reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Oj brzuch boli cały czas niemiłosiernie. Ale tak się "naćpałam" prochami że mnie zmuliły i prawie nie czuje. Strasznie obfita jest ta @. Mam tylko nadzieję że będzie krótsza niz ostatnia.
Ja luteine sobie wkładałam dwa razy dziennie. Ale żadna infekcja mi się nie wdała. Różnie to z tymi naszymi organizammi jest.

Przykro, mi, że Cię cały czas boli....:-:)-(
Ja tą Luteinę już prawie 2 miesiące sobie aplikuję, także może to dlartego, że tak długo...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też miałam infekcję, nie wiem czy od wkładania luteiny, ale miałam. I gin kazała mi brać Lacibios Femina- doustne tabletki do kupienia w aptece bez recepty na prawidłową florę bakteryjną i muszę przyznać, że jest dużo lepiej, więc warto spróbować.

Koti przykro mi z powodu Twojego podopiecznego
Karola gratulacje
Czerwiec to chyba miesiąc jakiś infekcji bo ja też miałam, dobrze że po mojej małej został syrop na pleśniawki i różne grzybki i on mi pomógł.
Aguś Aj oj niedługo to ty już panienką nie będziesz buziole
Edytko dzięki za pamięć ja też mogę nie daj boże rosnąć - ale tylko już wszerz - oby nie bo próbuję stracić kilogramy po ciąży a jeszcze mi się nie udało - serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Wiesia.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
oj widze ze pusciutko tu dzisiaj
a ja wczoraj byłam dzielna głodowi się nie dałam czyli poszłam spać
dzis też sie udało trzy głowne posiłki plus kilka orzechów włoskich
szczerze mowiąc myślałam że będzie gorzej ale chyba te tabletki od lekarki tak dzialają bo R zrobil mi na kolacje az 3 paroweczki i 3 kromeczki pieczywa oczywiscie pieczywo lekkie a ja ledwo dałam radę zjeść dwie oby tak dalej
normalnie jestem z siebie dumna ale nie zapeszam
@ boli i obfita ale dziś już daję radę bez tabletek
dziewczynki kochane moje tule Was wszystkie bez wyjątku i powtarzam się pewnie ale cieszę sie że Was poznałam

reklama
kasiunia - zawsze mozesz liczyc na moją pomocna dłon..proponuje na noc przed snem cos co ma duzo bialka - np serek wiejski jak lubisz.

Do góry