reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam pytanie dziewczyny Coś sie ze mna dzieje nie tak i nie wiem co robic, bo jestem sama w domu
Trzese sie cala, zbiera mi sie na wymioty i zaczely mnie bolec piersi i nerki tak jak na okres do tego mam wybuchy goraca i paniki Nie wiem co sie dzieje blagam o pomoc

reklama
Olu dziękuję na to forum...

Dziewczyny czytając wasze posty cieszę się że w tych trudnych chwilach macie siebie i się rozumiecie i wspieracie... moje maleństwo miało się urodzić 5 dni temu do tej poru dusiłam swój ból ale mam nadzieje że wśród tylu wspaniałych ludzi, ja tez odnajdę tutaj miejsce dla siebie...

Edytko dla Ciebie i twoich Aniołków (*)(*)(*)(*)

W końcu przestało padać. Uciekam do bankomatu i po zakupki, bo kot mi zdechnie z głodu. Później odkurzanko i wstawię gołąbki. I wrócę na BB.
Cieplutko wszystkie pozdrawiam!

Wróbelek nie ma na co czekać.... szpital i już....

Marti gratuluję takiego duuuużżżżego maleństwa... już chyba spokojniej???

Edytko buziaczki.... cóż samo życie, ale nie ma co biadolić i narzekać.... możemy się wzajemnie poprzytulać i to naprawdę pomaga

spadam sprzątać mój przybytek

Marti gratuluję cieszę się że wszystko ok a zwłaszcza że maleństwo jest ruchliwe.
Wróbelku szybciutko uciekaj do szpitala w Twoim stanie każdy wirusek groźny.
Mama Sówka niech całe Twoje żyie będzie tak wyglądało jak czujesz się dzisiejszego dnia czyli jak mówisz szczęśliwa, na pewno piękna a przy boku kochający mężczyzna dla kórego abyś była całym jego światem i aby do Waszego świata dołączył malutki okruszek lub okruszka a najlepiej dwoje. Życzę również pogody.
Ola 15 życzę wytrwałości i cierpliwości w przejściu przez te wszystkie procedury a w jakim wieku chcielibyście to maleństwo?
Edytko po prostu żyjmy dalej i czekajmy co przyniesie os oby był jak najłaskawszy.
Pozdrawiam wszystkie bb - forumkowiczki a jeszcze jedno witam nowe dziewczyny i mocno przytulam

reklama
Witajcie.....
Wybaczcie mi proszę ale chyba przez jakis czas mnie nie bedzie.....potrzebuje czasu....nie mam sil....nie daje juz rady....
Marti....gratuluje Maluszka....niech zdrowo rosnie.....
Selenko....zdrówka i przytulaski....
Edytko....sama nie wiem co mam Ci Skarbie napisac,brak mi słów....tule Cię...
Alutka....wytrwaości.....
Sylus...musi byc dobrze i tyle,trzymaj sie kochana....
Niusia...;-)....
Alicja....Ciebie ostatnio malutko....
Mamasówka....wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia....
Pati.b....spokoju i optymizmu....
Mała.....cieszę sie ze jestes....naprawde...
Wróbelek.....ja podpisze sie pod słowami dziewczyn,szpital kochana....
Mireczka,Mordoklejka,Dlaczegotak,Jezyk,Anesto,Allaa,Gabi,Also,Guska....Wam zycze wiele pociechy z Dzieciaczków no i przede wszystkim zdrówka....
Selenka,Kasiek,Aga Ir,Enka,Sylus i wszystkie dziewczynki które noszą pod serduszkiem swoje Skarby....zycze Wam zdrówka i spokoju az do rozwiązania...
Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i mimo wszystko zycze duzo otymizmu oraz samych pięknych chwil.....

Dziewczynki dziękuję Wam za wszystko!!!!!!!!!!
Jestescie kochane......
Trzymajcie sie .......

Do góry