She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
she nie dziękuję ja jutro powinnam dostać @ więc myślę że już nie przyjdzie i wszystko w końcu zacznie nam się z mężem układać bo odkąd w marcu poroniłam to wszystko nam się wali na głowy:--( mam nadzieję że w końcu słoneczko dla nas zaświeci:-):-)
Ja też mam taką nadzieję. Należy Wam się. Tak samo jak każdej z nas tutaj na tym forum :-)
Asiu, moje plany to modyfikacja projektu kuchni u projektantki, okazało się,że jakaś rura przeszkadza i musi być odstęp nie 5 cm a 7 cm. Poza tym zapłacic podatek za garaż i zmianić adres do korespondencji, bo juz się przemeldowałam na nowe mieszkanko. Później pakowanko z córeczką, raczej doradzam niz pakuję, i około 22 wyjazd na dworzec , aby ja odwieźć. Z M oczywiście. Tyle.Pada deszcz..
To bardzo napięty plan na dzisiaj :-) Nie będziesz miała czasu na nudę. Szkoda tylko, że pogoda do d...:-(
alutka zrobię dzisiaj i jutro test ja wczoraj robiłam popołudniu i wyszła cieniutka kreseczka więc jak jutro zrobię porannym moczem to powinna być już widoczna dobrze:-):-)
O matko! Ale się nie mogę doczekać!
Swoją drogą: urodzajny ten czerwiec, nie Dziewczyny? Iście fasolowy sezon ;-)