Olu dziękuję na to forum...
Dziewczyny czytając wasze posty cieszę się że w tych trudnych chwilach macie siebie i się rozumiecie i wspieracie... moje maleństwo miało się urodzić 5 dni temu do tej poru dusiłam swój ból ale mam nadzieje że wśród tylu wspaniałych ludzi, ja tez odnajdę tutaj miejsce dla siebie...
Edytko dla Ciebie i twoich Aniołków (*)(*)(*)(*)
Witaj na forum Julisiu.
Patib. Mogę juz pogratulować? Jeśli tak to gratuluję!!
Marti83, ale ten czas leci, cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze.
Aguś AJ, rozumiem Cie doskonale, poczekam, ale spokoju i tak nie dam.
Edytko kochana, wszystko co chę Ci powiedzieć mówię, więc wiesz.
szafirku, nie zapominam.
allaa, dziękuję za wspólne odliczanie. Już nie mogę sie doczekać Magdusi. Sliczny ten Twój synuś, kurcze, nie mogę uwierzyć ,że niedawno siedział w brzuchu cichutko.
also, Inaś grzeczny, a że trosze pomarudzi..w końcu to mały mężczyzna, więc norma.
mała60 ale dawno Cię nie było! Pozdrawiam,cieszę się,że jesteś z nami.
Wszystkich was serdecznie pozdrawiam, nie mam pamięci do nicków jak Edi, ale zawsze czytam co każdej z Was się dzieje.
Wróbelku, termin mamy ten sam, zobaczymy która z dam będzie się bardziej śpieszyła.
ola15, podziwiam za decyzję.
Ja dziś po wizycie u Diabetologa, kazała prowadzić dzienniczek glikemii i wizyta co tydzień. Staram się. Nic nie przybieram na wadze. 9 kg na plusie i ani rusz. Oby Magdusia rosła, oddam jej częśc siebie, nie ma sprawy. Zjadłam własnie arbuza i truskawki, mam nadzieję,że mój cukier nie zwariuje.
Idę prać i sprzątać póki chęci są.
Wczoraj u taty troche sie opaliłam, tylko nogi białe, ale nie celowo, w górach i chodząc opalić się można.
Do napisania.