalej plamie cos za dlugo_Od zabiegu tylko tydzien nie plamilam i pozniej znow i tak juz to tyle trwa.Ale ogolnie czuje sie oki nic mnie nie boli ani nie goraczkuje stanu zapalnego tez niemam.Moze rzeczywiscie zle zostalam oczyszczona i tak jak na usg wyszlo jakies zgrubienie to moze byc to:-(Pozdrowionka.

reklama
Witam się po przerwie,
Leżałam 2 dni w szpitalu, bo jednak chyba mam cukrzycę ciązową, na razie przez 2 tyg mierzę sobie poziom cukru i staram się trzymać dietę, żadnych słodyczy i dużo produktów light i póki co działa, cukier nie skacze aż tak wysoko, za 1,5tyg do kontroli i powiedzą co i jak dalej, ech to tyle u nas
teraz trochę poczytam co u Was
pozdrowionka

Do góry