reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak jeszcze zajrzalam na moment- i przyznam rację Hani - ciężko jest i też starałam sie nie uciec w depresję...Dostałam jakieś leki od psychiatry.Mam nadzieę ,że się ogarnę. Dziś lepiej juz trochę.
A mam pytanie - (już pytałam:zawstydzona/y: -ale może gdzies się zakopalo...) - czy któraś z Was miała plastykę szyjki macicy?
Życzę Ci z całego serca, żebyś nie dała się depresji. Ja miałam zapisany citabax, ale nie brałam, bo doszłam do wniosku, że tylko dziecko może mi choć trochę pomóc i tak oto jestem w 15tc, ale te leki nie uzależniają i mają dobre opinie wśród pacjentów.
Co do twojego pytania, to niestety nie umiem Ci pomóc.

Haniu a jak będziesz miała fluidków w nadmiarze to proszę dla mnie bo ja gromadzę na zapas... od przybytku głowa nie boli...
Bardzo proszę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaska0201 na dolegliwości Twojego M radzę krem clotrimazol. Nam to zawsze zapisywała lekarka, działało i mój M nie musiał po lekarzach biegać.
Dobrze kojarzę, że to z Tobą mój Mikołaj świętowałby urodzinki czy mnie to 0201 zmyliło? Jakoś tak wyczulona jestem :zawstydzona/y:

Niusia co to za filmik, który Ci tyle łezek wycisnął?
Dla nowego Aniołka
[*]

AJ myślę o Tobie i życzę, żeby to był piękny dzień, żebyś choć na chwilkę zapomniała o całym świecie i była po prostu SZCZĘŚLIWA.

Edytko ciągle się mijamy :-(

Oj, to Boże Narodzenie też dla Ciebie nie będzie już takie piękne jak dotąd... Bardzo mi przykro :-(

Ja uważam, że skoro już muszą się wydarzać różne tragedie, to powinny się dziać w dni "robocze". Święta i inne terminy istotne dla danej osoby powinny być wolne od zła, smutku i łez... Szkoda, że życie uważa inaczej :wściekła/y:
Dla nas ostatnia Wigillia była cudowna, moja Mama zrobiła wszystko, żeby Święta były niezapomniane. W Sylwestra cieszyłam się jak głupia, że Mały urodzi się już w nowym roku, a 2 stycznia dowiedzieliśmy się, że nasz Synuś nie żyje. Boję się Świąt i tego, że będą mi się kojarzyły tylko ze stratą Mikołaja. Widzę, że dla nas wszystkich te daty są trudne, bo to czas, który powinien być radosny...

Kochane Dziewczynki jesteście niezrównane. Dziękuję za buziaki. Wiem, że to i gg, ale bardzo potrzebowałam Waszego wsparcia i jak zwykle nie zawiodłyście. Jutro nie zajrzę, bo odwożę Michałka na wakacje, ale mam nadzieję, że jak wrócę to dam radę nadrobić zaległości, jak na razie utknęłam na 5891 stronie, ale dzielnie walczę, żeby doczytać co u Was. Buziaki dla Wszystkich. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
witam Was dziewczyny :-)

Selenko jak tylko będę miała jakiś fajny przepis to obiecuję że na pewno Ci przekaże :-) slowo harcerza :-D

Wróbelku trzymaj się !!!:tak:

Carri, Ola, AgaAJ, Alicja, Alutka, Also, szafirek, Edyta, Mirka, Syla, Marlena, Niusi@, kasiek, Gabi, pixella, cyniczna, alla, karola, angelka, iławianka, Koti, Hania, Sonita, jeżyk, pyzuniagaj, scarlet,Magdalenka, Mordoklejka, Pati.b, agi28, i wszystkie dziewczynki których nie wymieniła (również te których nie miałam okazji tutaj poznac:tak:) pozdrawiam gorąco i życzę miłego weekendu :-):-D

Dla nas ostatnia Wigillia była cudowna, moja Mama zrobiła wszystko, żeby Święta były niezapomniane. W Sylwestra cieszyłam się jak głupia, że Mały urodzi się już w nowym roku, a 2 stycznia dowiedzieliśmy się, że nasz Synuś nie żyje. Boję się Świąt i tego, że będą mi się kojarzyły tylko ze stratą Mikołaja. Widzę, że dla nas wszystkich te daty są trudne, bo to czas, który powinien być radosny...

