reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ola81 to nie jest żadna "bura" :-( tylko prośba o zrozumienie.
Nikt nikogo nigdy nie oskarża. Kiedyś zrozumiesz tak jak inne. Gdy będziesz mieć mniej czasu na kompa ...
I jak wynik pozytywny?Karolki?

Kasiu nie doberaj sobie tak wszystkiego do głowki. Staraj się myślec pogodnie...
Całuje

Dobranoc Wam jeszcze raz.

Iławianka dla Ciebie i córuni ogromne uściski. I wracajac do wizyty z początku czerwca. Doczytałam wtedy co i jak ale chyba nie odpisałam. Dziękuje że napisałaś. Trzymajcie się zdrowo i rośnijcie... (może nie Ty ;-) ale Twoja córunia tak)

Asiu Angelko i ja Ciebie. Dziękuje

Naprawdę juz zmykam.
Brzuch mnie okropnie boli...
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Słodziutka....ty też rzadko zaglądasz na bb...co u ciebie?

Alutka...zbieraj zbieraj te fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ola ty też je zbieraj bo prawdę mówiąc to pierwsze jakie wysyłam - do tej pory bałam się, ze jakies felerne moga byc no ale może i takie moje się komus przydadzą~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ktos ma wieści od wróbelka? ona nadal w szpitalu?

Haniu fajnie, ze maluch juz daje znać

Aga Aj...już za tydzień twój wielki dzień..a ty u fryca jeszzce nie byłas na próbnej fryzurce?

Miałam nie pisać, ale coś mi się przypomniało. Dziś widziałam bociana, a ponieważ mi to na razie nic nie da więc chciałam wysłać fluidki dla tych co się już starają ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobranoc:-):-):-)

Witam sie tylko
DZIEWCZYNY NIE MACIE KOCHANE LITOSCI DLA MOICH BIEDNYCH OCZU
cholercia wracam po 13h pracy a tu tyle czytania szok ..........

edytko kochanie Ty sie do mnie odezwij w końcu bo ja sie martwie
sylus skarbie moj ciesze sie ze Cie wypuscili ze szpitala
sylwia obejrzałam fil zruczłam sie ja małe dziecko M przyszedl i mnie przytuli dalej rycze ;(
olga kochanie mysle o tobie vcaly czas
ja nie odpisze wszytskim bo nie jestem juz w stanie nawet nie widze co pisze i przepraszam za błedy :-(
wczoraj dowiedziałm sie ze kolega z pracy mojego M stracił dzidzie widzielismy sie niedawn jego zon apo 2 poronieniach byla wtedy w 29tc niestety nie udało sie .... malutki okruszek urodził sie przedwczesnie i i odszedł do nieba
[*] dla niwego aniołka nie moge przestac płakac
Buziam was mocno jutro a wolen moze4 znajde chwolke na bb
Tak strasznie mi źle ......

reklama
Witam wieczorowo.

Troche jest racji z tą pisaniną ale z drugiej strony to rzeczywiscie pierwszy raz:sorry2:.

Nie ma co sie obrarzac tylko czasmi sie zastnówmy co piszemy,takie jest moje zdanie ,a jezeli kogos nie zauwazmy to wybaczcie i piszcie opierdal:angry:.

KASIA 30 kg to rzeczywiscie duzo ale nie ma rzeczy niemozliwych,a z tymi chłopami to juz tak jest uparte jak osły:-D.

BUZIOLE.

Do góry