reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sonitka ja tez miałam ginekologa co miał same dobre opinnie. ALe teraz już wiem że to tylko opinie w rzeczywistości okazało się że jest całkiem inaczej.
JA też właśnie zmieniłam lekarza i 4 czerwca ide do niego pierwszy raz.
Mam nadzieje że u Ciebie lekarz okaże sie dobrym specjalistą.

reklama
Zapisałam się do Macieja Boćkowskiego, ale to na lipiec, bo go babeczki atakują , zapiszę się jeszcze wcześniej do jakiegoś innego i wtedy zobaczymy :-)

Witaj Agnieszko. Jak sie czujesz? Oszczędzasz się mam nadzieję.
Wiem,że zawsze masz sporo zajęć przy Rodzince ale wytrzymaj jeszcze trochę.
Byłas na basenie? zazdroszczę, Ja jakoś odważyć się nie mogę, choć lekarz powiedział, że przy takiej ilości chloru to żadna bakteria nie przeżyje.
Sonitko, też tak robiłam, nawet mam dwie karty ciazy, chodziłam do dwóch lekarzy, dopiero przy końcu postanowiłam pozostac przy jednym, bo niestety pracują w konkurencyjnych szpitalach i jeden chciał mi wywołać poród do 26 czerwca, bo później zamykają szpital na dwa tygodnie i dyżuruje inny gdzie pracuje mój drugi lekarz, który "każe" mi zaczekać z porodem aż otworzą szpital po przerwie czyli po 26 czerwca..hi hi Jakby to ode mnie zależało. Przestraszyłam się,że zaczna mi poród wywoływać pod kątem otwarcia szpitala. A Ja mam położną zamówioną w szpitalu czynnym od 26 czerwca i tam zamierzam rodzić.

Ostatnia edycja:
hej selenko:)
ja na chodzie choc troszke ograniczonym ze tak powiem:) odpoczywam wiecej i ile sie da ale robota niestety sama sie nie zrobi:) niestety:) no ale nie narzekam:) czujemy sie bardzo dobrze:) i powiem ci ze basen to wspaniala sprawa:) milo jest tak rozprosatowac sie w wodzie:) chic raczej nie plywalam tylko cwiczenia w wodzie robilam bo plywajac ciagnal mnie brzuszek i wolalam nie przeginac:) ale ogolnie to byl bardzo dobry pomysl i postaram sie chodzic conajmniej raz w tygodniu:) nie zaszkodzi a naewno pomoze:)

Zgadzam się z Tobą, basen to dobry pomysł. Tylko trzeba by to w głowie najpierw poukładać. Co do pracy to rozumiem, Ja też staram się być sprawna fizycznie i nawet nieźle mi to wychodzi,zreszta Pani doktor diabetolog zaleca mi dużo ruchu jeśli nie ma przeciwskazań, a na szczęście nie ma. Więc walczę i cieszę się,że mogę.

Cześć

U nas wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie leżakowce, staraczki i oczekujące na @.

Jakoś nie wierzę w ta moją ciążę. Brzuch trochę urósł, Czekam na kopniaki ale chyba z naszymi przejściami to człowiek taki nieufny. Chociaż samopoczucie mam dobre ale leniwa jestem jak pies, jeszcze obiadu nie mam :-(

reklama
a ja dzis kupilam termometr do mierzenia temp w uchu i na czole taki elektroniczny:) w sekunde daje wynik:) fajny:) i to w lidlu:) i cena przystepna bo ogladala podobne w aptece i 50 euro kosztowaly a w lidlu 14,99 euro:)przyda sie nie tylko dla malenstwa ale i reszty rodzinki:)

Do góry