reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
probuje byc spokojna ale jednak problem w skupieniu się na nauce jest.... kreseczka sciemniała troche i just nie ma wątpliwości,
II kreseczki jak byk. Mocno trzymam kciuki:tak:

Ja sie dziś tylko witam
przepraszam , ze wszystki m nie odpisuje ale dzis nie jestem w stanie :-( siedze i rycze minął rok a ja się czuje jakby to było wczoraj . . .
Przytulam
A ja byłam dzisiaj u laryngologa i prawdopodobnie mam torbiel na szyi :baffled::baffled::baffled::baffled:
O kurcze i co jakiś zabieg Cię czeka?

mojej siostrze in vitro sie znowu nie udało, wczoraj dostała @....pech, ona też będzie walczyć dalej....choć nadal wali głową w mur...
Ostatnio był taki program o in vitro i była babaczka, która się uparła że zajdzie w ciąże lekarz jej za każdym razem mówił, że ma bardzo małe szanse. Ona mu powiedziała, żeby jej tego nie mówił bo ona to strasznie przeżywa i musi dochodzić do siebie przez kilka dni a i tak będzie podchodzić do in vitro do skutku. I w końcu jej się udało ale nie pamiętam za którym razem, nawet lekarze się dziwili.

Pokorcilo mnie i wkleilam suwaczek...
Mam nadzieje,ze nie zapesze i bedzie dobrze:)
Będzie dobrze na pewno :tak:

KAROLA może spróbuj kupić "tamtum rosa' w saszetkach
Dokładnie też polecam

dziwczyny dostałam drugą @ nareszcie
Super :-)

Witam się z rana i chcę się podzielić radosną wiadomością:tak:
Wczoraj byłam na usg, maluszek ma 4,5 cm i robił piękne fikołki dla mamusi:-D:-D
Wspaniała wiadomość, to już spore maleństwo :-D:-D

moje maleństwo miało się urodzić 5 dni temu do tej poru dusiłam swój ból ale mam nadzieje że wśród tylu wspaniałych ludzi, ja tez odnajdę tutaj miejsce dla siebie...
Witaj

nic dzwoni po Artura, pojedziemy do szpitala moze tam mnie uspokoja Dzieki PM
Leć koniecznie i odezwij się później.

Witajcie.....
Wybaczcie mi proszę ale chyba przez jakis czas mnie nie bedzie.....potrzebuje czasu....nie mam sil....nie daje juz rady....
Rozumiem. Trzymaj się ciepło.

Byłam rano na zakupach ledwo przyniosłam a tylko trochę warzyw i pieczywo a ciężkie jak cholera.
W nocy moje dziecię spać nie chciało, jak położyłam się na boku to ciągle kopała, jak leżałam na plecach to fikołki chyba robiła.
Rano wstałam to jeszcze spała ale oczywiście teraz znów wariuje :-D:-D:-D
Niech się rusza ile wlezie :-D:-D:-D

reklama
marti -super, że dzidzia taka ruchliwa :-):-):-):-) no i gratulacje z okazji minięcia tego okropnego 1 trymestru :tak::tak::tak:
Ola - wierzę, że uda się Wam przygarnąć dzieciątko :tak: I jestem pewna, że gdy już będziecie mieć je w domu, to okaże się, że jesteś w ciąży i po 9 miesiącach będziesz miała swoje cudo :-D:-D:-D:-D Czytałam kiedyś artykuł, że bardzo często tak się zdarza :tak::tak::tak:
Wróbelku - mam nadzieję, że jesteście już w szpitalu pod fachową opieką.
Mamasówka - życzę Ci miłości miłości i jeszcze raz miłości.... :-D:-D:-D bo to ona jest w życiu najważniejsza :-D:-D:-D

Całą resztę pozdrawiam i przesyłam całuski :tak::tak::tak::tak:
Wracam do sprzątania :dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
Witam

O kurcze i co jakiś zabieg Cię czeka?

Bardzo prawdopodobne :dry::dry::dry::angry::angry::angry: W poniedziałek mam mieć usg, w czw znowu wizytę u lekarza i się okaże co dalej :dry::dry::dry:
Normalnie bym się pewnie tym martwiła, ale teraz chce wszystko uregulować, wyleczyć (z zębami włącznie), żeby za kilka miesięcy spokojnie móc zacząć staranka :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Bardzo prawdopodobne :dry::dry::dry::angry::angry::angry: W poniedziałek na mieć usg, w czw znowu wizytę u lekarza i się okaże co dalej :dry::dry::dry:
Normalnie bym się pewnie tym martwiła, ale teraz chce wszystko uregulować, wyleczyć (z zębami włącznie), żeby za kilka miesięcy spokojnie móc zacząć staranka :tak::tak:
Może nie trzeba będzie ;-)
Może to głupie ale moja mama jak miała chyba mięśniaki w macicy to jej bioenergoterapeutka powiedziała żeby pocierała dłonie i przykładała do tego miejsca i tamta dała energie mamie i mięśniaki zniknęły.
Możesz spróbować sobie przykładać rozgrzane dłonie do szyi, na pewno nie zaszkodzi :tak::tak:

Mama Sówka
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
rodzaje.jpg

witajcie
MAMO SÓWKA- wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia

Edytko-Ty wiesz, myśłami jestem z Wami
Agus Aj- to samo tyczy się Ciebie i wclae Ci się nie dziwię, odpocznij troszke kochana..dbaj o siebie i nie poddawaj sie
dziewczyny ja sie codzien modle za was i wierze ze dacie rade...

buziaki
pozdrawiam

Sylwia a ty jak się czujesz? juz zdrowa? mam nadzieję że Wikusia zrozumiała i jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku.....

Witam dzisiaj.
MAMO SÓWKA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Marti83 gratuluję dobrych wieści, super, że mogłaś zobaczyć fikające maleństwo :-)

A ja próbuję wrócić do normalności. Dziś byłam po spodnie dresowe, bo w poniedziałek chcę pójść na siłownie, trochę o formę muszę zadbać. Chociaż dziś przechodziłam koło sklepiku z ciuchami ciążowymi i jak zobaczyłam tę bluzkę na manekinie co planowałam sobie kupić to mi się łezka zakręciła.

A tak generalnie to uzależniam się od tego forum, bo tak w sumie to kto inny mnie zrozumie...

reklama
Witam dzisiaj.
MAMO SÓWKA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Marti83 gratuluję dobrych wieści, super, że mogłaś zobaczyć fikające maleństwo :-)

A ja próbuję wrócić do normalności. Dziś byłam po spodnie dresowe, bo w poniedziałek chcę pójść na siłownie, trochę o formę muszę zadbać. Chociaż dziś przechodziłam koło sklepiku z ciuchami ciążowymi i jak zobaczyłam tę bluzkę na manekinie co planowałam sobie kupić to mi się łezka zakręciła.

A tak generalnie to uzależniam się od tego forum, bo tak w sumie to kto inny mnie zrozumie...

coś w tym jest, ja też czytam codziennie, choć nie pisze za wiele, ale od tego forum można sie uzaleźnić :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry