Karola co Ty opowiadasz,sens jest a,ze trzy cykle to nie wydaje mi sie,żeby to było tak dużo!
czesc dziewczyny[/QUOT
Ola to był już 4 cykl ale 3 tabletki dziennie.
reklama
S
Sonita
Gość
Hahahaha 
Nie wiem czy się w sumie śmiać czy płakać...
Słuchajcie.
Dzwonię pod numer znaleziony w internecie do dermatolog-wenerolog w Rumi, obiera jakiś facet i mówię:
-dzień dobry czy dodzwoniłam się do dermatologa?
-eee nie za bardzo, to znaczy tu przyjmuje dermatolog, ale o co chodzi?
-
chciałabym umówić się na wizytę jak najszybciej, pilna sprawa
- pani dermatolog przyjmuje od 17tej do 19tej i nie trzeba się zapisywać
- aha świetnie, dziękuję
- eee ale nie mówię, ze na pewno będzie, najwyżej pani przyjedzie i karteczka będzie wywiesznona
-
- rozumiem, a czy jakiś inny telefon kontaktowy do pani doktor jest możliwy?
- co pani! myśli pani, że tak każdemu można rozdawać numer telefonu? pani się nawet nie przedstawiła a ja mam podawać osobisty telefon? no nie mogę nikt, czy pani tak każdemu daje numer komórki? (...) no nie mogę tyle ludzi dzwoni, ale nikt jeszcze nie zadał tak głupiego pytania bla bla bla bla
-
- wie pan co proszę popracować nad sobą i swoim podejściem, bo normalnie w internecie renomowani lekarze podają swój numer komórkowy i nikt nie robi z tego intymnej rzeczy, dziękuję bardzo za łaskawe odebranie przez pana telefonu i życzę powodzenia w swojej zgryzocie
(coś w tym stylu było)
Ehhh chciałam dobrze...chciałam tylko, aby mój R był zdrowy i ja abym niczego nie złapała tym bardziej że mogę być w ciąży przecież... odechciało mi się wszystkiego...:-
baffled:

Nie wiem czy się w sumie śmiać czy płakać...
Słuchajcie.
Dzwonię pod numer znaleziony w internecie do dermatolog-wenerolog w Rumi, obiera jakiś facet i mówię:
-dzień dobry czy dodzwoniłam się do dermatologa?
-eee nie za bardzo, to znaczy tu przyjmuje dermatolog, ale o co chodzi?
-

- pani dermatolog przyjmuje od 17tej do 19tej i nie trzeba się zapisywać
- aha świetnie, dziękuję
- eee ale nie mówię, ze na pewno będzie, najwyżej pani przyjedzie i karteczka będzie wywiesznona
-

- rozumiem, a czy jakiś inny telefon kontaktowy do pani doktor jest możliwy?
- co pani! myśli pani, że tak każdemu można rozdawać numer telefonu? pani się nawet nie przedstawiła a ja mam podawać osobisty telefon? no nie mogę nikt, czy pani tak każdemu daje numer komórki? (...) no nie mogę tyle ludzi dzwoni, ale nikt jeszcze nie zadał tak głupiego pytania bla bla bla bla
-

- wie pan co proszę popracować nad sobą i swoim podejściem, bo normalnie w internecie renomowani lekarze podają swój numer komórkowy i nikt nie robi z tego intymnej rzeczy, dziękuję bardzo za łaskawe odebranie przez pana telefonu i życzę powodzenia w swojej zgryzocie
(coś w tym stylu było)
Ehhh chciałam dobrze...chciałam tylko, aby mój R był zdrowy i ja abym niczego nie złapała tym bardziej że mogę być w ciąży przecież... odechciało mi się wszystkiego...:-
Karola71, jest sens i nawet nie pisz inaczej proszę. Poradzisz sobie, Prosiłam Cię abyś się nie poddawała i nadal proszę. bardzo na Ciebie liczę.
Sonita, ręce mi opadły z wrażenia! normalnie szok. Czy Ty aby napewni dodzwoniłaś sie do lekarza?
Sonita, ręce mi opadły z wrażenia! normalnie szok. Czy Ty aby napewni dodzwoniłaś sie do lekarza?
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Dziewczynki narazie się żegnam. Muszę zmykac
S
Sonita
Gość
Selena dodzwoniłam się chyba do jakiegoś męża pani dermatolog, nie wiem... ale próbuję dalej...
S
Sonita
Gość
Pójdzie, ale ja muszę znaleźć.
Na razie umówiłam go w Swissmedzie na 16tą, 100zł

Na razie umówiłam go w Swissmedzie na 16tą, 100zł

agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Sonita ta rozmowa telefoniczna normalnie szok...
kto tam siedzial bo drugiej stronie telefonu...Po prostu bez komentarza...
Ola 81 dziekuje
Fajnie,jest wiedziec,ze ktos Cie rozumie...
W ogole fajnie,ze jest to forum i ze Wy jestescie...
Fakt jest tu moja maz i tesciowa(z ktora na marginesie nie rozmawiamy juz ponad miesiac)...Brakuje mi jednak mojej rodzinki i znajomych,ktorych mialam mieszkajac w Bydgoszczy...
Milego dnia.Zmykam do sklepu bo naszla mnie chec na arbuza:-)
kto tam siedzial bo drugiej stronie telefonu...Po prostu bez komentarza...
Ola 81 dziekuje
W ogole fajnie,ze jest to forum i ze Wy jestescie...
Fakt jest tu moja maz i tesciowa(z ktora na marginesie nie rozmawiamy juz ponad miesiac)...Brakuje mi jednak mojej rodzinki i znajomych,ktorych mialam mieszkajac w Bydgoszczy...
Milego dnia.Zmykam do sklepu bo naszla mnie chec na arbuza:-)
S
Sonita
Gość
A ja nadal szukam ginekologa i znalazłam pana doktora o bardzo dobrych opiniach, a na dodatek takim samym nazwisku co ja :-) nie wiem, może to dobrze wróży :-)?
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Agnieszka dobrze że sa takie osoby które zrozumieją inne.
Nie dziękuj jak mi któraś z dziewczyn napisała nasze Aniołki pewnie razem bawia sie tam na górze. I czuwają nad nami.
Nie przejmuj sie ja ze swoja teściowa tez nie gadam ;-) :-) ;-)
Nie dziękuj jak mi któraś z dziewczyn napisała nasze Aniołki pewnie razem bawia sie tam na górze. I czuwają nad nami.
Nie przejmuj sie ja ze swoja teściowa tez nie gadam ;-) :-) ;-)