reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytka,nie wiem co powiedzieć (*)
Dopiero doczytałam i strasznie mi przykro.
Patib gratuluję kreseczek
Samanie wiem co tu pisać......smutno mi

Mama Sówka życzę wszystkiego najlepszego, bawcie się dobrze na weselisku.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
żegnam się do poniedziałku bo jakośnie mam weny

Witam się z rana i chcę się podzielić radosną wiadomością:tak:
Wczoraj byłam na usg, maluszek ma 4,5 cm i robił piękne fikołki dla mamusi:-D:-D
Oficjalnie zaczęliśmy 12 tydzień:tak:
Kolejne usg 19 czerwca i wtedy lekarz mówi, że już uda nam się nie tylko zobaczyć ale i posłuchać serduszka:tak:
a może pokaże co ma między nózkami...:)

Mama Sówka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak:
Edytko i Aga dziewczyny ja za Was będę cały czas trzymała kciuki i wierzę, że w końcu Wasze maluszki zdecydują się z nami zostać.... bo dzieci od nas nie odchodzą tylko zmieniają datę przyjścia na świat:tak:

Pati po cichutku 3mam kciuki żeby wszystko było pomyślnie.

Wszystkim życzę udanego weekendu:** Buziam

Mama Sówka życzę ci aby każdy spędzony razem dzień był taki jak ten pierwszy i abyście nauczyli się pielęgnowac swoją miłość, która potrafi przetrwać wszystko

a w dniu dzisiejszym kwitnij i bądź najpiękniejszą Panną Młodą na świecie:-);-):-D:-D:tak:;-):tak:

i nie zniknij po ślubie jak Alicja:baffled:

Wszystkiego najlepszego w tak pieknym dniu

Wczoraj byłam na usg, maluszek ma 4,5 cm i robił piękne fikołki dla mamusi:-D:-D
Kolejne usg 19 czerwca i wtedy lekarz mówi, że już uda nam się nie tylko zobaczyć ale i posłuchać serduszka:tak: a może pokaże co ma między nózkami...:)

Cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz bardzo duża kruszynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejne usg 19 czerwca i wtedy lekarz mówi, że już uda nam się nie tylko zobaczyć ale i posłuchać serduszka:tak:
a może pokaże co ma między nózkami...:)

Wszystkim życzę udanego weekendu:** Buziam

Martusiu!!!!!!!Moje gratulacje - teraz poproszę o zdjęcie Milenki - KONIECZNIE!! E-ciotka się domaga zdjęcia!

reklama
Witam się tylko na chwilunię.

Mama_Sówka wszystkiego co najpiękniejsze na nowej drodze życia. Niech ten dzień i pozostałe niczym się od siebie nie różnią. To Ty masz w nich być KRÓLEWNĄ! Tego Ci zyczę. Powodzenia.

Pati.b - trzymam kciuki i modlę się by udało się i wszystko poszło w dobrym kierunku!

Alutka kochana, cóż mogę powiedzieć? Chciałabym móc jakoś pomóc ale... nie umiem. Mogę tylko wirtualnie przytulić i modlić się ..

Mała Agulka!!! Jesteś!! Pisałam do Ciebie pare razy na GG. Nic nie odpisywalaś. Tak się bardzo martwiłam!!! Powiedz czy zostaniesz już z nami? Proszę....
Dziękuje..za pamieć.

Olcia15- Iza, moi znajomi również zaczeli procedury adopcyjne. Nie są łatwe ale przez wszystko da sie przejść.

Karinko i jak lepiej dzisiaj? Pomogła tantum - rosa?

Kochane nie mam czasu by wszystkie Was wymienić... bo spieszę się.
Napiszę później.

GosiaLew,gloria,Motylek i wszystkie panie nie wymienione ściskam.

Do góry