reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
KAROLKA a może powinnaś gdzieś do lekarza niech zrobią usg może w szpitalu
kasi jak mam okres to tak dziwnie się będę czuła:--( jeszcze dostałam kataru od 2dni nie wiem co się dzieje jeśli przyrost bety to nie dzidzia to co mi jest :---(karolka a może powinnaś gdzieś do lekarza niech zrobią usg może w szpitalu
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Fajnie że seans sie udał. Ja też miałam okropne sny jak byłam w ciąży i też widzę że jakby sie sprawdziły. Szkoda:----( Ale kochaniutka głowa do góry. Następne sny będą rewelacyjne:-):-):-)Witam was wszystkie serdecznie!!! ja zajrzałam na chwilkę rano i uciekłam -byliśmy z S w kinie na "Narzeczony mimo woli" -polecam baaardzo mocno. I oczywiście zgrzeszyłam lodami Poza tym nie jest dobrze -brzuszek kłuje -to nie jest ból na @ dlatego tym bardziej mnie to niepokoi -w środę idę do lekarza więc nie będę robiła scen i wytrzymam... Wczoraj wieczorem prawie zeszłam -ciśnienie 58-38 mówię wam jazda na całego
Miałam dziś piękny sen -śniło mi się ze robiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki... ach te sny. Niestety te złe w czasie ciąży się spełniły -śniło mi się że urodziłam i szukałam swojej dzidzi bo ktoś mi Ją zabrał... a drugi sen w przeddzień kiedy się dowiedziałam był jeszcze gorszy. Moja mama we łzach, kiedy mnie zobaczyła zapytała -co Ty tu robisz?przecież jesteś w szpitalu -urodziłaś za wcześnie...w 22 tyg(?) na co ja -co Ty mówisz?jak urodziłam?!ja muszę to zobaczyć?!... Mówię wam dziewczyny koszmary które widzę do dziś...
Żebyś TY nam hazardzistką nie została ;-);-);-)Kochane dopiero wrocilam.bylam chwilke pograc na automatach w kasynie-hihi.
Ide sie kapac.odezwe sie juterko.
Dobranoc wszystkim
Jedź jak najszybciej do szpitala na nic nie czekaj. I powiedz co się dzieje. Tylko szybkoDziewczyny pomóżcie mi dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:--(
kaska0201
ja tez bym nie czekala jak radzi OLA
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
kasieńka a jak Twoje samopoczucie dziś???
kaska0201
no niby nie boli ale ćmi więc nie wiem co gorsze
a poza tym to mam chyba wodospad niagara
a poza tym to mam chyba wodospad niagara
reklama