reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karolciu trzymam kciuki :) trzeba wierzyc ze bedzie ok.
moj ginekolog tez powiedzial ze jak tylko dowiem sie o ciazy mam biec do niego po duphaston na podtrzymanie :) juz nie moge sie doczekac :)

Karola cichutkie gratulaski, na pewno będzie dobrze;-)

Edytka witaj, pojawiaj się częściej:-)

A ja się zastanawiam czy iść na USG 3D, czy też nie, no i mam z tym mały problemik, bo z jednej strony chciałabym, a z drugiej moja gin twierdzi, że nie jest niezbędne, no i bądź tu mądry i pisz wiersze. A poza tym to czuje się dobrze, maluszek kopie i rusza się duzo, więc już nie schizuję, bo wiem, że tam jest ok. W przyszłym tygodniu wizyta, więc dam znać po, co i jak.
A tymczasem wszystkim życzę zdrówka i słoneczka wszystkim Wam, czekającym, staraczkom i brzuchatkom (szczególne kciuki za te dziewczyny, które mają się rozpakować niedługo:tak:)

zobaczymy czy w sobotę dostanę @ jeśli nie to w poniedziałek zrobię betkę jeśli urośnie to powinno być wszystko dobrze ale wekend będzie nerwowy

Karola Tobie się teraz nie wolno denerwować! Stanowczo zabraniam! ;-)

Pani doktor kazała mi przyjść od razu jeśli nie dostanę @ żeby mi dała pastylki na podtrzymanie żeby się nie powtórzyło to co w marcu.więc nie wiem kidy iść do niej

Zapisz się na poniedziałek. Dla świętego spokoju. Skoro jutro masz termin to chyba jest w sam raz? ;-)

karolciu trzymam kciuki :) trzeba wierzyc ze bedzie ok.
Moj ginekolog tez powiedzial ze jak tylko dowiem sie o ciazy mam biec do niego po duphaston na podtrzymanie :) juz nie moge sie doczekac :)
ja też i tym razem jak wszystko będzie dobrze to idę od razu na zwolnienie w tamtej ciąży przejmowałam się że tamci zostaną sami i będą musieli za mnie robić teraz powiedziałam że nie interesuje mnie to od razu pujdę na zwolnienie

moj ginekolog tez powiedzial ze jak tylko dowiem sie o ciazy mam biec do niego po duphaston na podtrzymanie :) juz nie moge sie doczekac :)

A mój powiedział, że teraz przezornie będę brała duphaston od 16dc do skutku. Jak dostanę @ - odstawiam, jak nie dostanę to dalej biorę, robie test i jak będzie pozytywny to lecę do niego :-)

Tylko póki co muszę do niego lecieć prosić o zielone światło... I mam strasznego pietra, że mi nie da :baffled:

ja też i tym razem jak wszystko będzie dobrze to idę od razu na zwolnienie w tamtej ciąży przejmowałam się że tamci zostaną sami i będą musieli za mnie robić teraz powiedziałam że nie interesuje mnie to od razu pujdę na zwolnienie

No i bardzo dobrze! Praca nie zając. Poczeka. A jak nie to znajdziesz inną. Oni stracą nie Ty. Bo przecież Ty zyskasz - MALUSZKA :-)

dobrze słoneczko zero denerwowania obiecuję:-):-)

No! I to mi się podoba :-)

Iza idź na 3D, dokładnie mozna nim obejrzeć stan malucha, włącznie z organami wewnętrznymi i przepływami. Ja byłam i czułam się spokojniejsza. No chyba, że ktoś idzie tylko dla zdjęć.. Byłam też na 4D. I wiem,że malutka zdrowa jest z tego co zbadano.

Przyszła mamusiu, Ja Cie rozumiem jak piszesz o przygotowaniach do ciązy. Zrobiłam tak samo. Waga, zdrowe odżywianie, wyrównanie hormonów, wszytsko świadome i przemyślane. Popieram i dopinguję Cie bardzo. Kiedys wazyłam 94 kg, i cięzko pracowałam na zrzucenie tych ponad 20 kilogramów. Teraz zamierzam zdrowo i mądrze przejśc ciążę i okres po ciąży również. Dla malutkiej wszystko, a przy tym i dla siebie nie przeczę.:-)

a mój powiedział, że teraz przezornie będę brała duphaston od 16dc do skutku. Jak dostanę @ - odstawiam, jak nie dostanę to dalej biorę, robie test i jak będzie pozytywny to lecę do niego :-)

tylko póki co muszę do niego lecieć prosić o zielone światło... I mam strasznego pietra, że mi nie da :baffled:

No i bardzo dobrze! Praca nie zając. Poczeka. A jak nie to znajdziesz inną. Oni stracą nie ty. Bo przecież ty zyskasz - maluszka :-)

no! I to mi się podoba :-)
niunia dziękuję za zaproszenie:-):-)
niunia jeśli nie ta praca to inna myślimy z mężem o otworzeniu czegoś swojego więc zobaczymy jak to wszystko się ułoży a ty skarbie leć do lekarza po zielone światełko i szybciutko proszę się starać

reklama
niunia jeśli nie ta praca to inna myślimy z mężem o otworzeniu czegoś swojego więc zobaczymy jak to wszystko się ułoży

No i bardzo dobrze. Skoro macie pomysł i chęci, to dlaczego nie? ;-)

a ty skarbie leć do lekarza po zielone światełko i szybciutko proszę się starać

Zarejestruję się w przyszłym tygodniu. Jak będę miała wolne. Słowo harcerki (którą notabene nigdy nie byłam ;-), ale słowa zawsze dotrzymuję).

Ostatnia edycja:
Do góry