reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny pomóżcie mi dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:-:)-(

reklama
Zrobię jutro betkę i zobaczymy ale ten okres jest jakiś dziwny prawie brzuch mnie nie boli i cały czas sikam jak coś wypjie a to jest chyba objaw ciąży

Jest możliwe że do zapłodnienia doszło na koniec dni płodnych i dlatego pojawił sie okres w czwartek betka mi wyszła 19.45 tak jak pisałyście to 2 tydzień

Witam was wszystkie serdecznie!!! ja zajrzałam na chwilkę rano i uciekłam -byliśmy z S w kinie na "Narzeczony mimo woli" -polecam baaardzo mocno. I oczywiście zgrzeszyłam lodami:-D:-D Poza tym nie jest dobrze -brzuszek kłuje -to nie jest ból na @ dlatego tym bardziej mnie to niepokoi -w środę idę do lekarza więc nie będę robiła scen i wytrzymam... Wczoraj wieczorem prawie zeszłam -ciśnienie 58-38:szok::szok::szok::szok: mówię wam jazda na całego
Miałam dziś piękny sen -śniło mi się ze robiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki... ach te sny. Niestety te złe w czasie ciąży się spełniły -śniło mi się że urodziłam i szukałam swojej dzidzi bo ktoś mi Ją zabrał... a drugi sen w przeddzień kiedy się dowiedziałam był jeszcze gorszy. Moja mama we łzach, kiedy mnie zobaczyła zapytała -co Ty tu robisz?przecież jesteś w szpitalu -urodziłaś za wcześnie...w 22 tyg(?) na co ja -co Ty mówisz?jak urodziłam?!ja muszę to zobaczyć?!... Mówię wam dziewczyny koszmary które widzę do dziś...:no::no::no:
Fajnie że seans sie udał. Ja też miałam okropne sny jak byłam w ciąży i też widzę że jakby sie sprawdziły. Szkoda:-:)-:)-:)-( Ale kochaniutka głowa do góry. Następne sny będą rewelacyjne:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Kochane dopiero wrocilam.bylam chwilke pograc na automatach w kasynie-hihi.
Ide sie kapac.odezwe sie juterko.
Dobranoc wszystkim:)
Żebyś TY nam hazardzistką nie została ;-);-);-)

Dziewczyny pomóżcie mi dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:-:)-(
Jedź jak najszybciej do szpitala na nic nie czekaj. I powiedz co się dzieje. Tylko szybko:angry::angry::angry:

reklama
Do góry