reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sonitko, UROLOG! Koniecznie wyślij tam swojego M. Mój był, robił badania po poronieniu moim, to nic strasznego, choc nie wiem czemu mężczyźni tak sceptycznie do tego podchodzą.
Wróbelku, Ja sie bardzo dobrze czuję fizycznie. Tylko spać ciężko bo już duszno i niewygodnie w każdej pozycji.
A u taty muszę bywać, bo kto ma mu pomóc? 6 czerwca wymieniamy mu okna i znowu muszę jechać, bo samego go przeciez nie zostawię. Nie wiem jak długo dam radę, dobrze ,że droga autostradą i wygodne auto, leżę sobie w foteliku i często śpię w podróży.

uciekam poczytac ksiazke Pozniej zajrze

Selenko masz racje, biedny ten Twoj tatuś, Obyś mogla mu jak najdluzej pomagac życze Ci tego z całego serduszka

AAAAAAAAA Sonitko skoro już 2 dziewczyny pisza ze urolog, to moze rzeczywiscie Urolog, jak co to on wysle do dermatologa

Selenko sama słodycz!!!!!!!!

hej dziewczynki
ja tylko na chwilkę bo Wercia zaraz do szkoły a dziś wielki dzień przedstawienie na Dzień Mamy i ona mówi wierszyk jest bardzo przejęta ale i zachwycona bo zakreciłam jej małe loczki i cudnie wygląda

Witajcie:-)

Zrobiłam test i niestety,@zbliża się wielkimi krokami a jeszcze to zapalenie,bu za chwilę to ja tu sama zostanę bez nadziei nawet:-(przepraszam musiałam sie pożalić,bo czy ma sens dalsze branie clo jeśli nawet 3 nie podziałaly,dziś mam smutny dzień.

Zyczę wam wszystkim słonecznego i szczęśliwego dnia.:tak:

reklama
Karola co Ty opowiadasz,sens jest a,ze trzy cykle to nie wydaje mi sie,żeby to było tak dużo!
czesc dziewczyny

Do góry