reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

she nie dziękuję ja jutro powinnam dostać @ więc myślę że już nie przyjdzie i wszystko w końcu zacznie nam się z mężem układać bo odkąd w marcu poroniłam to wszystko nam się wali na głowy:-:)-( mam nadzieję że w końcu słoneczko dla nas zaświeci:-):-)

Ja też mam taką nadzieję. Należy Wam się. Tak samo jak każdej z nas tutaj na tym forum :-)

Asiu, moje plany to modyfikacja projektu kuchni u projektantki, okazało się,że jakaś rura przeszkadza i musi być odstęp nie 5 cm a 7 cm. Poza tym zapłacic podatek za garaż i zmianić adres do korespondencji, bo juz się przemeldowałam na nowe mieszkanko. Później pakowanko z córeczką, raczej doradzam niz pakuję, i około 22 wyjazd na dworzec , aby ja odwieźć. Z M oczywiście. Tyle.Pada deszcz..

To bardzo napięty plan na dzisiaj :-) Nie będziesz miała czasu na nudę. Szkoda tylko, że pogoda do d...:-(

alutka zrobię dzisiaj i jutro test ja wczoraj robiłam popołudniu i wyszła cieniutka kreseczka więc jak jutro zrobię porannym moczem to powinna być już widoczna dobrze:-):-)

O matko! Ale się nie mogę doczekać!

Swoją drogą: urodzajny ten czerwiec, nie Dziewczyny? Iście fasolowy sezon ;-)

reklama
alutka, nie wiem jak takie badanie się nazywa niestety.
Karola, zależy też który dziś masz dzień cyklu. U mnie nawet w dniu @ kreseczka wychodziła bladziutka, wszystko zależy od tego ile twój organizm produkuje hormonów. Mój widocznie niewiele ale wystarczająco, aby ciąża przertwała.
Aga irl, zakończenie roku u was też dziś?
selenka dzisiaj mam 26 dzień cyklu a cykl zawsze miałam co 26b lub 28 dni więc zobaczymy w przyszłym tygodniu pójdę do lekarza i się okażę czy wszystko jest dobrze ale już o siebie dbam i odżywiałam się zdrowo przez ostatnie miesiące i kwas foliowy też już biorę 3miesiąc

alutko domyślam się że badanie o którym mówisz to hsg..gadałam kiedyś z dziewczynami na innym wątku na ten temat..jak znajdę tę rozmowę to wyślę ci na priv..a jak nie to zapraszam na wątek starania i watpliwości - jak zapytasz tam to dziewczyny odpowiedzą ci na pytanie bo już kilka z nich to przechodziło
alutka ja miałam badanie hsg tak z dwa miesiące temu nie jest przyjemne ale da się przeżyć to badanie jest po to żeby zobaczyć czy kanały rodne są przepchane i czy nie ma polipów jeśli są to po to jest ten kontrast żeby to wszystko przepchać i wtedy wszystko już będzie dobrze i jest większe prawdopodobieństwo że szybciej można zajść w ciążę. Wię niunia nie bój się badanie ogólnie troszkę boli ale bardziej jest nie przyjemne ale co się nie zrobi żeby dzidzia była zdrowa naprawdę warto iść na te badania

Dziękuję Asiu.:-)
Lubię mieć plan napięty , bo nie myślę i się nie nakręcam.
karola322 czyli wszystko sie może zdarzyć, jeszcze wcześnie na test.

dziękuję asiu.:-)
lubię mieć plan napięty , bo nie myślę i się nie nakręcam.
Karola322 czyli wszystko sie może zdarzyć, jeszcze wcześnie na test.
zobaczymy czy w sobotę dostanę @ jeśli nie to w poniedziałek zrobię betkę jeśli urośnie to powinno być wszystko dobrze ale wekend będzie nerwowy

Pani doktor kazała mi przyjść od razu jeśli nie dostanę @ żeby mi dała pastylki na podtrzymanie żeby się nie powtórzyło to co w marcu.więc nie wiem kidy iść do niej

leć dzisiaj na betkę, w poniedziałek będziesz miała wynik i odrazu umawiaj się do ginki tak czy siak :) jak betka bedzie wzrastajaca to ginka da ci cos na podtrzymanie ciazy - pewnie luteinę albo duphaston..jesli jednak okaze sie ze nie ( tfu, tfu, tfu ) to zobaczy co sie dzieje ze nie masz @

Zrób test w poniedziełk i nawet jak będzie słabiutka kreseczka idź do lekarza, albo zrób dziś betkę jak radzi PM, ja poszłam i dostałam duphaston. Nie ma co czekać.

reklama
leć dzisiaj na betkę, w poniedziałek będziesz miała wynik i odrazu umawiaj się do ginki tak czy siak :) jak betka bedzie wzrastajaca to ginka da ci cos na podtrzymanie ciazy - pewnie luteinę albo duphaston..jesli jednak okaze sie ze nie ( tfu, tfu, tfu ) to zobaczy co sie dzieje ze nie masz @
przyszła mamusiu dzisiaj to nawet nie mam jak iść bo mam daleko do przychodni a muszę iść do pracki więc chyba będę się musiała wstrzymać do poniedziałku zrobię w wekend teścik w poniedziałek betkę i umówię się dzisiaj do lekarza na przyszły tydzień. Mam nadzieję że będzie dzidziuś w brzuszku:-):-)

Do góry