No niestety Haniu jesteśmy "naznaczone" i każda z nas ma jakąś datę, która zamiast radości już zawsze będzie wywoływała żal i ból. I tęsknotę. Dobrze, że mamy siebie i naszych najbliższych. Jakoś takie dni wspólnie przebrniemy.

Dziewczynki jesteście niezrównane. Dziękuję za buziaki. Wiem, że to i gg, ale bardzo potrzebowałam Waszego wsparcia i jak zwykle nie zawiodłyście. Jutro nie zajrzę, bo odwożę Michałka na wakacje, ale mam nadzieję, że jak wrócę to dam radę nadrobić zaległości, jak na razie utknęłam na 5891 stronie, ale dzielnie walczę, żeby doczytać co u Was. Buziaki dla Wszystkich. Dobranoc.

Obiecujemy poprawę i postaramy się mniej plotkować (choć czasem chyba możemy? ;-) ), by łatwiej było nadrabiać zaległości :-)

Właśnie dowiedziałam się, że wczoraj w nocy mojemu koledze urodziło się Dzieciątko. Cieszy i boli jednocześnie... :-):-(

Miłego dnia Dziewczyny!

Dziewczynki ja tylko na chwile. Dzis dostałam @. Wresota przyszłą i jest juz bolesna, Mam tylko nadzieję że nie bedzie siedziała 2 tygodnie.
Miłego dnia życzę i wpadnę później.

Asia żeby to było mozliwe. Nie wiem czy byś dała rade z moim bólem wytrzymać :-)

Też się przed braniem tabletek bardzo męczyłam. Ani leżeć, ani siedzieć, tabletki przeciwbólowe nie pomagały. Tylko łzy i delirka (dosłownie).

Po zażywaniu tabletek anty jak ręką odjął. A teraz chętnei bym nawet taką bolesną przyjęła, bo tak bardzo chcę już wrócić do "formy"...

JA nawet jak brałam tabletk anty to mnie bolało jak dostawałam @. ALe ja miałam tak odkąd dostałam pierwszą w życiu @. Zawsze była bolesna. I bez tabletek przeciwbólowych nie dałabym rady. Jejku jak odżyłam jak byłam trzy miesiące w ciąży. Nie wiedziałam co to ból. No ale teraz znów powrócił. I trzeba sie meczyć.

reklama
Cześc dziewczyny.
Wrocław powitał deszczem.
Cieszę się jak czytam,że BB komuś pomogło. W sumie po to jest aby wspierać.
Aguś AJ, juz niedługo Twój dzień. Chciałabym móc Ci życzyć samych radosnych chwil kochana.
Haniu nocna, dzielna z Ciebie kobieta, juz jak sie pojawiłaś na BB, przeczytałam Twoją historię i nawet nie chciałam sobie wyobrażać całego bólu. Musi się udać, będzie dobrze, wierzę w to z całego serca.
Niusi@, jak w pracy? Dają klienci popalić?
Syluś, cieszę się,że wróciłaś do domku, teraz się tu odzywaj proszę. A w razie pytań pisz.
Wczoraj zjadłam malutkiego loda, zmierzyłam cukier i w normie. Nareszcie moje cukry sie normują. malutka juz pracuje na własnej trzustce więc mój organizm daje radę. Oby tak do końca.
Edytko, nawet nie mam siły Ci napisać co się dzieje. Dziś to zrobię, obiecuję.
Szafirku:-)
Pixellko, Twoje fluidki nie są uszkodzone, atakują, nie zauważyłaś?
Wróbelku, czekam na wieści.
Kasiekkm, brakuje tu Ciebie.
also, allaa, juz całkowicie zniknęłyście? A kto będzie mi tu odliczał??? Liczę na Was.
she-Asiu, jakieś plany na poranek?
przyszła mamusiu, jak dzisiejszy dzionek? Napisz koniecznie co u Ciebie.
13x13, ola81, ola15, GosiaLew, gosiak, anetka83....i wszystkie niewymienione pozdrawiam.

Do góry