reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

WitamWas dziewczynki serdecznie.

Żadko do Was oststnio zaglądam ale jakoś w dzieńza wiele pracy a wieczorami wpadam w takiego doła ażkładęsiędołóżka i nie wystawiam nosa spod kołdry, ale cały czas myślę o Was.
Scarlet121 opowiadanko fajne ale jakoś smutno mi się zrobiło bo tak nie dawno cieszyłam się że i ja niebawem będę obchodzić Dzień Matki :(

Pozdrawiam Was gorąco i serdecznie i mam prośbę, pomódlmy się za moją znajomą która niedawno wstąpiła w grono Aniołkowych Mam .

reklama
Hej, to i ja się przywitam,
pogoda za oknem piękna, ale ja jakas zmeczona jestem, w nocy nie spalam znowu, więc sie chyba zdrzemnę trochę...
Wczoraj bylismy z m na Aniołach i Demonach, film godny polecenia, naprawde warto zobaczyć.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Słodziutka Ciebie szczególnie;-)

Ja też chciałam powiedzieć cześć! U nas temperatura może jeszcze nie za wysoka, ale słonko na dworze.

Iławianka, trzymam kciuki za wizytę. Wierzę, że będzie dobrze.

Aga34, pomodliłam się za Twoją koleżankę. Może dołączy do naszego forum? Na pewno będzie jej łatwiej przejść przez ten trudny czas.

Witajcie.
Zaraz zmykam do lozeczka...Jakos mi dzis smutnawo...Moja mam byla mnie odwiedzic na tydzien i juz ja zawiezlismy do ciotki,ktora jutro odwiezie ja na lotnisko...
Moze to glupie,ale dopiero teraz(odkad tu mieszkam)widze jak bardzo tesknie za rodzina...To juz nie to samo.Teraz dzieli nas prawie 1 tys km...i teraz jak jestem w ciazy wole nie ryzykowac podrozy samolotem.
Mam 26 lat-stara d...ze mnie a teskni mi sie czasem jak dziecku.Pewnie sie ze mnie smiejecie..,
Zycze kolorowych snow papa
kochana ja mam 28 lat, i tylko 250 km z dala od rodziny, Ale jak od nich wyjeżdżam, albo oni ode mnie to też płaczę, bo mi tak przykro wtedy. Tak że nikt się nie śmieje z tego że tęsknisz i że Ci smutno. To normalne kochana.;-):tak::tak::tak::tak:;-)

reklama
Olu dzieki
Dziewczynki wiem co czujecie ja 2 lata w Holandii siedzialam a jestem, domatorka To byla katorga

Do góry