reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

KAROLA ja nie lekarz ale jesli masz w brzuchu fasolke a tak pokazały testy to biegiem bym gnała
to może być jakies plamienie ale moze byc coś więcej
a do jutra moze byc za poźno

reklama
A jak wy sądzicie co tam się może dziać:-:)-:)-(
kochana my nie lekarze. Co my możemy sądzić. Jedź bo jesli jesteś w ciąży to żebyś później nie żałowała że nie pojechałaś i nie sprawdziłaś. A jak nie jesteś to powiedzą czemu miałas taka betke i czemu testy tak wychodziły.

Kasia u mnie juz pomału przestaje być Niagara jest malutki strumyczek :tak::tak::-D:-D. Ale tabletke jeszcze musiałam wziąść.:tak::tak:

Poza tym nie jest dobrze -brzuszek kłuje -to nie jest ból na @ dlatego tym bardziej mnie to niepokoi -w środę idę do lekarza więc nie będę robiła scen i wytrzymam... Wczoraj wieczorem prawie zeszłam -ciśnienie 58-38:szok::szok::szok::szok: mówię wam jazda na całego

Jeny, Agatko to ciśnienie to przerażające jest! Kontroluj je na wszelki wypadek i pędź nie tylko do gina ale może i do ogólnego? Lepiej chuchać na zimne...

Miałam dziś piękny sen -śniło mi się ze robiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki... ach te sny. Niestety te złe w czasie ciąży się spełniły

Ja też miewam sny o takiej tematyce. Tylko teraz sny o kreseczkach i dzieciach zostały wyparte przez sny o @... Kiedyś uznałabym siebie za nienormalną, że śnię o @... Dziś po prostu poznaję siłę mojej podświadomości.

Asiu she poczekaj jeszcze troszkę na @, jeśli będzie Cię już niepokoił czas wtedy idź do lekarza (co oni się z nami mają) ale za szybko to też nie jest dobrze -bo przecież to juz pierwszy cykl... co do regulrności to nie ma reguły -ja przed też miałam odstępy kosmos -po 40 dni- a teraz póki co 29..

Czekam, czekam, bo wyjścia nie mam. Dobijają mnie tylko objawy czysto okresowe. Źle się czuję od kilku dni, a tego cholernego @ jak nie ma tak nie ma :-(

Dziewczyny pomóżcie mi dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:-:)-(

Czasem tak jest, że kobiety w ciąży w terminie @ mają @. Więc leć tak jak piszesz na betkę. Jeśli wzrośnie to dobry znak. A tak czy siak i tak do lekarza.

A ja Dziewczyny mam dziś dół kompletny. Dowiedziałam się z rana, że siostra żony brata M (trochę to skomplikowane) jest w ciąży. Niby dobra wiadomość. A wywołała u mnie momentalnie płacz i zjazd humoru poniżej zera. Nie mogę się otrząsnąć.

I tak się zastanawiam nad takim zjawiskiem: wieści o Waszych Fasolkach cieszą. I to tak autentycznie. Wieści o Fasolkach ludzi z bliskiego otoczenia dołują. I wiecie do jakich doszłam wniosków? Jakkolwiek to brutalnie zabrzmi, ale może nasza podświadomość - a moja na pewno - nie może wybaczyć tym wszystkim dziewczynom, które właśnie zachodzą i nie znają bólu poronienia; podczas gdy widząc u Was 2 kreseczki karmi się nadzieją, że po takiej traumie może wyjść słońce. Myślicie, że może to być kwestią podświadomej zazdrości? Że jedne z nas muszą przejść przez piekło, podczas gdy inne ot tak zachodzą, przechodzą i rodzą szczęśliwie?

Ostatnia edycja:
SHE ja mam podobnie każda wiadomość o nowej fasolce sprowadza się do tego że wyję i mam żal do całego świata że dlaczego akurat ja nie mogę mieć tej swojej ukochanej fasolki w brzuchu
jedno jest tylko dziwne na każdą fasolkę na BB bardzo się cieszę tylko te fasolki z mojego otoczenia wprawiają mnie w złość i żal

Asiunia kochana witaj . To chyba normalne że tak czujesz. Ja teraz jak dostałam tą @ to wyobraź sobie że na głoś wylałam żale do Boga. Że tak że robi słusznie że po co ma dać dzidzie komuś kto bardzo tego pragnie i na nią czeka. Niech lepiej da narkomanom, alkocholikom oni się dziećmi bardzo dobrze zajmą. Później te dzieci znajdziemy na śmietniku , albo gdzieś pozabijane przez swoich rodziców. I to jest ta sprawiedliwość. Nie ma sprawiedliwości i nikt mi nie wmówi że ktoś nas wystawia na próbę czy coś podobnego. Bo tyle dzieci ginie z rąk własnych rodziców. A my które chcemy , które jesteśmy gotowe na maluszków, które bysmy je kochali tracimy je zanim jeszcze sie pojawią na świecie.

reklama
Witajcie dziewczynki
Ja tylko na chwile bo pakować się muszę. :-)
Karola a ten @ to mocny jest czy słaby? Może lepiej pójść do szpitala. Ja też miałam usg robione jak miałam mega krwotok ale co zrobić?
No a co do snów to mi się kilka razy w ciąży śniło, że poroniłam i się kurde sprawdziło :-(

Do góry