reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przeczytałam wszystko,ale nie jestem w stanie odpisać, bo już pozapominałam :baffled::baffled:
Moja @ już troszkę mniej mnie męczy ;-), ale mimo wszystko mnie wycieńczyła :baffled:
Wyłączam kompa i wracam do lektury mojego ukochanego Schmitta :-):-)
Dobranoc :-)

Witajcie.
Faktycznie GG się zrobiło z BB :zawstydzona/y::-(
Dziewczynki cieszę się że mnie rozumiecie. Że to forum jest specyficzne i jest potrzebne kobietom po strsznej stracie. Gdzie szukanie w postach o "paznokciach" czy " zupkach" nie będzie łatwe.
Od tego jest osobny wątek. Odskocznia. Pisać możecie zawsze. Ale nie posty jednozdaniowe. Takie są zasady wogóle "forum BB" tylko trzeba je przeczytać. Nie chcę nikogo urazić. Choć nie raz "wygarnięto" mi że chcę dla "starych" forumowiczek lepiej. Nieeee... nie o to chodzi.
Chodzi o dziewczyny które jak same widzicie co dzień do nas dołączają. By mogły w BÓLU jakim jest strata dziecka znaleźć pocieszenie. Nie zróbcie z tego BB ... z tego tak waznego wątku GG.
Pozwolcie dziewczynom pracującym być na bieżaco i tym co mają mniej czasu na przesiadywanie przed kompem rownież. Sama nie przeczytałam zaległości.. od wczoraj wieczora. Ale sporadycznie natknęłam się na posty.. które również uwazja tak jak ja.
Zrobicie jak uważacie....
Ale przypominijcie sobie jak trudno jest "wbić" się w temat... i napisać tego pierwszego posta.

ja sie juz pozegnam za duzo mam ostatnio w glowie za duzo mysle kombinuje wyliczam to chyba bez sensu
HANECZKA buziaki na dobranoc
EDYTKA miło ze jestes rozumiem a przynajmniej staram sie zrozumiec
caluje was wszystkie ale brak mi sil na cokolwiek

Przepraszam nie odpiszę wszystkim bo nie jestem na bieżąco.

Kaska0201 widziałam zdjecie Werci które wkleiłaś - piękne dziecko..
A z Twoim problemem jak napisała Alutka.. ginek zapisze leki dla Ciebie i dla męża.

Alutka jak po wypadzie w górach? Nie doczytam tych zaległości...:zawstydzona/y:

Olcia81 przykro mi że beta nie wskazuje ciąży.. następnym razem musi się udac.

Ale jakaś dziewczynka wiem że miała robić teścior w pracy... i ze beta wyszła jej 19.... GRATULASKI OGROMNE!

Angelka Asiu dziękuje. Ty dobrze wiesz za co...

Agatko 13x13 Tobie dziekuje za ciepłe słowa i pamięć.

Haniu nocna - mówisz że ONO zaczyna kopać :-D cieszę się razem z TOBĄ! WAMI! A jak się czuje Darek?

Wszystkie Was pozdrawiam przeeee ogromnie ale nie jestem wstanie nadrobić zaległości..
Buziam wszystkie po kolei.
I życze dobrej nocy...

reklama
Do góry