reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No pomęcze, albo nie jak będę leżeć to będzie mi wszystko jedno czy upał, czy deszcz buuuuuuuuuuuu Ale jak sama słusznie zauważyłaś warto!!!!!

No mam nadzieję, czasami już sama wątpie czy mi się uda (szczegolnie jak mnie mocno naciska na przepone i nie moge zlapac tchu, albo jak chwytaja mnie mocne skurcze), ale chwile pozniej mowie sobie, ze nie robie tego dla siebie, tylko dla niej i ze musze myslec pozytywnie bo jak sie poddam to mala tez nie bedzie walczyc

Dziewczyny pomocy, bo zwariuję.

Staraliśmy się o dzidziusia, a R nie wiem skąd, nie wiem co to dokładnie, ma na szyi i tak samo na członku (mniej więcej w połowie członka) coś w stylu takiego większego pryszcza.

Najpierw pomyślałam, że to nic złego, a teraz się przeraziłam. I dziwne, że ma na to w dwóch miejscach:szok:

Co zrobić?
Do kogo ma iść aby się dowiedzieć co to jest?

Cholera jasna zawsze coś...

Sonitka ja Ci nie pomoge bo nigdy z takim czymś sie nie spotkałam. Ale lekarz dla fecetów od tych spraw to urolog. I on może najszybciej pomoże. Nie wiem

Selenko najlepiej do dermatologa tak mi sie wydaje, a jak on uzna, że to dla innego lek to was pokieruje

reklama
Olu dziękuję na to forum...

Dziewczyny czytając wasze posty cieszę się że w tych trudnych chwilach macie siebie i się rozumiecie i wspieracie... moje maleństwo miało się urodzić 5 dni temu do tej poru dusiłam swój ból ale mam nadzieje że wśród tylu wspaniałych ludzi, ja tez odnajdę tutaj miejsce dla siebie...

Edytko dla Ciebie i twoich Aniołków (*)(*)(*)(*)

Witaj na forum Julisiu.

Patib. Mogę juz pogratulować? Jeśli tak to gratuluję!!
Marti83, ale ten czas leci, cieszę się,że u Ciebie wszystko dobrze.
Aguś AJ, rozumiem Cie doskonale, poczekam, ale spokoju i tak nie dam.
Edytko kochana, wszystko co chę Ci powiedzieć mówię, więc wiesz.
szafirku, nie zapominam.
allaa, dziękuję za wspólne odliczanie. Już nie mogę sie doczekać Magdusi. Sliczny ten Twój synuś, kurcze, nie mogę uwierzyć ,że niedawno siedział w brzuchu cichutko.
also, Inaś grzeczny, a że trosze pomarudzi..w końcu to mały mężczyzna, więc norma.
mała60 ale dawno Cię nie było! Pozdrawiam,cieszę się,że jesteś z nami.
Wszystkich was serdecznie pozdrawiam, nie mam pamięci do nicków jak Edi, ale zawsze czytam co każdej z Was się dzieje.
Wróbelku, termin mamy ten sam, zobaczymy która z dam będzie się bardziej śpieszyła.
ola15, podziwiam za decyzję.
Ja dziś po wizycie u Diabetologa, kazała prowadzić dzienniczek glikemii i wizyta co tydzień. Staram się. Nic nie przybieram na wadze. 9 kg na plusie i ani rusz. Oby Magdusia rosła, oddam jej częśc siebie, nie ma sprawy. Zjadłam własnie arbuza i truskawki, mam nadzieję,że mój cukier nie zwariuje.
Idę prać i sprzątać póki chęci są.
Wczoraj u taty troche sie opaliłam, tylko nogi białe, ale nie celowo, w górach i chodząc opalić się można.
Do napisania.

Do góry