reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc kochane
Wercia juz ma swiadectwo w reku i nie bardzo chyba wie o co tyle szumu
o masc zaraz zapytam w aptece

tak Haneczko 2 stycznia to dzien moich urodzin juz wczesniej to zauwazylam ale nie chcialam pisac jakos tak mi smutno

OLCIA no to mozemy sobie dzis obie pomarudzic do mnie tez przylazla @ zdazylam tylko przed 7 na badanka skolczyc do labolatorium

widze ze nie tylko ja mam problemy z wagą tyle ze wy juz macie to za sobą a u mnie wszystko sie zaczyna cala ta walka

reklama
Witajcie kochane:-)

Dzisiaj Dr House. Któraś ogląda?
Ja oglądam ;-)

Ciąża po poronieniu i szczęśliwe rozwiązanie jest możliwe bo oto moje maleństwo jest przykładem.
Śliczna :tak:

Moich postów jest malutko i nie umiem się przebić, a niejeden raz potrzebowałabym kilku słów wsparcia. Pozdrawiam.
Ja Twoje posty zawsze widzę przez żołnierski suwaczek ;-);-);-)

wrocilam i jak glupia bylam tak jestem
chyba na chwile obecna staranki zostana zawieszone chociaz tak bardzo cała nasza trojka pragnie tego maluszka
Kasiu może jak trochę odpuścicie to pojawi się mała niespodzianeczka ;-)
Zrobiłam wczoraj test czekałam 3 minuty i okazało się że jest jedna kreska zajęłam się pracą i za pare minut spojrzałam z powrotem i okazało się że są dwie kreski ta druga taka cieniutka ale jest:-):-):-) .
Moooooooocno trzymam kciuki :tak::tak:

Witaj Aga:-)

Witajcie dziewczyny:-)
Ja dziś rano jakoś słabo się czułam...teraz jest już troszkę lepiej, ale to pewnie daltego, że tak duszno na dworze:baffled: troszkę mnie mdli, ale myślę, że to przejdzie:-)
Trzymaj się. To prawda strasznie duszno.

Ja dziś czuje się już lepiej. Wczoraj byłam trochę podłamana ale wierzę, że będzie dobrze. Wczoraj wypiłam 1,5 lita wody i dziś od rana wypiłam już 3 szklanki;-)

Ktos mi wypomnial ze nie na temat sie odezwalam jesli chodzi o strate cm i kg. Niestety ze wzgledu na zle wyniki badan - które narazie powinny wykluczyc ciaze przeszlam na restrykcyjna diete i kazde zmiany w moim ciele przyblizaja mnie do mozliwosci swiadomego i odpowiedzialnego zajscia w ciaze..

Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam moim wczorajszym postem. Nie chcialam. Nie chodzilo mi o wieczorne pogaduchy, bo wiem ze bywalo tak ze przez wieczor szlo 20 stron, mi chodzilo o caly wczorajszy dzien i tak jak dziewczynki zauwazyly - raz na jakis czas moze tak byc. Proszę więc zeby nikt nie mial do mnie zalu, bo to bezsensu :))))
Nie chciałam nic wypominać, tylko troszkę dziewczyny wytłumaczyć, bo faktycznie takie pogaduchy zdarzyły się pierwszy raz. Nikt nie ma żalu, bo jak sama napisałaś to bez sensu:tak:

A ja się zastanawiam czy iść na USG 3D

Iza idź na 3D, dokładnie mozna nim obejrzeć stan malucha, włącznie z organami wewnętrznymi i przepływami. Ja byłam i czułam się spokojniejsza. No chyba, że ktoś idzie tylko dla zdjęć.. Byłam też na 4D. I wiem,że malutka zdrowa jest z tego co zbadano.
.
Nie wiedziałam,że na 3D widać organy i przepływy, myślała, że to troszkę traki bajer.

Witajcie kochane:-)
Ja Twoje posty zawsze widzę przez żołnierski suwaczek ;-);-);-)
Suwaczek jest specjalnie dla Michałka, żeby się nie czuł zaniedbywany :tak:
Mam nadzieję, że kłopoty z nerkami będą przejściowe.

Carri dziękuję za ciepłe słowa.

