wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Mama Sówka Powodzenia dzisiaj i przez całą resztę waszego wspólnego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Sówka życzę ci aby każdy spędzony razem dzień był taki jak ten pierwszy i abyście nauczyli się pielęgnowac swoją miłość, która potrafi przetrwać wszystko
a w dniu dzisiejszym kwitnij i bądź najpiękniejszą Panną Młodą na świecie:-);-);-)
i nie zniknij po ślubie jak Alicja![]()
Witam się z rana i chcę się podzielić radosną wiadomością
Wczoraj byłam na usg, maluszek ma 4,5 cm i robił piękne fikołki dla mamusi
Oficjalnie zaczęliśmy 12 tydzień
Kolejne usg 19 czerwca i wtedy lekarz mówi, że już uda nam się nie tylko zobaczyć ale i posłuchać serduszkaa może pokaże co ma między nózkami...
Witam się z rana i chcę się podzielić radosną wiadomością
Wczoraj byłam na usg, maluszek ma 4,5 cm i robił piękne fikołki dla mamusi
Oficjalnie zaczęliśmy 12 tydzień
Kolejne usg 19 czerwca i wtedy lekarz mówi, że już uda nam się nie tylko zobaczyć ale i posłuchać serduszkaa może pokaże co ma między nózkami...
Wszystkim życzę udanego weekendu:** Buziam