Pozdrawiam Wszystkie serdecznie, przepraszam, że nie wymieniam ale pamięć nie taka jakby się chciało. Buziaki do jutra.

Dziewczynki ja jestem -wyniki lepiej nie mówić. Progesteron o wiele za niski 0,72 przy normie 1,7-27 w fazie lutealnej... jak to dobrze czasem się zdać na intuicję a nie lekarzy. Teraz żałuję że zamiast do swojego gina z tymi plamieniami wybrałam się do nowego... ale też dobrze ze posłuchałam swojego organizmu i zrobiłam to badanie...

Karola322 GRATULUJĘ!!!! To mój drugi BB dzidziuś -pierwszy był mamy sówki:-D:-D:-D

Carri, Olu oczywiście że istnienie kruszynki w pamięci i sercu to bardzo wiele. Ta miłość to najpiękniejszy dla nich pomniczek... nie wolno się zamartwiać teraz i zadręczać -czasu się nie cofnie a przyszłość miejmy nadzieję będzie lepsza... jeśli dziewczynom przeszkadza możemy sie wynieść na odskocznię tylko że jest plus tego ze tu tak paplamy -zawsze koś jest pod ręką żeby wesprzeć...

Kasiu0201 to wspaniały pomysł -naprawdę!!! kiedy chodziłam do podstawówki znalazłyśmy z koleżanką taki malutki grobek -bardzo zaniedbany -chodziłyśmy tam kilka lat... pomalowałyśmy krzyżyk, wyrwałyśmy chwasty... teraz kiedy byłam na grobku mojego Aniołka, zobaczylam że jest dalej pielęgnowany pomomo że my tyle lat tam nie byłyśmy -Serce mi się cieszyło... a co do nadwagi -kochanego ciałka nigdy dosyć -a każda kobietka z założenia ma za dużo. TRZYMAMY ZA INTERES MĘŻĄ -KCIUKI OCZYWISCIE:-D:-D:-D

Przyszła mamusiu, Angelka 123, Edytko (WITAJ!!!) macierację -musimy nasze wywody przerzucić na inny wątek. Bardzo dziękujemy za radę i moze faktycznie niezły bałagan tutaj się zrobił -cóż mam nadzieję następnym razem przeprowadzimy się z dziewczynami...

Iławianka
koncert madonny ma być zbojkotowany -ma sie odbyc 15 sierpnia a to u nas święto a ona jak zwykle ma zrobić jakieś zbereźne show więc życzę spokoju mimo wszystko

Hania3450 oooo przepraszam bardzo!!! ja tam widze kiedy jesteś a kiedy cię nie ma!!! wsparcia Ci tutaj dostatek kiedy tylko jest ktoś w zasięgu klawiatury. Haniu głowa do góry będzie dobrze -to cudownie ze czujesz malutkie kopniaczki

Alutka17 nie miałam plastyki,
daaa
dobrze ze @ mniej męczy,
niusi@
o bardzo smutne wieści...,
Selenko
to świetnie że lepiej się czujesz!!!,
Iza30 dziewczyny mają rację -jeśli jakieś badanie ma uspokoic to na nie biegniemy
SHE, Pixella, Ola15, Motylek, Kasiekkm, Gosiek84, Selena, Aga0240, AgaAJ, Koti81, Sylwia', Gabrusiaa, Gosialew, Wróbelek, AgaIr, Kinguś, Anetka83 i wszytskie niewymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie!!!

witajcie
melduje ze zyje, wciaz leze, szyjka masakra no i od dzis dietka cukrzycowa.
pozdrawiam was wszystkie bardzo bardzo serdecznie, gratuluje nowym fasolkom!!! no i czekamy na kolejne dzieciaczki....
oby moja sie jeszcze nie pchała! chociaz spora juz jest, wazy 1588 gram.

Dziewczynki ja jestem -wyniki lepiej nie mówić. Progesteron o wiele za niski 0,72 przy normie 1,7-27 w fazie lutealnej...

Możemy sobie podać rękę Agatko. Miałam taki sam wynik, tyle że nie mierzony w tej fazie, a w czasie poronienia. Podejrzewam, że robiąc pod kątem fazy byłoby jeszcze gorzej :-(

reklama
Do góry